Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 484
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 960
  • Далечният изток
Това, че гледаме някакви снимки, абсолютно нищо не означава. И аз мога да ти изфабрикувам каквато снимка кажеш.

# 961
  • София
Аида, именно. Отговарях на поста, в който се твърдеше, че прилича на жена. Ми не, не прилича. Ни й е приоритет, търси грубата сила в себе си, това й помага в спорта, който е избрала.
Иначе е добра идея дахсе тестват ВСИЧКИ участници, а не само по-мъжествените. Но и това струва пари, та надали.

Изобщо снимката в линка, който пратих, погледна ли?
Да. И? Това доказва, че на Пена от Горно Нанадолнище (в случая аз) мнението за взаимовръзката вид-пол не е особено меродавно. Това, че намирам Севда за абсолютнолютен мъж, на вид не променя нейния пол.

# 962
  • Пловдив
Офтопик.
Циркът свърши, а вие още спорите ИмаенМа патка в гащите. Grinning  
Каквото и да има само тя и стари баби знаят.
Я, тоя лаф за старите баби го чувам за втори път, и то все тук, във форума.

# 963
  • София
А какво означава?

# 964
  • Пловдив
Нещо като "никой не знае", "той си знае" - по контекста поне.

Гугъл:
Цитат
Вероятно някаде от онова време имаме и израза:“Един Господ знае и стари баби“. Като се има предвид точно този вид баби, които наистина знаели отговора на всеки въпрос, а „за всяка болка имали билка.“

Източник.

# 965
  • Далечният изток
Може би идва от там, че навремето жените са ги израждали вкъщи баби, в ролята на акушерки...

# 966
Това, че гледаме някакви снимки, абсолютно нищо не означава. И аз мога да ти изфабрикувам каквато снимка кажеш.
Последните 3-4 години предимно така се осведомяваме по всички световни теми.

# 967
  • София
Интересно как този казус силно вълнува ССФ, за разлика от доста чужбински платформи.

# 968
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Интересно как този казус силно вълнува ССФ, за разлика от доста чужбински платформи.
Там отдавна се претръпнали, все едно им е дали е тя, той или то, или каквото там иска да е!

# 969
  • Пловдив
Пък и винаги може да се каже, че само тука е така, не е нужно да е вярно.

# 970
  • София
Еми само в този форум наблюдавам този негативизъм към олимпиадата по принцип. Не претендирам, че следя всички медии и особено телеграм.

# 971
Еми само в този форум наблюдавам този негативизъм към олимпиадата по принцип. Не претендирам, че следя всички медии и особено телеграм.

Напровтив, много хора се радват и на  Карлос, на Боряна, и другите медалисти.
Просто не харесват мъже боксьори в женската секция.
Да, да, знам, не е доказано, и т.н.  Но когато нещо е голямо, сиво и с хобот, е много вероятно да е слон, а не калинка.

# 972
  • София
С изключение на случаите, при които не е слон, а е калинка.

# 973
С изключение на случаите, при които не е слон, а е калинка.
Времето ще я  покаже тая калинчеста слоница Grinning

# 974
  • София
Е, какво ще покаже времето, не се знае. Но в темата видях доста снимки на калинчести слоници.

Общи условия

Активация на акаунт