Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 482
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Тя е девойка, точно защото е била на хормонална терапия, за да се стартира женския пубертет. Иначе не се е развивала по същия начин, както другите момичета - обяснява го във видеото.
Без хормонална терапия нямаше да развие цици и други вторични белези, но пак нямаше да има мъжка външност, мисля.

# 931
https://www.facebook.com/share/r/aPoP4rsP6BpjdT5M/  Ако мъжът с брадата се обръсне ще са 1:1.

Много женствена, бе.

Интересно. Защо тази надежда на алжирския спорт не живее и не тренира в родината си?

# 932
ЧС достатъчно ясно отговаря на Соларис, която доста неуспешно защитава Иман, че да се правите на неразбрали какво има предвид.

Не я защитавам, а обяснявам какви са механизмите човек да се роди с женски полови органи, макар да е носител на У хромозомата. А вие търсите прилика между момиче на хормонална терапия и Имане Халиф...едва ли ще намерите такава. Изразявам съмнение, че тя е изцяло мъж, както се намеква тук. Просто не виждам смисъл цялото ѝ семейство да твърди обратното, предвид държавата в която са. Изглежда ми като да е интерсекс. Вероятно не трябва да е в женския бокс, но това не го определям аз.

# 933
В личния си живот, ако ще и марсианец да се определя - на кого му пука? Обаче женският бокс е за жени, в него нямат място мъже, травестити, хермафродити, интерсекс, DSD ... всеки, който не е жена.

# 934
Аз не виждам никаква прилика между това момиче и Имане.

Аз не виждам и прилика между това момиче и лелята на Иман, Надя, която е жена и е родила деца. Има истински жени с черти в мъжкия спектър. Иман явно не е подложена на хормонална терапия. Има я в Алжир, но може би не са се консултирали, а и здравеопазването им в момента е трагедия, а тя е от забутано селце.

Ако не произвежда тестостерон или не е чувствителен спрямо него, човек ще прилича на жена. За да не прилича на такава значи произвежда и е чувствителен.
ЧС достатъчно ясно отговаря на Соларис, която доста неуспешно защитава Иман, че да се правите на неразбрали какво има предвид.

Жените също произвеждаме тестостерон. Може костите и мускулите и да са чувствителни към тестостерон, но не е развила мъжки полови органи.

Естествено, че произвеждаме, ясно е какво имам предвид. Толкова пъти в тази тема от вашия лагер се правите на неразбрали какво казваме, че вече става досадно.

# 935
  • Далечният изток
От бокса все още се надяват, че ще ги върнат на следващата олимпиада. Томас Бах е казал, че догодина ще се реши окончателно ще има ли бокс или не в Лос Анжелис.

Този проблем ще възниква във всеки силов спорт. В леката атлетика се появява периодично. Просто сега стана доста очевидно, че е кампания. Аз лично не се съмнявам кой го провокира.
Аз писах кой още в първия си пост тук, но много бързо ме изтриха.

# 936
  • София
Как може да пледирате за нещо като нямате идея какво точно е състоянието на Имане?!

Aма за мен не е важно каква е, има десетки варианти. Учените да спорят и пишат дисертации. За мен и за феърплея е важно каква не е - не е жена като другите и има нечестно предимство.
Кое е то?

# 937
Следващата олимпиада е изключила бокса.

Защо?

Заради това, че ИБА са изключени и МОК за последен път организира бокса на олимпиада. Създадена е друга боксова асоциация, Световен бокс, но тя все още не привлякла достатъчно национални федерации към себе си. Дано тези неразбории да се оправят, защото ще е жалко боксът да отпадне също като каратето.
Но имаме олимпийска дисциплина брейк танци:)

# 938
  • София
Някъде попаднах на интервю с шефа на новата бокс. организация, който каза, че подкрепял МОК в тази ситуация. Пиша от телефона, но после като седна на лаптопа може да го потърся.

# 939
  • Далечният изток
Ако не произвежда тестостерон или не е чувствителен спрямо него, човек ще прилича на жена. За да не прилича на такава значи произвежда и е чувствителен.
И само това, че произвежда тестостерон и прилича на мъж е достатъчно да се направи извод, че е мъж?
Нали тук се пусна снимка на Севда Асенова?
Да я видим пак...
Прилича на мъж, що е то?

# 940
"Само" е това, което различава мъжете от жените и е напълно достатъчно, за да даде предимство пред жените, без значение дали е минал/а през цялото развитие на мъж. Сериозно ли ме питаш какъв е проблемът с тестостерона? А xy май никакво значение няма...
Севда прилича на жена, колкото и да говорите иначе.

http://www.bgboxing.org/%D1%81%D0%B5%D0%B2%D0%B4%D0%B0-%D0%B0%D1 … 0%B3%D0%B0%D1%80/

# 941
  • София
На снимката от Аида виждам мъж.
Това не означава каквото и да било, обаче.

# 942
  • Далечният изток
И по какво ти прилича на жена?
Има женско име, факт.

# 943
  • София
Севда не прилича на жена, което по никакъв начин не отнема от тежестта на успехите й.

# 944
Този проблем ще възниква във всеки силов спорт. В леката атлетика се появява периодично. Просто сега стана доста очевидно, че е кампания. Аз лично не се съмнявам кой го провокира.
Кой го провокира?
Добре е да се назовават нещата, а не да се загатва само или да се подхвърлят обидни намеци като за децата и норвежците.

Общи условия

Активация на акаунт