Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 340
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Нивата на тестостерон и други вещества се изследват многократно. Ако е висок, медикаментозно се понижава.
Докато МОК не излезе с изявление, все ще си говорим празни приказки.
Не е първи случай.

# 1 066
Така е, вината е на МОК, защото заради една лична война и егото на Томас Бах забъркаха голяма каша. Ма дано е за добро и сега след скандала най-после се сложи край.
Иначе хич не съм фенка на федерацията по бокс, даже напротив. Там наистина имаше безобразно поръчково съдийство. Но то не пречи да са прави за друго.

# 1 067
  • София
Това не е логика, това е биология, медицина ако щеш. Няма никаква логика в тези науки.

# 1 068
  • Paris, France
Не само баща й, тя си размени любезности и с други мъже, поне прегръдка и допиране на буза в буза. Всички кръжат около нея, но Килия заслужава не по-малко внимание. И ме съмнява да не знае арабски, макар че е родена във Франция и израснала там, в семейството си нали говори на майчиния си език? Просто разликата по отношение към девойката Килия и към "жената" Иман е коренно различно. Към Иман е като към мъж.

Мъжете, с които Иман се прегръща и целува, са и много близки роднини, неполучили виза за да дойдат с нея тук и неуспели да отпразнуват победата и.

Кайлия не знае арабски език и той не и е майчин. Майчиният език на Кайлия е френски. Кайлия няма арабски корени. Баща и е кабил. Като повечето родени тук деца от смесени двойки и второ поколение кабили, тя не знае нито кабилски, нито арабски. Няма кой да я прегръща в Алжир, защото всичките и баби и дядовци, баща и майка, братовчеди живеят във Франция. Те отпразнуваха вече победата и тук.Моите деца също не знаят български и ако решат да се състезават за България, няма кой мъжки роднина да ги посрещне там.

Мъжът не е златен медалист. Докара бронз, мисля, но може и сребро. Той е от района на Тиарет, от който е и Иман.

Търсиш под вола теле.

Не оспорвам генетиката на Иман.

# 1 069
  • Далечният изток
Вчера си играх да търся и пускам тук линкове как стоят нещата в други спортове, че жени с ХУ хромозоми се допускат до състезания, ако са били на терапия за сваляне на тестостерона за 6 месеца и задържат нивото 2 години, но явно и това не е достатъчно. Такива спортисти се срещат и в други спортове, допускат ги при определени условия да се състезават в състезания за жени. Ами повече от това не мога да дам по темата. Останалото са едни и същи празни приказки, които се въртят в пространството - прилича на мъж, що го целуват, как си държи ръцете, какво има в гащите....

# 1 070
  • София
Това от къде дойде? Че е необходим само един критерий да бъде изпълнен, за да не е жена? Къде е списъкът, по който отмятаме?
От "специалистите" в темата.
Генетик ти казва, че не е достатъчно, но щом тук казват, че е, значи е.

Говоря за логика, за право и обратно твърдение. Един критерий стига за да се докаже, че не е и не бива да се състезава. Генетикът говори за съвсем други неща и се задълбочава в търсене на отговор какво точно е Имане.
А моята логика е, че тъй като този случай е по-специфичен, е логично мнението на специалистите да има тежест, за разлика от мнението на лаиците. В случая специалист казва, че един критерий не стига.

# 1 071
  • Пловдив
ЧС, "не е нормална жена" не е равно на "не е жена", нито на "не е жена за целите/по смисъла на...". Пак по правилата на логиката. Wink
Изискването не е за жени без каквито и да е отклонения, желателното изискване е за жени без неприсъщи на жените предимства, което не е същото.
Принципно това, не за И.Х.

# 1 072
Тестостеронът за известен период от време не е едиствено важен. Човек е минал пубертет с по-висок тестостерон, значи няма как да е с жените. В противния случай просто няма смисъл от женска категория.

# 1 073
  • София
И ние знаем какви са били нивата на тестостерон при Имане по време на пубертета?

# 1 074
Тестостеронът за известен период от време не е едиствено важен. Човек е минал пубертет с по-висок тестостерон, значи няма как да е с жените. В противния случай просто няма смисъл от женска категория.

Не знам как ще се доказва кой какъв тестостерон е имал през време на пубертета.

# 1 075
  • София
По снимка в Интернет.

# 1 076
  • София
Е как, ССФ по снимки гадае и всичко знае.

# 1 077
  • Paris, France
Значи все пак Иман се прегръща с мъже, което някои в темата казаха, че не се било случило, а Невена беше казала как никой алжирец нямало да позволи роднините му от женски пол да са до мъже... добре.

Не съм казала подобно нещо. Казах, че никой алжирец няма да допусне дъщеря му да се преоблича в съблекалня, в която се преоблича същество с пишка, да спи с него в една стая когато са на тренировки, състезания и обмен в други градове и в чужбина. Става дума за ниво на близост и осамотяване заедно. 

Ясно е, че дъщерите на най-религиозните няма да ги запишат на тренировки и няма да ги пуснат сами никъде, ще са покрити и няма да се прегръщат и целуват с мъже, нито даже да се ръкостискат.

# 1 078
Това заяждане е абсурдно. Може би се гледа тестостеронът, който човек по принцип си произвежда. Ако така не става, което ме съмнява, хора с такива синдроми няма как да се сътезават.
Май спорим за спорта, макар че заяждането не е спор.
Няма как нормален човек язвително да говори, че някой минал през по-мъжки пубертет, може да се състезава с жени.
До предпоследните две - аз нещо за гадаене споменла ли съм ви, или вие правите проекции на себе си? Знаете ли, че такава информация със сигурност не може да се набави, че си позволявате да се подигравате и осъзнавате ли какво би означавало ако беше така?

# 1 079
  • София
Скрит текст:
Това заяждане е абсурдно. Може би се гледа тестостеронът, който човек по принцип си произвежда. Ако така не става, което ме съмнява, хора с такива синдроми няма как да се сътезават.
Май спорим за спорта, макар че заяждането не е спор.
Няма как нормален човек язвително да говори, че някой
минал през по-мъжки пубертет, може да се състезава с жени.
Скрит текст:
До предпоследните две - аз нещо за гадаене споменла ли съм ви, или вие правите проекции на себе си? Знаете ли, че такава информация със сигурност не може да се набави, че си позволявате да се подигравате и осъзнавате ли какво би означавало ако беше така?
Приемам, че тази информация е сигурна. Какви са медицинските последствия при Халиф от това?

Общи условия

Активация на акаунт