Лале ли си, зюмбюл ли си? Или това ли е началото на новото “нормално” в спорта?

• 41 198
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 320
Личния живот е едно, съвсем друго е професионално състезание, с определени критерии. Критерии и съмнение е имало, имало е и изследвания. Било е редно и е редно занапред да не се състезава в категория "жени', защото тя е ексклузивно за жени. Да се състезава в категория"мъже", за която няма изисквания за доказване на пола. Там могат да се състезават всички разновидности на половете. Този отива точно в професионалния спорт, в категория"жени ". Ми не е редно.

# 1 321
Невена, кой нормален мъж ще се ожени за такъв човек - нито цици, нито клитор нормален, нито матка и в добавка с мъжки хромозоми, мъжки нива на тестостерон, физика на мъж, сила като на мъж, обличане и поведение на мъж? Честно, ако си мъж ще си вземеш ли такава "жена"? Сега, ако си хомо ясно, но нормален хетеросексуален мъж и Имане? Не го вярвам. Да се прави операция и да си живее като мъж, какъвто всъщност е. Пенисът ще го оформят и уголемят, вече си има начини, топките ще ги смъкнат оперативно. Другото вече си го има, не се налага хормонално лечение дори.

# 1 322
  • София
Състоянието на Имане (ака е такова в крайна сметка) за мен е нещастие. Не искам дахкоментирам, чукам на дърво.
А каша забъркаха МОК и МБА, които пък също са на вълна да си мерят пиш*ите в унисон със скандала. Ама ясни унифицирани правила - йок. По усмотрение.

# 1 323
Нещастие е да, но проблемът подлежи на корекция.

# 1 324
  • Пловдив
Освен ако не желае да бъде жена извън спорта.
Така или иначе, в некоригиран вид връзка трудно, причисляване към пол - също.

# 1 325
Освен ако не желае да бъде жена извън спорта.
Така или иначе, в некоригиран вид връзка трудно, причисляване към пол - също.

Е как няма причисляване към пол, като хората доказват, че е биологичен мъж? Родена и отгледана била като жена. Ами за тях щом няма пенис, значи е жена. А от какъв зор? Вагина има ли, яйчниците, деца може ли да ражда? Чувствала се жена, ами той утре може и като извънземно да се чувства, спортните федерации как да ги определят такива? Биологичен мъж се състезава срещу подобен. Психологическия пол няма нищо общо. И целия свят не е виновен, че държавата, от която произлиза е решила, че щом няма пенис, значи е жена! Ужас най-ужасен....

# 1 326
Кои хора доказват? Къде е въпросният доклад?
Проблемът отново е точно в това - имаме едно твърдение, някой си се добрал до някакъв доклад и твърди, че в него пише това и онова. И никой не е виждал доклада.

# 1 327
  • Paris, France
Невена, кой нормален мъж ще се ожени за такъв човек - нито цици, нито клитор нормален, нито матка и в добавка с мъжки хромозоми, мъжки нива на тестостерон, физика на мъж, сила като на мъж, обличане и поведение на мъж? Честно, ако си мъж ще си вземеш ли такава "жена"? Сега, ако си хомо ясно, но нормален хетеросексуален мъж и Имане? Не го вярвам. Да се прави операция и да си живее като мъж, какъвто всъщност е. Пенисът ще го оформят и уголемят, вече си има начини, топките ще ги смъкнат оперативно. Другото вече си го има, не се налага хормонално лечение дори.

Да, бих си я взел за жена. Пари, слава, живот в LA, престиж, а и няма да цвъка бебета ежегодишно.  Много от приятелите на сина ми я харесват като жена. И аз нямах цици и някой ме взе. Липсата на цици никога не ми е попречила да се харесвам на мъжете, нито да откърмя 2 деца. На улицата виждам всеки ден жени без цици.

Защо трябва да си прави операция като не иска? Защото ти искаш тя да живее като мъж? Никъде не задължават човек като нея да се оперира.

Мене като ме пращаха да си ухолемявам гърдите, защото били като пържени яйца, пращах у лево.

А защо да не си сложи цици, например? Ако иска, де.

Е как няма причисляване към пол, като хората доказват, че е биологичен мъж? Родена и отгледана била като жена. Ами за тях щом няма пенис, значи е жена. А от какъв зор? Вагина има ли, яйчниците, деца може ли да ражда? Чувствала се жена, ами той утре може и като извънземно да се чувства, спортните федерации как да ги определят такива?

Това, че няма яйчници и не може да роди деца не я прави мъж. Според твоята логика на всяка хистеректомирана и оофоректомирана трябва да и сменят пола. Яловата крава не я завеждат автоматично бик. Остава си крава, макар и ялова. При кравите безплодието също може да се дължи на наличие на мъжки хромозоми Y. 

Кой проблем точно?

# 1 328
В случая не разглеждаме бъдещите й/му деца. От човешка гледна точка и като майка, разбира се че и аз "чукам на дърво". Но в крайна сметка става въпрос за професионално състезание, с критерии.

# 1 329

Да, бих си я взел за жена. Пари, слава, живот в LA, престиж, а и няма да цвъка бебета ежегодишно.  Много от приятелите на сина ми я харесват като жена. И аз нямах цици и някой ме взе. Липсата на цици никога не ми е попречила да се харесвам на мъжете, нито да откърмя 2 деца. На улицата виждам всеки ден жени без цици.

Защо трябва да си прави операция като не иска? Защото ти искаш тя да живее като мъж? Никъде не задължават човек като нея да се оперира.

Мене като ме пращаха да си ухолемявам гърдите, защото били като пържени яйца, пращах у лево.

А защо да не си сложи цици, например? Ако иска, де.

Е как няма причисляване към пол, като хората доказват, че е биологичен мъж? Родена и отгледана била като жена. Ами за тях щом няма пенис, значи е жена. А от какъв зор? Вагина има ли, яйчниците, деца може ли да ражда? Чувствала се жена, ами той утре може и като извънземно да се чувства, спортните федерации как да ги определят такива?

Това, че няма яйчници и не може да роди деца не я прави мъж. Според твоята логика на всяка хистеректомирана и оофоректомирана трябва да и сменят пола. Яловата крава не я завеждат автоматично бик. Остава си крава, макар и ялова. При кравите безплодието също може да се дължи на наличие на мъжки хромозоми Y.  

Кой проблем точно?

Изключително тъп пример, честно. За да ти махнат яйчниците и матка, значи си биологична жена! И ако като такава, не можеш да имаш деца, причината е друга, или ако си биологичен мъж!

# 1 330
  • София
Хепи, ми то е имало критерии на ОИ. И на пердишните състезания. И са я допускали на повечето. Не е проблемът в липсата на такива, а в прозрачността им и подбудите за заформяне на скандал или затваряне на очите.
Айде стига с това транс. Имане не е транс нещо. Не е като Лиа Томсън (там си е ачик-ачик мъж било, решило да е жена, защото...), коренно друг случай е. Късата клечка на биологичната лотария. Не правите услуга на идеята за честни състезания за жените, приравнявайки ги.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 20:41 от бъръльо-бъръльо

# 1 331
  • При семейството си
Аз и в тази тема ще попитам, имат ли разрешение, съгласие разни жълти вестници да разкриват чувствителна, медицинска, лична информация/данни?!
Двете организации, които си ги мерят, да си оправят критериите.
Но някой, заради аномалия, рядко и в крайна сметка болестно състояние, да бъде наричан “мишка долнопробна”:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/5%CE%B1-Reductase_2_deficiency
(може да ср преведе с Гугъл транслейт).
Други пък с лека ръка решиха как ще се “излекува” , дали има или не нужда от хормонална терапия.

# 1 332
  • Пловдив
Е, Невена, колко много от приятелите на сина ти пък да я/го (който както предпочита) харесват като жена? Верно, че вкусове всякакви, но то наша Василка-Азис в периода си на райска птица повече приличаше на жена. Flushed  Нямам за цел да се подигравам на генетични дефекти.
Ако наистина се чувства жена, няма лошо да остане такава в социалния живот, НЕ в спорта, но с особена физическа женственост не се отличава.

# 1 333
Много точно Магдена.
Да се прави на жена ако иска, да си слага там грим.
Ама има неща до които да не припарва.
Само че той няма грам физическа женственост.
Само твърдение, че е жена.
Голичко твърдение.

# 1 334
  • Paris, France
Е, Невена, колко много от приятелите на сина ти пък да я/го (който както предпочита) харесват като жена?

Поне 5 или 6 казаха това, което написах. Не всички мъже харесват силно женствени жени.

Само че той няма грам физическа женственост.
Само твърдение, че е жена.
Голичко твърдение.

Ами и аз вече нямам. Менопаузата е жестока работа понякога. Какво? Да се пиша мъж?

Пълно е с не особено женствени жени, които и пари правят от външността си, че и красиви не са в очите на повечето хора. Алек Уек също няма цици, в гръб може да мине и за мъж, в лице май също и е направила 20 милиона $ като манекенка.

Да бяхме хулили МОК вместо да обсъждаме Иман!

Общи условия

Активация на акаунт