БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 35 354
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Това не се разбира къде и за кой е написано ..

# 541
Колкото и да се спори и дразни, фактите са си факти- Емилия спечели много от целия цирк. Сега е харесвана , търсена за реклами, успешна. Ще си кара новата кола с кеф, ще си гледа красивото дете и ще си живее живота с интелигентния мъж. Какво повече можеше да иска...

# 542
  • В страната на мечтите.
На Вас идва ли някой да Ви прави сметка, когато си купите нещо ново? Когато си купихте апартаменти или коли дойде ли някой да се опита да Ви развали радостта от това, че сте успели с труд да си купите нещо? Може пари от банката да е взела Емелия за да си покрие началната сума, а вярвам че 700 лева на месец за нея са нищо и щом не плаща ипотека и наем значи колкото и пари да прави ги има. Хайде стига сме правили сметка на чуждите пари, защото е грозно.

# 543
Ми то това се отнася и за апартамента на Атанаска.
   Freestar, имам доста повече от обща представа какво означава прохождащ бизнес. Ако искаш да "порасне" ти трябва реклама, маркетинг, поне един "як" клиент, който да те препоръча на други.
   Когато ходя на маникюрист , първото което ми се набива в погледа са нейните ръце.Ако са с мръсни, неоправени нокти, не повтарям Същото и с фризьора и косата му. Това с обущаря ходи бос е доста остаряло оправдание. Вярвам на това, което казва Емилия, но за мен, като потенциален клиент не е привлекателно.Не ме грабва . Не ме кара да се доверя. Не зная кои са съдружнички, май е една. Дано има повече познания в областта на маркетинга !

# 544
Под клип от Златната ябълка.Емилия обясняваше за отношенията си с Даниел.
Това не се разбира къде и за кой е написано ..

# 545
Няма никаква много работа Емилия.. Това са триковете на Капитонова,тя изкара курса и 😀 Който е запознат с Гучана / Гери/ е за мен Емилия е същото опаковано "в уж имам много работа" 😅 толкова съм заета,че от време на време пускам по един платен пост 🤣 Да захлеби

# 546
И да имаш и да нямаш приятели, има си един максимален процент, който може да се направи като отстъпка.
20% и на мен ми звучи супер много, но колата ми е Тойота, не БМВ.
Ние също имахме познати там и с разговори пак стигнахме до максимума 7 процента отстъпка.
Колата не е на нейната приятелка, не определя тя цената.

# 547
Колко пари и колко процента...все тая. Важното е, че има нова кола.

# 548
Хич няма,затова наемат нови хора Grinning  Щото се чуди къде да си пръсне парите...
Няма никаква много работа Емилия.. Това са триковете на Капитонова,тя изкара курса и 😀 Който е запознат с Гучана / Гери/ е за мен Емилия е същото опаковано "в уж имам много работа" 😅 толкова съм заета,че от време на време пускам по един платен пост 🤣 Да захлеби

# 549
Къде ги наема тея хора? Вие видяхте и сте сигурни ли? Надува един балон.. Наема 😀

# 550
  • София-Лагера
Maрулета,на Емелия и направиха много добра реклама ,за разлика от Наска.
И не всеки бизнес се нуждае от яка реклама.
Емилия просто трябва да се задържи на гребена вълната и да действа.
Аз доколкото виждам от нейни сторита ,има си работа.
Наска не можа да изгрее за жалост ,заради селянията на Даниел.

# 551
https://www.facebook.com/share/r/QJRM5gUijHzqJP31/?mibextid=WC7FNe

Сватбата на Даниел и Атанаска от профила на сватбената агенция

# 552
Всеки бизнес има нужда от реклама и добър маркетинг, особено този, който продава услуга.
  Дайте да видим някой, който е казал какво е направила Госпожа реклама и до какво развитие за съответния бизнес е довело това .Защото да си сложи маска за лице и  да я хвали в ИГ , не ми се връзва със сериозен бизнес.Вижте Радапола какво видеа пуска, например.
   И да питам, от какъв зор й беше на Емилия, така небрежно уж , във влог за РД на детето да се обяснява за новата си кола.Като инфлуенсър какво е посланието? Аз не съм го гледала, нямам нерви да я изслушам, но който е , моля да сподели!

# 553
Ее темата за Бачорски стана за Г-жа Реклама и има ли Емилия работа и откъде има пари за кола. Темата вече стана доста напрегната. Кой колкото изкарва да си ги харчи със здраве. Спрете вече да се напъвате коя от коя повече разбира от реклама и маркетинг и лизингови коли.
10 страници с това как Емилия не изкарва или изкарва пари. Тя и Наска се удари в гъза с пета, че си е купила апартамент с парите от инфлуенсърство, а дори няма и друг бизнес. Даже скоро не съм я мяркала да мрънкоти в сторита. Дано всичко е наред при нея. Кажете кога се очаква да има втори сезон, днес Даньо беше качил, че започва подготовка и онази фъфлещата Ивка Бейбе с някакво студио даде.

# 554
Марулета > От такъв зор да привлече клиенти,че уж е много успешна 😀 колата е подарък 😉 от Петър, колкото и да се опитва да ни убеждава в работа и доходи. Дохода и е от платените реклами и привлича внимание към профила 😉 Капитонова също смени колата. Следва я неотлъчно

Общи условия

Активация на акаунт