БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 34 623
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
И за това течеше Уж ремонт. За какво за след 18год. Какво като е на Емели ? Не  може да  живее с майка си там ли . Нали уж е да са на равно положение децата.
Честно казано вече така се увъртяха в лъжите тези, че и те не знаят какво и къде говорят.
Днес времето било "минорно" алоо г-жа маркетинг рекламата, ако работиш както разправяш изобщо няма да ти е минорно. Ако се размотаваш цял ден, да за тогава съм съгласна колко е тъпо днешния дъждовен ден.
Издишат вече сериозно цялата рода. Чудят се с какво да ни излъжат за малко слава и рейтинг.

# 736
  • София
Караш ли ми се? Joy
Щом е на Емели, а не на Емилия, Емилия апартамент няма. На крачка ли е да си купи или на километър все тая. Няма ново 20 Wink

# 737
Не знам защо приемате, че агенцията е само на Емилия и тя трябва да прави всичко в нея - сайтове, реклами  и също така да показва всичко от там.
Да, показвала е сторита от офиса и да, показвала е работен процес. Снимала е и колежките си, но без прословутата г-жа реклама. Тези дни даже бяха качили едно момиче как позира с козметика и фотографка, която я снима. Емилия беше писала, че си обича работата. Тагнатото момиче беше Тери Свечева.
И друго .. профила, в който си говори каквото иска /времето и къде ще се мести/ е личен и може да показва каквото иска в него. Ако им е в професионалния тогава може да хейтвате ...
Стори с кола не е имало, колата се показа в ютуб видео и каза, че отделно видео за нея няма да има, тоест няма да й отдели кой знае какво време за показ ..

# 738
Нямам намерение да споря или да се карам на някой, заради тези персони. Обсъждаме ги нали, кой на какво е направило впечатление 😉
Разбирам личен профил, но често го омешва и с работата си. Тя може да си приказва каквото си поиска и да показва каквото желае, ние пък сме тези на които ще им хареса или не. Защото в крайна сметка тя на нас разчита да е известна и инфлуенсърка. А ние на нея не, като нея 300 всяка лъже и маже и си разправя глупостите стига да има кой да им се връзва.

# 739
Личен профил е моят.Профилът на лайфстайл блогър, не е личен в този смисъл.

# 740
Личен профил, различен от този на Госпожата .. в този смисъл.

# 741
Така окей

# 742
Ще има нова тема. Последен шанс да гласувате за анкетата (тези от вас, които още не са), горе под заглавието. Обобщени резултати… по-късно тази вечер Wink

# 743
Само да ви кажа, че апартамента дори да е на името на Емели , нейн законен настойник е майка и до навършване на пълнолетие. Това си го пише и в нот.акт (хипотетично ако има въобще такъв).
Моя апартамент също беше така. Нашите се разделят и го записват на мое име, аз съм била на 7.
Майка ми през това време го даваше под наем, ремонтираше и правеше каквото и да било, сигурно е могла и да го продаде.
Като собственик дете на 5 години с права, няма как да стане.

# 744
Не знам защо приемате, че агенцията е само на Емилия и тя трябва да прави всичко в нея - сайтове, реклами  и също така да показва всичко от там.
Да, показвала е сторита от офиса и да, показвала е работен процес. Снимала е и колежките си, но без прословутата г-жа реклама. Тези дни даже бяха качили едно момиче как позира с козметика и фотографка, която я снима. Емилия беше писала, че си обича работата. Тагнатото момиче беше Тери Свечева.
И друго .. профила, в който си говори каквото иска /времето и къде ще се мести/ е личен и може да показва каквото иска в него. Ако им е в професионалния тогава може да хейтвате ...
Стори с кола не е имало, колата се показа в ютуб видео и каза, че отделно видео за нея няма да има, тоест няма да й отдели кой знае какво време за показ ..
Не може да застане и да обявава, че има дигитална агенция и клиенти и да няма дори сайт! Това е пълна аматьорщина! Разбира се че са страшни манипулации за инстаграм..
Работя в сферата... и е повече от абсурд е да имаш такъв бизнес,  с портфолио в Инстаграм снимки..
Ако се занимава с маркетинг, щеше да си личи.. Днешното стори показа нивото.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 20:08 от Joana85

# 745
Прощавайте, пак се включвам. Всъщност ние как решихме, че е на името на Емели този апартамент ?
Епизод 4, 28:18, Даниел казва,че И колата И апартамента са на името на Емилия.

# 746
Според мен тя иска да каже,че няма собствени,тоест тя да си го е купила, а не мъжа й.

# 747
  • София
Не сме решили, аз съм останала с такова впечатление, точно така съм го написала. Единия казва едно, другия друго, аз си оставам със същото впечатление. Ако видим нотариален акт ще го затвърдя или коригирам Grinning
Не че ми е важно.
Иначе настойника може да продаде имота на детето , но с решение на съда доколкото знам. Не така свободно, както ако е собствено.

# 748
НОВА ТЕМА с нова анкета.
Заповядайте Wink

Общи условия

Активация на акаунт