БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 34 938
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Много креативно. А, пък изпълнението е правено все едно на Пейнт.

# 721
Много вероятно е този апартамент да е бил само за пред камерите.
Да се направи Даниел на много отговорен.
Мина една година от това предаване. Колко пък да са мудни майсторите?!?!
Наши приятели си накупиха жилища и ги оправиха за 2 месеца, че тези ли няма да могат, извинете?
Накрая точно това ще излезе...

# 722
Нали Наска нещо се подвизаваше в същата кооперация след резила. Явно нещо пак се е омазала в отношенията им и по въпроса с апартамента.

# 723
Емилия апартамент ще си купи със или без Даниел. Срамът си е за него. За пред детето му.

# 724
Всичко може - може да се готов и да се дава под наем, а с парите от наем да живеят под наем те с Петър. И аз на негово място не бих живяла там.

# 725
Емилия апартамент ще си купи със или без Даниел. Срамът си е за него. За пред детето му.
   Добре де, защо веднага решавате, че Даниел е виновен? Ако си е взел апартамента, Емилия ще мълчи ли?  Ако е само за пред камера , тя също май потвърди, че го има този апартамент.
   Госпожа реклама трябва да си наеме маркетинг-специалист спешно.

# 726
Пълен фалш са всичките.
Не знам какъв маркетинг са всички тези момичета, по-скоро за параван. Това с тези хапчета е направо анти реклама на маркетинга и. Иначе много ангажименти има и за това не може да направи саит - защото не смогва. А после нелепа релклама на г-жа реклама. Абсурд до абсурд....
Фалш са всичките, жадни за слава в социалните медии. Добре, че са те да ходят безплатно по почивки и заведения и да се преструват на много работни и ангажирани.
Тази Емилия и тя ми изпротивя, фалшива та дрънка. Вероника и всички са един дол дренки, направо еднотипни парчета като по калъп.

# 727
Защо е фалшива Емилия?

# 728
За инфлуенсър много ценна информация снесе днес Емилия- времето в София, местене на квартира. Мрън-мрън!

# 729
За инфлуенсър много ценна информация снесе днес Емилия- времето в София, местене на квартира. Мрън-мрън!
Като ценната информация на Наска за кофата за 500 лв.

# 730
Тя не е длъжна 24/7 да е инфлуенсър в сторитата си!

# 731
По принцип да.И е въпрос на желание кой я следва и кой не.Както и за всеки друг.

# 732
Фалшива е Емилия, защото не може да смогне на клиенти, не може да поеме повече и за това няма саит. В същото време пуска нещо ама супер анти реклама, все едно направено от дете със свържете се с г-жа реклама. Нали нещо не се връзва.
Да сте видели стори от офиса, да сте видели стори на работен процес....
Просто пр за инстаграма. Че то много хора с бизнеси сериозни изобщо нямат инстаграм, че да научат за нея. Като няма и саит как да стане това....
За сметка на това получаваме стори как купила кола, сторита от нея колко е скучно времето днес.
Стори от почивката и...
Отделно в епизод от реалитито как ремонтита своето жилище. Сега ново 20, как е на една крачка от това да има свое жилище някой ден.
Глупост до глупост.
Вероники, Атанаски и прочие г-жи все маркетинг специалистки. Но май май само в и инстаграма. Добре, че е цирка Бачорски иначе не знам тези какво щяха да правят.
Въздух под налягане са ....

# 733
Добре им сипваш, но си права.

# 734
  • София
Аз за този прословут апартамент останах с впечатлението, че е купен на името на Емели, не на Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт