БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 12 (Между два сезона)

• 34 938
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
В сторито пише "мечтата за собствено жилище винаги е на крачка от мен". Както и че в последните месеци работи усилено и скоро ще може да предприеме тази крачка. Т.е. апартамент от Даниел - йок. Вече всички стават тотално нелепи.

# 706
  • София
Добре, това, че има апартамент от Даниел не беше ли казано в предаването или аз нещо не съм разбрала?

# 707
И аз така разбрах, нещо от сорта, че е на името на Емели, но не съм сигурна. Много вероятно е обаче тя да не го приема за собствено (нормално) и Петър да не желае да живее в него - също логично.

# 708
Е, стига. Тя го обзавеждаше. Имаше цял епизод с лигавщини, в който се коментираше този апартамент.

# 709
Мен пък мира не ми дава тяхната приятелка, дето току що се разведе.. Вероника. Това "високо интелектуално" момиче, слушащо мръсна чалга в колата си.. вчера се тагва от градчетата в района на Бари, като се хвали как се снима в Алберобело сама на снимките, докато някой спирал тълпата( а повярвайте там е голяма), за да не се хващал някой на снимките... Че тя за коя се взе? Мис Свят ли?
Как пък ще спираш хората, за да се фръцкаш на видео...? Каква стойност носи това празно същество?.. Следва: "Никога няма да ме видите в София да шляпам из локвите..." Че кой знае какво е станало, че шляпаш в локви..Anguished
След това: вечеря около басейна, вижда се доста луксозна вила е наела.. "сигурно тя си я е платила"
От нейните сторита си вадя изводи, че е изключително елементарна, с префърцунено поведение и пртенции с 0 покритие..Какъв маркетинг прави, просто не знам..
Мисля, че мъжа и се отърва от нещо много токсично в живота си...

# 710
Като обяви в пост, че приключва взаимоотношенията си с Илиян и все едно сега вече е отвързана и сторита след сторита, снимки, ресторанти. Grinning Не знам доказва ли се на някой?

# 711
“Не ти дава мира”?  Те са няколло приятелки , не си е наела вилата сама .

# 712
Каква е идеята да се пуска някаква безсмислена странна снимка на човек, без текст и обяснение? Във всички други теми има правило за скрит текст.
Освен да ме критикуваш и хейтиш... други задачи нямаш. Ако друг беше пуснал тази снимка, нямаше да кажеш нищо! Снимката е взета от Инстаграм.

# 713
  • София
Едва ли им е комфортно да се местят пп чуждите къщи. Бих предпочела дом на изплащане, пред кола.

Имам наблюдения над наемния пазар.
Доста млади  хора с малко над средни доходи предпочитат да са под наем.
Договора като цяло е на името на фирмата за да .... ясно ви е.
Търси се добре обзаведен имот със съвременни уреди.
Сключват договор за 1 г, освинват хубаво имота и напускат.
След тях собственика намира непочистени фурни, климатици, перални.
Стени, издраскани от децата, обелени или счупени мебели.
Но с 1 депозит какво по-напред да поправиш. Пият 1 студена вода и се молят да не попаднат пак на модерни млади хора.

# 714
# 715
Не знам Антон развалиха ли го или винаги е бил такъв. Залагам на първото Grinning

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 12:37 от Не се сърди, човече

# 716
# 717
И на мен снимките им така постнати без никакъв коментар и връзка с дискусията са ми нелепи. Все пак темата е за разискване, а не за копи-пейст снимки от профилите им без адекватна връзка с диалога в темата.

# 718
И на мен снимките им така постнати без никакъв коментар и връзка с дискусията са ми нелепи. Все пак темата е за разискване, а не за копи-пейст снимки от профилите им без адекватна връзка с диалога в темата.
И аз това казах и веднага бях обвинена в какво ли не.
Иначе по темата- интересно ми е какво е станало с апартамента, който показваха в предаването. Прехвърлен ли е или все така си е в ремонт… Нормално е Петър да не иска да живее в него.

# 719
Много вероятно е този апартамент да е бил само за пред камерите.
Да се направи Даниел на много отговорен.
Мина една година от това предаване. Колко пък да са мудни майсторите?!?!
Наши приятели си накупиха жилища и ги оправиха за 2 месеца, че тези ли няма да могат, извинете?

Общи условия

Активация на акаунт