Др Олга Грекова-Хомеопатия

• 438
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте някой има ли мнения от практиката на др Олга Грекова хомеопат в гр.Варна? Позитивни отзиви чета дотук в интернет. Акупунткура прилага предимно. Някой с лични впечатления от докторката?

# 1
Здравейте някой има ли мнения от практиката на др Олга Грекова хомеопат в гр.Варна? Позитивни отзиви чета дотук в интернет. Акупунткура прилага предимно. Някой с лични впечатления от докторката?
Не съм срещала мнения за нея. Също се интересувам. Мисля в супердок има регистрация.

# 2
В Супердок пишат, че е много любезна и внимателна с индивидуален подход и насоки към всеки пациент!

# 3
В Супердок рядко ще прочетеш негативен коментар. Доколкото зная има опция за премахването им.

# 4
Посетих докторката вече и мога да кажа, че съм доволен. За моя случай ми препоръча акупунктура и поставяне на вендузи. Бързо се ориентира какъв ми е проблема не само физически но и психическо напрежение. Предложи ми пакет от 5 процедури за 385лв. Иначе платих 100лв за консултация и за процедурата общо, който влизат в пакета ако го взема. Но каза, че за да има ефект е нужно да се отиде няколко пъти т.е. да си взема пакета за 5 посещения!

Общи условия

Активация на акаунт