Отговори
# 225
Ново от Джентълмен

S:Липсваш ми!
Твоето лице идва в съзнанието ми всеки момент, всяка секунда.

N:Мисля, че трябва да внимаваш за себе си.

S:Kак става това?

Ще се видим след 6 дни

# 226
Бурак Тозкопаран с другарче на красив фон в Кападокия. Не знам дали е зад кадър или по време на почивка от сета на "Черно сърце".

# 227
Онче, такова едно чувство на безвремие и простор има в тази Кападокия и в снимката на Бурак...
Снощи не можах да гледам серията онлайн, затова ще изчакам буквичките. От коментарите из нета виждам, че серията е била добра. И много суперлативи за близнаците прочетох.

И не мога да не сложа Ебру с двете й последни, много очаквани роли.

Назлъ

и Нехир

# 228
Alper 💥Emral

Скрит текст:

# 229
Ново от Тайната градина

Както каза Мемо, всички ще бъдем там! Secret Garden ще бъде в СЕГА скоро!

https://x.com/i/status/1837091715183743413

# 230
от Бирсенка:
📌#AkınAkınözü се раздели с дългогодишната си приятелка Сандра Пестемалчиян. Когато на двойката бяха зададени въпроси за брака в миналото, Акинозю отговори: „Сякаш вече сме женени“.
 📌Според ексклузивната новина на Magazine Media се разбра, че двойката взаимно е прекратила връзката си миналия месец.

# 231
Ново от "Джентълмен"

Моят флирт, който казва
"Виждам се само с теб"

S: Когато видя много красива жена, от мен излиза странен гняв.

- Позна ли ме?

S:-Не смятам.

S:Но определено няма да забравя.

S:Аз съм Сайгън.

"Бъдете внимателни към себе си."

N: Защо е толкова трудно да се обвържеш с жена?

S: Не мога да го направя.
Има толкова много неща, които мразиш в мен.

K: Ако отсега нататък не отговаряш на обажданията ми, ще видиш друго мое лице.

N: Грижи се за себе си!

Както знаете, балансът е нарушен.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 16:20 от cvetansk

# 232
Пуснат е превода на Черно сърце, епизод 2

Черно сърце еп.2 - БГ превод

# 233
Благодаря за превода! Hug Аз вече успях да го изгледам с руски субтитри. Много ми харесва сериала, ще е един от хитовете на сезона според мен. Не ме остави за миг да си отклоня вниманието ,нямаше нищо излишно.
Героите- двете двойки са супер, пасват си чудесно. Нашият Бурак е отнесен от любов, много е сладък. Heart Eyes

# 234
Снощи и аз изгледах серията на Черно сърце. Много красиво заснет е. И актьорската игра е на висота. Сценария е хубав и увлича.

Бабата веднага разбра, че Джихан и Мелек се харесват. Ще видим и там в следващите серии какви мизерии ще направи, за да развали годежа му със Севилай. Много хитра, пресметлива и изобщо не й се иска да загуби облагите, които й предоставя сем. Шансалан

Много мило започва любовта между Нух и Севилай. Надявам се изнудвача да си е взел дозата бой и повече да не се появява. Интересно кои са родителите на Севилай. Сумру дълго няма да крие след като разбра. Голяма наглост от нейна страна да каже на Самет, че са съпрузи и че не трябва да имат тайни по между си.

Връзката между близнаците ми е една от любимите. До сега плана на Мелек да накара Сумру да плати майчиния си дълг е много добър, а Нух с голяма наивност се довери на този Тархун и нищо чудно да се замеси в някакви тъмни работи. Иначе и двамата въпреки бедността, в която са живели и много по-малките възможности са образовани, а не като Есат и Харика, които смятат, че всичко им е даденост.

И накрая... интересно този пожар дали бе случаен или бе предизвикан умишлено...

# 235
Черно сърце

Да, близнаците направо са чудесни- хем образовани, хем възпитани, хем почтени.
Как не искаше даже бакшиш да вземе Нух от оня тайнствен човек, който после му предложи работа.... Впрочем, този човек не еднозначен герой, видимо, но дали не е баща на някого? Или нечий брат- например непризнат брат на шансалановците... Бих се радвала да е баща на Севилай. На близнаците няма как да е- нали е починал техния, така поне разбрах. Ако случайно не е възкръснал, не е нещо необичайно за турските сериали. Smiley

Нашият ревнивец. Satisfied

Търсех един сполучлив колаж- как близнаците гледат със смесени чувства на изненада, съжаление и тъга, когато разбраха, че онези двама лигльовци са им брат и сестра. Наистина, безкрайно са различни. Та не можах да намеря  този колаж, но ето други два, илюстриращи още веднъж красотата на снимките и операторското майсторство. И кадъра на Цвети е включен. Blush

# 236
Тайната градина

Вашето любопитство ще приключи много скоро!

И от фотографа на сериала

# 237
Ново от Джентълмен

# 238
От сета на Тайната градина

# 239
Ново от Джентълмен

Сякаш крие нещо, нещо тъмно

Общи условия

Активация на акаунт