Най-Абсурдните продукти на пазара!

• 1 778
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
не знам дали има вече такава тема, но днес просто докато си разглеждах новата брошура на sopharmacy  и попаднах на един продукт за лечение на ухапвания от комари и насекоми, който ме накара да се ударя няколко пъти по челото и да кажа ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ!!!??? Каква простутия и то за около 80лв ...

Става дума за това ... https://heatit.bg/kak-raboti/ Прочетете описанието на "как работи" ... Уредче, което се пъха във смартфона Ви и си горите пъпките с него.. нямам думи ...

Цитат от Как Работи:
"...лечението отнема 4, 7 или 9 секунди и достига температура между 47 и 52 °C."

Та споделете Вие на какви Абсурдни продукти сте попадали Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 16:44 от AniNe

# 1
Всъщност на пазара има много такива уреди за ухапвания от насекоми с батерии. Тези са измислили да се нагрява от телефона.

# 2
  • София
Едно време се включваха в контакта или се загряваха от чаена свещ. Поне от 40 години има такива. Само методът за загряване е нов, а даже и може да в по-ефективни, защото телефоните са все в ръцете на собствениците си.

# 3
Аз също ползвам тези с таблетките, които се пъхат в контакта, но това като го пъхнеш в телефона, после си го слагаш директно върху ухапването/на кожата, с една дума си я гориш с 4-9 секунди с 50 Градуса.

Пъха се, отваря се APP-a и се настройва , и се поставя върху пъпката ... затова пуснах линк с начина на използване ....

А не го оставяш просто около тебе да гони комарите ...

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 16:39 от AniNe

# 4
За жалост нямам вече снимката от каталог с разни продукти от сорта на Орифлейм, само че на някаква друга фирма. Там имаше дамски превръзки, които с квантова телепортация и инфраред прехвърляха наночастици директно от превръзката вътре във вагината и лекуваха гъбички и възпаления, и облекчаваха менструалните болки 😆😆

Edit:
Намерих Grinning

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 21:11 от Drama Llama

# 5
Аз също ползвам тези с таблетките, които се пъхат в контакта, но това като го пъхнеш в телефона, после си го слагаш директно върху ухапването/на кожата, с една дума си я гориш с 4-9 секунди с 50 Градуса.

Пъха се, отваря се APP-a и се настройва , и се поставя върху пъпката ... затова пуснах линк с начина на използване ....

А не го оставяш просто около тебе да гони комарите ...
Този продукт е за облекчаване на сърбежа. Както когато те ужили оса слагаш горещо на мястото (например гореща вода в пластмасово шише и налагаш върху мястото). Препарата с таблетки в тока е за прогонване. Две различни неща са.

# 6
Здравейте,
не знам дали има вече такава тема, но днес просто докато си разглеждах новата брошура на sopharmacy  и попаднах на един продукт за лечение на ухапвания от комари и насекоми, който ме накара да се ударя няколко пъти по челото и да кажа ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ!!!??? Каква простутия и то за около 80лв ...

Става дума за това ... https://heatit.bg/kak-raboti/ Прочетете описанието на "как работи" ... Уредче, което се пъха във смартфона Ви и си горите пъпките с него.. нямам думи ...

Цитат от Как Работи:
"...лечението отнема 4, 7 или 9 секунди и достига температура между 47 и 52 °C."

Та споделете Вие на какви Абсурдни продукти сте попадали Simple Smile
Това точно не съм ползвала, но ползвах едно на същия принцип- Ами ефективно е!
Не зная защо ти е абсурдно, но за човек който го изяждат гадовете, а после стават и големи плюски съм впечатленаот ефекта. Не те сърби и не стават големи пъпките. Това особено за по- чувствителните.

# 7
Еми ок, губете време да си търсите ключовете, да си пъхате това нещо в Смартфона , да настройвате аппа, и да се горите с 50градуса ... Еми абсурдно е.. и за 80лв...  Но всеки си има мнение Simple Smile
Аз ще си се мажа с алергозан и прополис Wink Действа веднага Wink

# 8
И когато си навън ли си носиш алергозана и прополиса? Защото обикновено човек излиза с телефон и ключове най-малко. Та логично е ако си навън и толкова пък те дразни ухапването, да е лесно да ползваш това.

# 9
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт