Поява на интимни въшки

• 1 137
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте. От няколко дни насам очите ме сърбят доста. Помислих си, че е нещо заради седенето на компютъра и си взех капки. Сърбежа започна и по интимните части, особено по члена и над члена и по слабините. Не му обръщах много внимание, защото си помислих, че е нещо заради прахта. Смених прахта, но нямаше особено разлика. Сърбежа го имаше най - често през вечерта. Една вечер сърбежа беше доста засилен и реших да погледна със светкавицата да погледна какво се случва.. Няма да описвам каква беше гледката и какво намерих , затова ще премина на кратко. Започнах да ги премахвам ( изгарях ги след като бъдат премахнати от кожата ) видимо интимните въшки , някои даже бяха впити дълбоко в кожата , които бях открил от светкавицата на телефона и започнах и тях да вадя с пинсета. Прочетох в интернет и допрях до тази животинка. Не съм имал полов акт последния месец, затова се боя , че е от нечия хавлия,човек или от плаж нещо - не съм сигурен! Взех си Halek Инсектицид , за да напръскам леглото и останалите мебели, където са в близост до леглото. Аптекарката ми препоръча, че може този спрей да се ползва по тялото, но отказвам да го направя, тъй като изрично написано в опаковката, че с допир по кожата не се препоръчва. Моля, препоръчайте ми нещо , за да се отърва от тези гниди. В момента се прежалих и се обръснах абсолютно навсякъде и не знам с какво да се намажа, за да се отърва от тия.

Благодаря и се извинявам за безпокойството!

# 1
Пробвай с тези лосиони, които се мажат на косата. Те определено може да се допират до кожата.
Или питай личния си лекар.

# 2
Пробвай с тези лосиони, които се мажат на косата. Те определено може да се допират до кожата.
Или питай личния си лекар.

Благодаря. А някои конкретни лосиони/шампоани/кремове да ми препоръчате? Гледам, че пише трябва да съдържа ПЕРМЕТРИН 5% минимум.

# 3
  • София
Вземи си от детските лосиони за въшки.

# 4
Отиваш в аптеката и казваш "лосион за въшки". Едва ли има чак толкова голямо многообразие.

# 5
Пробвай серията против въшки "Paranit".

Общи условия

Активация на акаунт