Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 12

• 24 757
  • 263
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря! Хубав ден!

# 166
Здравейте, препоръчайте въжен парк подходящ за деца на 10-12 г. в района на Смолян.
Някой посещавал ли е горски парк Амзово, отзиви и впечатления?
Благодаря!

# 167
Здравейте, препоръчайте въжен парк подходящ за деца на 10-12 г. в района на Смолян.
Някой посещавал ли е горски парк Амзово, отзиви и впечатления?
Благодаря!

Аз гледах онзи на Снежанка, по-скоро близо до Снежанка. Май се казва Язовира, но не сме ходили. Мисля през август да го посетим.

# 168
  • Някъде по Дунава
Юли не бих тръгнала из този район. Страшно топло е.
Ще се придържаме тогава към плана за Асеновград. Просто единственото ми свободно време е юли и август.

# 169
  • Асеновград
Nedinka, моля да споделите повече за екскурзовода. Сами ли си го наемате или има организирани групи? Замислям септември месец Златоград и околията, но още не съм направила план. Ще съм ти благодарна за информацията.
За района на Кърджали https://izrodopite.com/  за мен са най добрите екскурзоводи.

# 170
  • Някъде по Дунава
Екскурзоводите от горния линк на човек ли вземат посочената сума или на група?

# 171
  • Асеновград
Екскурзоводите от горния линк на човек ли вземат посочената сума или на група?
Предполагам на човек, но по добре звънете и ги попитайте. Не съм им разглеждала цените на сайта. За групи се договаря директно с тях.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:47 от Panayotu

# 172
  • Пловдив
За Перперикон на български мисля, че няма проблем за екскурзовод на място, но на английски е добре с предварителна уговорка. Иначе може да нямате късмет.

# 173
Nedinka, моля да споделите повече за екскурзовода. Сами ли си го наемате или има организирани групи? Замислям септември месец Златоград и околията, но още не съм направила план. Ще съм ти благодарна за информацията.
За района на Кърджали https://izrodopite.com/  за мен са най добрите екскурзоводи.

Ще си ги отбележа тези хора. Така и не се престраших да тръгнем сами към Утробата, така че при първа възможност ще се върнем в района.

# 174
Моля за препоръка за манастир в гора близо до Пловдив , без Бачковския. Тази събота пътуваме до Историческия музей и ще е адска жега , та ми се ще да отморим на прохлада.
Благодаря !

# 175
  • Пловдив
Араповския до Асеновград, Козма и Дамян над Куклен, св.Кирик и Юлита над Горноводен.

# 176
  • Асеновград
Араповския до Асеновград, Козма и Дамян над Куклен, св.Кирик и Юлита над Горноводен.
Араповския е в полето, и няма как да е хладно там, даже и под дърветата в този период на годината. Най хладно би било на Белочерковския манастир.

# 177
  • shumen
Гинес,то и в района на Асеновград не съм сигурна по това време дали ще е хладно.

# 178
  • Асеновград
Гинес,то и в района на Асеновград не съм сигурна по това време дали ще е хладно.
През деня е топло, вечер, вечерника по реката разхлажда. Важно е да изберете място за настаняване около реката за да има прохлада. В противен случай, климатик.

# 179
  • shumen
Panayotu,благодаря.Аз съм живяла в Асеновград и знам какви жеги е там лятото.

Общи условия

Активация на акаунт