Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 12

• 24 625
  • 263
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Този, който посочих е в Смолян и има ресторант.

# 151
Здравейте, август искаме да посетим Белинташ. Моля да ми препоръчате къде да спим. Двама сме. Апартамент или хотел. Не държим на басейни. Благодаря! Хубава неделя! 🤗

# 152
Здравейте, август искаме да посетим Белинташ. Моля да ми препоръчате къде да спим. Двама сме. Апартамент или хотел. Не държим на басейни. Благодаря! Хубава неделя! 🤗
Ние сме отсядали в “ Родопски легенди”, прекрасно място !!

# 153
Препоръчайте ми хотел с басейн на място, на което има възможност да се правят кратки разходки, леки преходи. Благодаря

# 154
Здравейте
Дали някой е отсядал тази пролет или лято в хотел Орфей Пампорово?
Имаме резервация за края на юли. Ще бъдем с дете на 10 години,за това го избрах пред други хотели. Надявам се да не съм сбъркала и да чуя и някой позитивен отзив.

# 155
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Наближава нашата почивка в Родопите и аз започвам организация. Вместо района на Асеновград обаче, ми се иска да посетим района на Кърджали. Подходящо ли е посещение на обектите през юли, като се има предвид, че са на открито и необходим ли ни е екскурзовод за Татул и Перперикон?

# 156
  • Пловдив
Юли не бих тръгнала из този район. Страшно топло е.

# 157
  • Асеновград
Здравейте. Наближава нашата почивка в Родопите и аз започвам организация. Вместо района на Асеновград обаче, ми се иска да посетим района на Кърджали. Подходящо ли е посещение на обектите през юли, като се има предвид, че са на открито и необходим ли ни е екскурзовод за Татул и Перперикон?
Без екскурзовод, просто ще гледате камъни. Но си зависи от Вас. Времето там  ще е горещо.

# 158
  • shumen
През Юли там е много горещо.

# 159
Ние сега бяхме в Кърджали. Ходихме до Татул привечер, а на Перперикон сутринта. Беше сравнително добре, но определено юли ще е голяма жега. Бих Ви посъветвала да се насочите към Западните Родопи. Там е по-високо и прохладно.

Все пак ако сте решили към Кърджали изберете разходки в планината. Мога да Ви посъветвам за заведение в Момчилград - пицария Аморе, всичко беше много вкусно. Там ядох за първи път катмер, по принцип обичам турски десерти, но това беше много вкусно. Хрупкави кори с шам фъстък.

# 160
Ние бяхме с екскурзовод на Перперикон заради сина ми. Една много приятна дама със страхотен английски, която не само ни разказа много и интересни неща за мястото и разкопките, ами ни и снимаше.

Втората половина на август беше жега. Ние изкарахме от 10:30 до 12:30, търпимо беше, но не отидохме до Татул, въпреки че беше наблизо. От Перперикон в басейна на хотела.

# 161
  • shumen
Ние ходихме Септември и беше жега.2 път тази грешка няма да я направя.

# 162
Здравейте
Дали някой е отсядал тази пролет или лято в хотел Орфей Пампорово?
Имаме резервация за края на юли. Ще бъдем с дете на 10 години,за това го избрах пред други хотели. Надявам се да не съм сбъркала и да чуя и някой позитивен отзив.

Това лято не сме починали в Орфей, но предните 2 лета, да. Аз НЕ съм доволна от хотела и обслужването миналата година. Храната беше под всякаква критика, за разлика от по-миналата година. Изобщо лош отзив от мен за хотела.

# 163
Nedinka, моля да споделите повече за екскурзовода. Сами ли си го наемате или има организирани групи? Замислям септември месец Златоград и околията, но още не съм направила план. Ще съм ти благодарна за информацията.

# 164
Nedinka, моля да споделите повече за екскурзовода. Сами ли си го наемате или има организирани групи? Замислям септември месец Златоград и околията, но още не съм направила план. Ще съм ти благодарна за информацията.

На паркинга на Перперикон, откъдето се купуват билетите и са магазините за сувенири. Екскурзоводите седят при билетите. Не сме били в група - само аз, детето и госпожата, за детето беше важно да е на английски, защото българският му е на битово ниво.

Общи условия

Активация на акаунт