Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 12

• 24 168
  • 261
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хотел в Пампорово, 2 възрастни и 2 деца, началото на септември. Изискванията са да е чисто, не държим на басейн. Благодаря!

# 226
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали хотел в Пампорово, 2 възрастни и 2 деца, началото на септември. Изискванията са да е чисто, не държим на басейн. Благодаря!

Аз съм доволна от хотел "Неро" и от Green Life family apartments.

# 227
Тази година бяхме в Снежанка.Базата е поостаряла, но беше чисто, топло и храната ни хареса .Били сме и два пъти в Хотел Белвю ски и спа и от там съм доволна.

# 228
В края на септември ще посетим  Девин.
Някой отсядал ли е във  VALEMO Apart House ?
Какво би било подходящо да посетим с госпожица на 5 ?

# 229
Хотел Орфей, Пампорово. Плюс е анимацията за деца и възрастни.

# 230
В края на септември ще посетим  Девин.
Някой отсядал ли е във  VALEMO Apart House ?
Какво би било подходящо да посетим с госпожица на 5 ?
Може да се разходите до Широка Лъка, до кулата Снежанка и язовира, до Роженските поляни , Смолянските езера. Ако обича да върви госпожицата има и екопътеки, напр. Девинската като не е задължително да я минете цялата.

# 231
Хотел Орфей, Пампорово. Плюс е анимацията за деца и възрастни.

Орфей след две поредни години посещения там го поставих в черния списък. Първо, храната е компромисна, второ адски шумно е. Единственото нещо, което е ок е анимацията или поне беше ок. Хотелът от година на година сваля нивото.

# 232
Абсолютно съм съгласна за Орфей. В допълнение да добавя,че последните две години за вечеря доста трудно си намираш маса.
Тази година пропускам , а ходим там поне от 10 год всяко лято.

# 233
За съжаление,аз съм от разочарованите от хижа Марциганица. Само базата им е реновирана и стаите нови ,и добри. Ресторанта е мръсен,персонала мързелив.Възможност за сядане от вън има само на шезлонги пред басейна. Улучихме лошо време,а се оказа ,че описаните в сайта и в букинг спа и вътрешен басейн не работят.Явно само зимата се ползват.Също имайте в предвид ,че се доплаща за тях,когато действат разбира се . Имаше лист с цени -30 лв. за възрастен и 10лв. за дете на ден.Много некоректно,при положение,че за това ги избрахме пред комплекс Старите къщи,защото резервирайки  седмици преди това,не знаейки какво време ни очаква искахме да се подсигурим и със някакво занимание на закрито.
По-дълъг отзив оставих в Гугъл.

# 234
  • Асеновград
За съжаление,аз съм от разочарованите от хижа Марциганица. Само базата им е реновирана и стаите нови ,и добри. Ресторанта е мръсен,персонала мързелив.Възможност за сядане от вън има само на шезлонги пред басейна. Улучихме лошо време,а се оказа ,че описаните в сайта и в букинг спа и вътрешен басейн не работят.Явно само зимата се ползват.Също имайте в предвид ,че се доплаща за тях,когато действат разбира се . Имаше лист с цени -30 лв. за възрастен и 10лв. за дете на ден.Много некоректно,при положение,че за това ги избрахме пред комплекс Старите къщи,защото резервирайки  седмици преди това,не знаейки какво време ни очаква искахме да се подсигурим и със някакво занимание на закрито.
По-дълъг отзив оставих в Гугъл.
Цените за това което предлага комплекса са прекалено високи. Спа и вътрешен басейн се доплащат да, преди време бях поискала цени и си го пишеше. На място на рецепция ,чаках повече от 40 мн. да ми копират листа с цените, персонала е абсолютно незаинтересован. До ресторанта така и не стигнахме, не беше отворен. Разгледах базата докато бяхме в района и държанието на персонала ме отказа да резервирам.

# 235
Гостите на Марциганица НЕ плащат нищо. Бяхме там през май месец, всичко си работеше / басейн, сауна/.
На мен мястото много ми хареса и си изкарахме чудесно.

# 236
Е,за съжаление явно нещата са се променили. Освен,че не работеше нищо вътре ,листа с ценоразписа беше в стаята ни,така че явно е бил за гости на хотела. Казаха ни ,че можем да ползваме безплатно външния басейн.
Цената ни за нощувка в студио беше ,ако не се лъжа за делничен ден 190 лв.,за уикенд 210лв.
Възможно ли е да сте били по време на празници и да е влизало в празничния пакет?
При всички положения може би ще е добре ,ако някой резервира да попита за тези подробности

# 237
Минавам да оставя отзив за хотел Брентас, Цигов чарк. Хотелът като база е великолепен, спато е приятно - има вътрешен и външен басейн с топла вода, не много дълбоки - аз съм 160 см и си стърчах в най-дъббоката част. Има и сауни, по-топъл басейн (плитък, за киснене) и солна стая (срещу заплащане). Кухнята беше добре - намираха се тук там полуфабрикати - примерно панирани сиренца, но основната част беше хубава. От десертите не бях крайно впечатлена, но ставаха.
Сега минусите - както обикновено за тях играе роля човешкият фактор. Първата сутрин в 8:54 нахълта камериерка и ни свари още по гащи в стаята. Даже не се извини. И друг път се е случвало сутрин да се „засичаме“ с тях, но обикновено поне се сещат да почукат, не нахлуват като ГДБОП. И едно „извинете“ не е излишно.
В хотела очевидно не достига персонал към момента на нашето посещение, защото един човек отговаряше за повечко неща. Момичето, което отговаряше за бара, първо беше на закуска и чак след това излезе. На закуската едно от момичетата се наведе да ми отсервира чинията и направо ми залютя на очите от аромати. Разбирам към края на деня да е, ама в девет сутринта ми идва вповече. И беше толкова силно, че подозирам, че и дрехите не бяха прани преди това обличане.
Общото отношение на персонала беше като че не искат да са там и леко им се натрапваме. Но като изключим тази част, престоят ни беше приятен и съм по-склонна да се върна пак там.
За малко да забравя - в стаята климатикът в началото бучеше оста силно, при по-продължителна работа вече спираше и шумът беше по-нормален. В банята душът се пада до вратата, а наклонът не е особено добре направен, т.е още след първата вечер участъкът пред банята си седеше наводнен. Подът е с мека настилна и не знам в дългосрочен план това как би се отразило.

# 238
Момичета, привет. Нашата ми се да отида до Цигов чарк за три дни. Търся нещо на прилична цена и с приличен вид. Една "Камена" ми препоръчват близки, но имам чувството, че времето е спряло там...
Може и да е в радиус 20 км макс
Аз и тийн сме. Толкова не искам да отида, че и 500 лв ми се струват свръх.

# 239
  • Разпиляна във въображението
#Miriel, а аз се интересувам дали има проходим път за кола, който след като подмине хижа Перелик и стигне до върха, продължава към Мугла. Според картата пътя стига до върха, повървяхме донякъде по него. Макар и чакълест, се разминахме с три кемпера, но не се сетихме да попитаме дали прави връзка с дуги населени места наоколо. Моля те, сподели, от другите проучени възможности има ли такава с достъп на кола.

Вчера качихме Орфей. Страхотно приключение Simple Smile Преди това бяхме на Смолянските водопади. Там ни валя дъжд четири пъти Simple Smile Първият път ни завари точно на Информационния център. Там се заговорихме за околностите и човекът там каза, че откъм Смолян хората от Мугла си взимат джипове, за да се качат горе. Друг турист сподели, че и уж ремонтирания път откъм Тешел, ако не се лъжа, също не е в добро състояние. Негов приятел се опитал да се качи. Много ме е яд. Ние сме с Мазда и няма да се опитваме отново, докато не разберем, че пътят е добър. Един камък, по пътя за Косово, ни проби резервоара. Жалко е, защото на връх Орфей се заговорихме с една двойка, които споделиха, че преди години са били в Мугла и било като приказка.

Общи условия

Активация на акаунт