Косопад - тема 26

• 58 047
  • 824
  •   1
Отговори
# 480
Има ли нещо, което помага при косопад при кърмене?

# 481
Наскоро станах свидетел на ползите на колагена върху моя позната, която беше с много съсухрена и акнеична кожа. Не се бяхме виждали 3-4 месеца. Кожата й беше еластична и сияеща, без почти никакви следи от акне. Тя твърди, че е благодарение на колагена. Но се оплака от косопад, а досега никога не е имала. При всеки е различно. Аз също се вдъхнових от нея и поръчах колаген от iHerb, но не съм го започнала все още. Вие по кое време на денонощието го приемате? А протеин на прах приемам и аз - една мерителна лъжица (22гр. протеин) вечер след тренировка. Старая се и да ям повече храни, богати на протеин, но аз съм вегетарианка и при мен е по-различно.

Това е колагенът, който поръчах за проба, но не знам дали е хубав.
Скрит текст:

# 482
Сутрин на гладно се пие колаген.Час преди храна.От този колаген не видях полза,а и после видях в темата за iherb,че не били добри тези на които пише супер колаген. Сега пия този на прах + биотин 5000 .За месец ми спря сезонния косопад

# 483
Някой може ли да сподели дали прием на Биотин повлиява косопада?

Не се заяждам, ама Вие как мислите дали един витамин от групата на Б ще помогне на каквото и да било, още повече на косопад??? Биотин= Б7
Виж, в група с други вит. от Б група, да, възможмо е в повишени дози да помогне. Hands Ok Hand

# 484
Ако проучите повече ще попаднете на информация,че колагена на добавки не се усвоява.

# 485
Има ли някакви терапии в салон, които да се правят, за заздравяване на косата от скалпа и следователно по-добър растеж? Както има кератинови и хидратиращи, така и с тази цел?

# 486
някои салони имат против косопад. Правят дълбоко почистване на скалпа и нанасят серуми против косопад. Всичко това можете и вкъщи по принцип.

# 487
някои салони имат против косопад. Правят дълбоко почистване на скалпа и нанасят серуми против косопад. Всичко това можете и вкъщи по принцип.
Да, чудя се просто какво да подхвана. То реалбо косопад нямам сега, просто искам да си расте здрава и да има засилен растеж. Разглеждам из златната рибка разни продукти, но са толкова много, че се чудя кое става и кое не. А честно казано за момента не ми се дават 120-200 лв за активатора, за който говорите тук.

# 488
Закупувайки продукт е възможно да го ползвате няколко пъти докато в салон за една доза и услугата плащате 30-50 и повече. Аз лично в началото като се боядисвах разчитах на фризьор, но като скочиха цените и за едно боядисване ми искаха 100 лв почнах сама. За русото си преценяват хората, че е по-трудно. Един балеаж е над 150 лв в салон

# 489
Има ли някакви терапии в салон, които да се правят, за заздравяване на косата от скалпа и следователно по-добър растеж? Както има кератинови и хидратиращи, така и с тази цел?

Има терапии, които повлияват перфектно.
На мен са ми правили мезотерапия в скалпа, почти веднага спира косопада.
На база на ХК и други добавки са. За съжаление нито мога да насоча към специалист.
Външно е замо за подпомагане.

# 490
Да се включа и аз с мнение за колагена. Също смятам, че колаген на капсули и течен колаген не вършат никаква работа. Напарфюмени, приятни на вкус, но само толкова. За втори път си вземам чист телешки колаген на прах и мисля, че там е истината. Мирише си гаднично, но не е голяма драма.

# 491
Можете ли да покажете телешкия колаген на прах? Забелязала ли сте някакво подобрение от него?
Аз гледам сега серума на Керастас, че е на хубава цена в момента. Някой ползвал ли го е?

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 08:51 от Анонимен

# 492
  • Бургас
Няколко вида колаген съм пила и ефект 0, като се зачетох как всъщност колагенът не се усвоявал изобщо, а само някакви аминокиселини, които можело да подпомогнат образуване на собствен колаген, та реших повече да не си давам парите, а и ми е много гаден на вкус

# 493
Можете ли да покажете телешкия колаген на прах? Забелязала ли сте някакво подобрение от него?
Аз гледам сега серума на Керастас, че е на хубава цена в момента. Някой ползвал ли го е?

Ето този купувам аз:
https://trimart.bg/produkt/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B5% … 0%B0%D0%B2%D0%B8/

# 494
От кой дерматолог сте доволни? Решила съм да посетя такъв най накрая. Обикалям периодично генеколог, личния лекар, пускам изследвания , нищо всичко ми е в норма, а си губя косата. Затихва за момент, после пак. Лошо е , че наблюдавам същите признаци и при дъщеря ми, вече почти на 18г

Общи условия

Активация на акаунт