За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 016
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • пак на Рив Гош
Често при такива сцени лице в лице и целувки, прегръдки, ползват подобни помощни средства,за да ги поизравнят.
Ох, още се сещам как гледах снимки зад кадър на Nam Joo Huyk и Сузи при подобна сцена от Start Up. Той нали гони 1.90м, та беше разкрачен почти в шпагат, за да не се гърби, докато я целува Grinning

Tuon, то по принцип любов и функциониращи мозъчни клетки са си несъвместими състояния, хеле пък в сериал. Няма начин Той от хитра лисица да не замърка като коте след като хлътне в Тя Joy
На мен ми остават последните 2 епизода на Why Women Love. Мислех да го довърша миналия уикенд, ама се отплеснах в странични занимания. След него сигурно ще хвърля око на Melody of Golden Age, който излезе тия дни, докато чакам вашите отзиви за Story of Kunning Palace.

Днес е Чусок. Вечерята вкъщи ще е корейска Joy

# 346
Tuon, то по принцип любов и функциониращи мозъчни клетки са си несъвместими състояния, хеле пък в сериал. Няма начин Той от хитра лисица да не замърка като коте след като хлътне в Тя Joy
И това явно е момента,  в който започват да делят една мозъчна клетка и си я прехвърлят при нужда.

Park Seo Ham, който беше в KNK също е много висок. Над 1.90.
Скрит текст:

# 347
  • вятърничава
Тези момчета с униформите се появиха в Dali and the Cocky Prince, като гости на откриването на изложба. Беше за кратко, но зоркото око ги забеляза 🧐Имаше и една момичешка група.

# 348
  • пак на Рив Гош
Аз даже не ги бях отразила. А си заслужават Grinning

# 349
Когато KNK дебютираха, се коментираше, че всичките членове на групата са около 185 см и нагоре. С времето едни напуснаха, други се присъединиха и не знам дали и сега са така. Не съм ги следила.

# 350
Я кой бил рожденик днес Na In Woo Dancing to Next Level

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 21:25 от Danifin1

# 351
Аз се чудех защо няма нови епизоди на Добрия партньор, а то е чосок. Да Ви е честито!

# 352
Вики, Добрия партньор се излъчва в петък и събота. Излязоха си епизодите. Този петък ще е последният.

# 353
Приключих с The King: Eternal Monarch (2020).Всъщност едвам го догледах. Добра история, добра режисура и много калпав сценарист.Омацал е всичко.В допълнение главната актриса е 5 пъти по-грозна от второстепенните. Главният си е добре И Мин Хо,но като цяло сериала е далеч под класата на предишния, който гледах City Hunter (2011). 7 по десетобалната би била напълно реална

# 354
Добро утро с Jisung

Цяла сутрин ми е смешно като се сетя за това JoyJoyJoyJoy Джин ревнува LaughingSmileStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 14:17 от Danifin1

# 355
  • България
И аз започнах да превъртам от The Double (2024).
Понеже няма много фентъзита, започнах да гледам всякакви исторически, по възможност без дворцови интриги и политика.
Горният е посочен като Genres: Historical, Romance.
Но от 40 епизода, 20 епизода са обичайното – бежанци, войни, корупция, глад, дворцови интриги.
Историята се разводни, 20 епизода стигат.
Постепенно от 10 оценката ми отиде на 9, до финал я виждам на 8.
Добре че чета интересно фентъзи за приключенията на Илай Монпрес, та успявам да удържа почти до финал на сериала.
Иначе актьори, герои, декори са топ.

# 356
Следя какво пишете за този сериал, защото ми е в списъка, но иначе напоследък гледам други неща. Следя Шримад Рамаян и ми прави впечатление колко са различни индийските от корейско-китайските критерии за привлекателни актьори (при това харесвам и някои от индийците, ценя разнообразието Simple Smile  ).
Започнах пак да чета мангата One punch man - бях прекъснала за около година, защото мразя да чакам да излизат нови глави, но много бързо наваксах. Сега сигурно пак ще ми омръзне и ще я оставя на изчакване.
Скрит текст:
Вече си представям двама от персонажите (Соник и Флаши Флаш) като корейски или китайски актьори, защото това е единственото обяснение, което имам за външния им вид (мъже са, в случай, че не се разбира от изображението - около 20 годишни). Ако някога Нетфликс направят игрален сериал, ще очаквам да изглеждат като корейски звезди.

# 357
  • София
Моарейн, аз превъртах доста докато не се върнаха в столицата. Там се подобриха нещата и пак си се върна на първоначалната позиция. На мен частта в провинцията ми беше доста противна и дразнеща.

# 358
  • България
Първите дни в провинцията ми харесаха най-много, най-после беше при свестни хора.
Обаче като отиде в истинския си роден град вече всичко започна да ми омръзва.
Като се върна в столицата, още по-зле, то едни планове, едни интриги.
Последните пет епизода планирам да изгледам тази вечер, по-набързо.

# 359
  • вятърничава

Мой голям любимец е рожденик днес - Юки Ямада.

Някой гледал ли е Tarot(2024)? Интересува ме дали са свързани историите в епизодите?

Общи условия

Активация на акаунт