За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 120
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • вятърничава
Катастрофират с приятеля му Jung Il Woo (Чонг Ил У) през 2006г със сериозни последици за здравето им. Другите им двама спътници загиват.
В City Hunter (2011) Lee Min Ho е на 24г.
Сега е на 37 и вероятно си е правил някакви пластики на лицето.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 22:19 от bb6

# 271
  • пак на Рив Гош
с приятеля му Jung Il Woo (Чонг Ил У)
Който днес навърши 37 години, тъкмо му се радвах в Инстаграм (нали той ми е любов номер 2 Heart Eyes).

One and Only още не съм събрала сили да го гледам, точно заради китайския финал Joy. Започнах направо от продължението му (Forever and Ever), което като цяло не беше зле (въпреки някои залитания в китайщинки).

# 272
  • вятърничава
Дано да е здрав, защото при него са били много сериозни травмите и все още са. И на мен ми е слабост, с тази усмивка и костюми Wink
Роца, не коментирам влюбените съседчета, защото май съм назад от теб с 2 епизода. Но ми е интересен и без забележки. Имат си химия главниите. Той като я погледне с тоя поглед тип "пребито вярно куче",голям добродушко е, харесвам го много. Плачеше ми се като го гледах в D. P. И майките, майките са голяма работа. Френската майка е самата елегантност, корейската си е точно корейска майка. Много добър подбор на актриси, и на актьорите за бащите. Втората двойка също е интересна, чакам развитието на историята с дъщеричката.

# 273
  • пак на Рив Гош
Преди време Jung Il Woo беше споделил в едно видео в Ютуб канала си, че ходи на всеки 3 месеца на скенер, да следят развитието на аневризма му. Засега е под контрол, но някой ден може да се наложи да го оперират. Та това си дава отражение на целия му начин на живот.
Към усмивката и костюмите (Joy), аз добавям и очите и гласа му - на моменти са много тип "come to bed" Wink
Между другото, някъде бях чела, че са далечни братовчеди с Jung Hae In, били от един род (на държавника от чосонско време), ама от различни разклонения.
А Хе Ин е много сладък в Love Next Door, харесвам го и аз. Наваксай с епизодите и ще го изкоментираме. Само ще ти кажа, че вкараха голям обрат в действието Joy

Надявам се днес в дорамата да пуснат руските субтитри на No Gain No Love да видим кака Шин Мин А какви ще ги накъдри.
Скрит текст:
В последните два епизода се хилих с глас като се снимаше за социалните мрежи, да покаже големия им романс с бъдещия съпруг.

# 274
  • България
Този Jung Il Woo не съм го гледала.
И след като е братовчед на Jung Hae In не мога да пропусна.
Харесах си Moon Embracing the Sun (2012).
Ще огледам и другите му сериали, май ще наваксам с корейските.
Хубаво е да знаеш с кого си роднина, че кръвта наистина говори и стават грешки.
Не познавам даже вторите си братовчеди, добре че пуснах ДНК тест и започнахме да се намираме.
Подозирам, че и майка ми и баща ми са роднини, имаха доста физически прилики.
Осъзнах го с времето като си спомних как като дете спореха на кого приличам.
Всеки твърдеше, че очите, носът, устните са от него, пък то май нещо друго ще се окаже. Sad

# 275
  • пак на Рив Гош
Моарейн, от другите му сериали, може би Haechi (2019) и The Diary of the Night Watchman (2014), и донякъде Bossam: Steal the Faith (2021) ще са повече по твой вкус. Останалите са съвременни романтики, къде хумористични, къде не, и на моменти с примеси на "нещата от живота ".

Единственият ДНК-тест, който съм си правила по немедицински причини, е за да помогна за дисертацията на моя приятелка преди много години Joy. Друг вид сигурно няма да направя.

# 276
  • България
Общо четири тегля, май са точно тези.
Търсих исторически с/без фантастика.

# 277
Слънцето и Луната е един от любимите ми сериали.
Ил У бих го препоръчала и в The Return of Iljimae. Същата основна история като в Илджиме с И Джун Ги, но разказана по различен начин.
От съвременните Flower Boy Ramen Shop е забавен.
49 Days също става, но тук вече минаваме в графата на мелодрамите.

# 278
Този Jung Il Woo не съм го гледала.
И след като е братовчед на Jung Hae In не мога да пропусна.
Харесах си Moon Embracing the Sun (2012).
Този сериал е хубав. Поне на мен ми хареса. Simple Smile

# 279
Конете са толкова секси винаги...
https://www.facebook.com/share/r/gQRrbHdb5kQMs7vW/

Hard to believe
https://www.facebook.com/share/r/yYFs3sQxFk9nKT2M/

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 13:39 от victoria vassileva

# 280
Роца със сигурност ще оцени това Искаш да го имаш Wink  WinkStuck Out Tongue Winking Eye Стига съм се отплесвала, отивам да работя Laughing

# 281
  • България
Спрях се на тези:
Bossam: Steal the Fate
Night Watchman's Journal
Haechi
The Moon That Embraces the Sun
Такива като историите за Iljimae вече не са ми по вкуса.
Като дете се радвах на Робин Худ и Зоро, но вече ми се вижда твърде наивно да вярвам в такива неща.
Видяхме социализма, видяхме и капитализма.
Все тая.

# 282
  • пустинен пъпеш
В ,,Bossam: Steal the Fate " (2021,признавам недоизгледала го  докрай) на Jung Il Woo  според мен много му отива дългокос и с брада.

# 283
  • вятърничава
Към усмивката и костюмите (Joy), аз добавям и очите и гласа му - на моменти са много тип "come to bed" Wink
JoyJoyJoy
Костюм
 Love Next Door 7 - ех,човек и добре да живее,
Скрит текст:
винаги в 6 или 7 еп. ще се завърне бившия/бившата на местопрестъплението.Нейното семейство има нужда от групова терапия за овладяване на агресията.Честито ни нова двойка,в спортната зала.Одобрявам този прекрасен нейн брат да има повече екранно време.А приятелката и какво толкова му се чуди на журналиста,кво има да му се чудиш на мъж, изглеждащ добре в бял панталон.
No Gain No Love  
Скрит текст:
Кака Шин Мин беше много смешна,като се снимаше за социалните мрежи, с вилицата Joy. Обаче предложението Wear Ringбеше сладко.Като за ученици Grinning
Ще се оплача от вас, не мога да работя Smiling Imp

# 284
  • пустинен пъпеш
Много беше смешен моментът,когато журналистът в  Love Next Door,сниман предимно с ракурс откъм задника си ,търсеше 4-листна детелина за дъщеря си(както се разбра по-късно),а фелдшерката му направи забележка,че с тази си поза на тялото привличал много вниманието(пропусна естествено да обясни,че най-вече това се отнася за нея самата).
А в   Cinderella at 2 AM показват чудесна братска обич и подкрепа.Интересно е и проследяването на зараждащите се взаимни симпатия и чувства между по -големия брат и неговата съпруга ,неуспели да се опознаят в брака им по сметка.Но се очертава в следващия епизод  гг от ревност  да усложни отношенията си с гг-ня и то точно когато тя постави ясни граници в отношенията си с художника депутатски син.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:42 от rududu

Общи условия

Активация на акаунт