За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 103
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Ох,що ми напомни за него, в сърцето ми зее рана след еп.8 Weary Дори не ми се коментира.
Ето, да си залепиш раната. Може да избираш между синя и розова.

И доктори да си избираш
Скрит текст:

В краен случай д-р Майк

# 301
  • вятърничава
Tuon, JoyJoyJoy
И синята и розовата ми подхождат на натюрела Hands Plus1 Докторите - първия твърдо НЕ, всички други без забележки.Както и останалите доктори от болница Yulje.
И този беше японски доктор някъде назад  във времето - Кентаро Сакагучи.
Този месец го очакваме в корейския сериал What Comes After Love .
Ще си приготвя кърпички и лепенки Flowers Maple Leaf
Скрит текст:

Той пък за Prada.
"чаровния хубавец Ча" е Чи Чанг Ук ?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:57 от bb6

# 302
  • пустинен пъпеш
Цитат на: bb6
"чаровния хубавец Ча" е Чи Чанг Ук ?
[/quote
Ча Ън У (Cha Eun-woo)
6-тата серия на No Gain No Love ми беше доста скучна с изключение на смешната финалната сцена с пищящите герои.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:34 от rududu

# 303
  • вятърничава
Все го забравям този Ча.А не бива.

# 304
А, не ми говорете за днешната мода ,че
 Вчера го мернах на премиера на нов филм Дони
Аз им загубих бройката на моите, а вашите колко са Thinking
 няма отърваване, навсякъде са

# 305
  • пак на Рив Гош
Аз съм ги докарала до около 50 (корейци, китайци и японци), ама Моарейн ме бие Wink

bb6, и аз съм сърцеразбита след 8ми епизод на Love Next Door Weary. Но твърдо вярвам в корейските сценаристи! Щом успяха да разплетат интригата в Queen of Tears, няма начин тук да ни оставят безнадеждни Grinning

# 306
  • България
Моите са силно редуцирани.
29 китайци
18 корейци
1 българин
Bowtie

Ха, ха Роца, вече ти ме биеш.
При мен имаше разчистване.
Е, имам и
23 китайки
15 корейки

# 307
  • вятърничава
Начи, мен тоз българин ме заинтригува силно, ама не знам дали е коректно да питам за него. Очаквам да е 3 м висок, а краката му да са поне 2 метра Wink

Роца, не знам, не очаквах такова развитие.DNA Lover е разочарование от самото начало, Love Next Door започна добре, но човек и добре да живее никога не може да е сигурен дали корейските сценаристи си пият хапчетата редовно или са предозирали с тях. Сега ши ривем 7 епизода и в последния ще хвръкнат еднорози, балони, гълъби и ще заживеят щастливо. Лошото е, че те няма да помнят нищо, а на нас ни разбиха нервичките. Вече се настройвам, че и в No Gain, No Love идва времето за мелодрама. Само Black Out за сега не ме е разочаровал, защото там от самото начало бе ясно, че ще е гадно и мрачно.

# 308
  • България
Начи, мен тоз българин ме заинтригува силно, ама не знам дали е коректно да питам за него. Очаквам да е 3 м висок, а краката му да са поне 2 метра Wink
Височината не ми е толкова важна, пропорцията, пропорцията.
Спазена е, дългокрак е.
Намира се у дома, но не е известен. Joy
От нашите актьори нямам любимци.
Може би само Даниел Върбанов, но с дълга коса. Grinning

# 309
  • вятърничава
Одобрявам, одобрявам! Тази роля му е добра и дългата коса много му отива.
Честно казано, щом прочетох 1 българин и подсъзнателно си помислих за него.

# 310
Аз пък винаги съм намирала цар Петър за симпатичен исторически образ (ако империята на Симеон Велики се е разпаднала твърде бързо, това е защото такива са били обстоятелствата и не е свързано с него), така че този сериал ми стана противен още от първи епизод. Първоначално мислех да му дам шанс, но в крайна сметка, не успях. Още повече, че имитират Игра на тронове, който също ми е неприятен. Така че не съм фенка и на актьора.
Едно време харесвах Калин Врачански, но откакто разбрах, че е имал някаква симпатия към Мариана Векилска, харесването ми мина.

Иначе харесвам много актьори - и корейци, и японци, и американци. На мен пък ръстът не ми е толкова важен, по-важно е излъчването. Например Хироюки Санада го харесвам от години, въпреки че съм го гледала в много смотани роли. Смятам, че е харизматичен и красив по своему (сега, естествено е и доста възрастен).

# 311
  • пак на Рив Гош
но човек и добре да живее никога не може да е сигурен дали корейските сценаристи си пият хапчетата редовно или са предозирали с тях.
Затова съм на принципа, формулиран преди повече от столетие от Едмон Дантес (а.k. a. граф Монте Кристо) : "Чакай и се надявай" Joy.
И все се надявам да са улучили дозата, че ако сбъркат става страшно (като в DNA-Lover).

# 312
Вече съм доволна. Изгледах Smile по-скоро изслушах / понеже работя, слава богу днес съм ХО/, и новите 4 серии на Кралица У.  Тези дни ще ги изгледам пак на спокойствие. Интересно са направени, така трябваше да направят и първите четири. Според мен ,май ще има продължение.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 11:48 от Danifin1

# 313
Какво броим и сравняваме днес? Ако са любимците.... Не ми беше хрумвало да ги броя, но на, провокирахте ме. Ако игнорирам усещането, че забравям някои общия брой много любими и много харесвани: актьори - 53 и 28 актриси. Ще ги допълвам тези списъци със сигурност. Много са талантливи корейците, че и корейките и успяват да ми въздействат с играта си, а някои и с песни и танци дотолкова, че да си ги подреждам в списъци, а даже и да преброя членовете на тези списъци.

# 314
Ще се хваля с новите капачки на клавиатурата ми Satisfied
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт