За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 12

• 23 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • пак на Рив Гош
Дани, благодаря! Друго си е Шефът да те гледа Joy

Днес ми попадна това - октомврийското издание на GQ Korea ще е с мистър Гу.
Така де, малко разнообразие от Cha Eun Woo и Byeon Woo Seok Joy
 https://www.instagram.com/p/DAH5sl0SC1F/?igsh=d3p3dmR4Y2o0ZjZh

# 527
  • Русе
Роца, на мен "разнообразието" не иска да се покаже, както "дони" на Данифин. Sad

# 528
  • вятърничава
Днес ми попадна това - октомврийското издание на GQ Korea ще е с мистър Гу.
Да кажем,че е нещо такова https://www.instagram.com/gq_korea/p/DAH5sl0SC1F/?hl=bg&img_index=7
Роца, и ParkSeoJun няма да върнем Wink

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:47 от bb6

# 529
Забавна  реклама с Дони
Да пробвам да ви компенсирам с още Дони Stuck Out Tongue Winking Eye Ако и сега не го виждате ,значи повредата не е при вас ,а в Инстата Joy
Пп Не знам дали знаете, но понякога когато не виждате нещо от ИГ трябва да рефрешнете и тогава се появяват клиповете-. Пробвайте.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 16:51 от Danifin1

# 530
# 531
Започнах да гледам Love in the Desert друг път чак при 35-40 едва се стига до една целувка ,а тук още в началото се награбват .Какво ли да очаквам нататък ThinkingSmirkSmile

# 532
  • София
Започнах да гледам Love in the Desert друг път чак при 35-40 едва се стига до една целувка ,а тук още в началото се награбват .Какво ли да очаквам нататък ThinkingSmirkSmile

Joy Най-вероятно с това ще останат за следващите 35 епизода.

Благодаря на всички за коментарите за Arsenal Military Academy, започнах го вчера.

# 533
  • България
Роца, много ми хареса шоуто с дронове! Благодаря ти! Такава красота?!
От вашите предложения си "откраднах" и изгледах "Melody of Golden Age"/ Долгая песень.
Скрит текст:
Това ми е 3-ти китайски, 2-ри костюмен сериал. Харесаха ми двете сюжетни линии - криминалната/разследваща и романтичната - не бяха много разтегнати и бяха красиво вплетени. Е, на романтичната част по едно време изригнах "Хайде бе, целувай, че мама чака за налъмите", но Тя ме чу и се изплъзна. Joy Както и да е. Имаше еднорози, имаше от всичко. На мен , обаче, ми хареса и Лошия - артистът направи интересна роля и заслужава моето "браво".
Дали феновете в Китай са надъхани срещу "лошите" или това е присъщо само за Ю.Корея?
И аз го гледам, започвам 21 епизод.
Много добре направен, разследванията са интересни.
Актьорите ми допадат, главната е много симпатична.
Бойните умения на главния са най-фантастичните, които съм гледала до този момент. Joy

...
Благодаря на всички за коментарите за Arsenal Military Academy, започнах го вчера.
Малко късно, но и аз давам един глас за сериала.

# 534
Повечето от вас са гледали Taxi Driver (2021) . Даже видях че някой си го беше вкарал в любими на първа страница от темата. Изгледах 9 серии и съм направо шокиран! Чудя се да се смея ли ,...да се ядосвам ли? Принципно си го оценявам изгледаното по 4 критерия. Кратко резюме на това което изгледах до тук:
1. Режисура - 7   /има заснети много непрофесионални сцени в предвид, че има доста екшън в сериала
2. Актьорска игра - 10   /нямам забележки
3. История - 10   / нямам забележки до момента
4. Сценарий - 2   /  Хора, тоя сценарист са го изкарали от някой корейски пансион за бавно развиващи. Абсолютен малоумник! Тотална обида за всеки зрител с IQ~50 от максимум 150. Още от 1-ва серия започна един бъркоч в представянето на историята. Ако не бях чел резюмето щях да се чудя за какво изобщо става въпрос в сериала. Историята придоби линия чак в в началото на 3 епизод. В 8-и епизод нещата вече ескалираха и ако тоя сценарист беше пред мен в момента, щях да го нацеля с тигана на жена ми право в десетката.
Скрит текст:
Момента в който главният заведе информатора на прокурорката в секретната база на U-Data и беше разкрит. Там го видяха и познаваха поне 15 човека, включително и информатора. Всичките знаеха че работи в отдел планиране на компанията. Председателя гушна букета тъкмо в момента когато прокурорката и сие пристигнаха. Взриви се в сърварното помещение. Двама от най приближените му казаха че са изчезнали, макар единият да бе вече в безсъзнание при пристигането на прокуратурата и беше невъзможно да се измъкне, но останалите бяха заловени. И о чудо , в прокуратурата никой не разбра кой нареди бандитите и взриви сърварното, въпреки че изрично се спомена някъде в 9-та серия че са разпитани всички заловени(информатора на прокурорката включително)  Simple SmileДа не говорим за отпечатъци ,кръв, фирмената ID-kарта на главния и други съвсем логични неща в едно разследване  при които веднага щеше да стане ясно кои са били присъстващите.Прокурорката даже и го видя главния на магистралата на път към секретната база.  Интригата обаче си продължи с пълна пара сякаш нищо не се е случило

Убеден съм че корейците като нация изобщо не са тъпаци. Най вероятно сериала е предназначен за аудиторията от психиатричните заведения и училищата за бавноразвиващи . Странно обаче ми е рейтинга му в mydramalist 8,8. Кой ли е гласувал така Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 19:58 от yopen

# 535
Не е пуснато централното отопление и ми е студено у дома. Заради това обявявам срядата за новия петък.

# 536
  • България
Скрит текст:
Повечето от вас са гледали Taxi Driver (2021) . Даже видях че някой си го беше вкарал в любими на първа страница от темата. Изгледах 9 серии и съм направо шокиран! Чудя се да се смея ли ,...да се ядосвам ли? Принципно си го оценявам изгледаното по 4 критерия. Кратко резюме на това което изгледах до тук:
1. Режисура - 7   /има заснети много непрофесионални сцени в предвид, че има доста екшън в сериала
2. Актьорска игра - 10   /нямам забележки
3. История - 10   / нямам забележки до момента
4. Сценарий - 2   /  Хора, тоя сценарист са го изкарали от някой корейски пансион за бавно развиващи. Абсолютен малоумник! Тотална обида за всеки зрител с IQ~50 от максимум 150. Още от 1-ва серия започна един бъркоч в представянето на историята. Ако не бях чел резюмето щях да се чудя за какво изобщо става въпрос в сериала. Историята придоби линия чак в в началото на 3 епизод. В 8-и епизод нещата вече ескалираха и ако тоя сценарист беше пред мен в момента, щях да го нацеля с тигана на жена ми право в десетката.
Скрит текст:
Момента в който главният заведе информатора на прокурорката в секретната база на U-Data и беше разкрит. Там го видяха и познаваха поне 15 човека, включително и информатора. Всичките знаеха че работи в отдел планиране на компанията. Председателя гушна букета тъкмо в момента когато прокурорката и сие пристигнаха. Взриви се в сърварното помещение. Двама от най приближените му казаха че са изчезнали, макар единият да бе вече в безсъзнание при пристигането на прокуратурата и беше невъзможно да се измъкне, но останалите бяха заловени. И о чудо , в прокуратурата никой не разбра кой нареди бандитите и взриви сърварното, въпреки че изрично се спомена някъде в 9-та серия че са разпитани всички заловени(информатора на прокурорката включително)  Simple SmileДа не говорим за отпечатъци ,кръв, фирмената ID-kарта на главния и други съвсем логични неща в едно разследване  при които веднага щеше да стане ясно кои са били присъстващите.Прокурорката даже и го видя главния на магистралата на път към секретната база.  Интригата обаче си продължи с пълна пара сякаш нищо не се е случило

Убеден съм че корейците като нация изобщо не са тъпаци. Най вероятно сериала е предназначен за аудиторията от психиатричните заведения и училищата за бавноразвиващи . Странно обаче ми е рейтинга му в mydramalist 8,8. Кой ли е гласувал така Simple Smile
Предвид, че имам магистърска степен, значи съм за психиатрия. Това не мога да отрека, но пък си писал "и", а не "или" и нямам отговор на въпроса ти. Simple Smile
Писала съм му 10, защото ми харесва идеята престъпниците да бъдат наказвани.
В нашия свят това често не се получава.
Но пък не гледах втори сезон, идеята е добра, обаче много неща не бяха направени както трябва.

И като каза списъци от първа страница.
Роца, дали ще може да актуализираме моя китайски за следващата тема.
Явно не само аз поглеждам там. Simple Smile

# 537
Предвид, че имам магистърска степен, значи съм за психиатрия. Това не мога да отрека, но пък си писал "и", а не "или" и нямам отговор на въпроса ти. Simple Smile
Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Мисля че добре си ме разбрала какво имам в предвид въпреки че не съм пояснил правилно. Вместо аудитория от психиатрични заведения имах в предвид пациети. По пътя на логиката и очевидните факти изложени в спойлера ми от предния коментар прецени сама.

Пс: Да поясня, за да не се получи пак недоразумение и без да искам някой да се обиди от коментара ми Simple Smile. Всеки при изграждането си на впечатление и оценка за изгледаното, следва различни критерии. При мен са 4 и според тях сценариста е пълен аматьор и ми загуби времето. Дребния на пръв поглед проблемен детайл в сценария изобщо не е дребен, а си направо story-braker  и някой с моето мислене започва да се чуди "тия за малоумник ли ме вземат"

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:05 от yopen

# 538
  • вятърничава
yopen, или си сапьор, или си камикадзе JoyJoyJoy
Пак нацели доста харесван в темата сериал. Сега няма да се обидиш, нали?
Оценяваме твоята мъжка гледна точка в тази тема. Като спомена тигана на жена ти, интересно ми е тя гледа ли с теб такива сериали?

Вики,това момче ми е от любимите. Харесвам го в Love to Hate You, Money Heist: Korea, в Death's Game и Балерина 2023 беше брутален. Ти в кои роли го харесваш?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 21:10 от bb6

# 539
yopen, или си сапьор, или си камикадзе JoyJoyJoy
Пак нацели доста харесван в темата сериал. Сега няма да се обидиш, нали?
Оценяваме твоята мъжка гледна точка в тази тема. Като спомена тигана на жена ти, интересно ми е тя гледа ли с теб такива сериали?
Май съм камикадзе Simple Smile.  Жена ми е фен на реалитата по бтв и нова и определено не гледа с мен.Добре де, да си говорим сериозно. Как може да ви хареса сценарий неиздържан логически и с толкова много дупки? Гледайки тоя шедьовър не се ли чувствате така сякаш ви причисляват към група в предучилищна възраст? Сякаш някой се опитва да ви убеди, че килограм домати струва 50 лв.

Общи условия

Активация на акаунт