Домът на дракона, Игра на тронове и други филмови проекти в тяхната вселена - 48

• 7 029
  • 114
  •   1
Отговори
# 45
Съмнявам се, че Мартин е седнал да заблуждава хората, докато всъщност книгата е написана. За последните две книги се очаква да са над 3000 страници.
Според мен е забил някъде в краят на TWOW, и комбинирано с всички останали книги, които пише, получаваме този резултат.

Краят на ГоТ беше претупан. Трябваше да има поне още един сезон, който да ни отведе плавно и качествено до нещата, които се случиха.

# 46
За 15 години преспокойно можеше да ги напише,по едно време лъжеше че има готови 600 страници.Отказала съм се да чакам,на нищо не вярвам докато не ги видя на живо Ветровете.
Денерис имаше химия само с Дрого,иначе с Кит вярно са слаби актьори.

# 47
  • Somewhere far away
за мен Денерис имаше и добри сцени- доколкото знам преди е била друга актриса /но това преди да започнат да се снимат епизоди изобщо/, после са я сменили с Кларк. Но Джон , милия, е голямо дърво. Grinning

# 48
За 15 години преспокойно можеше да ги напише,по едно време лъжеше че има готови 600 страници.Отказала съм се да чакам,на нищо не вярвам докато не ги видя на живо Ветровете.
Денерис имаше химия само с Дрого,иначе с Кит вярно са слаби актьори.
Покрай Ронан Декс винаги има химия. Wink

# 49
за мен Денерис имаше и добри сцени- доколкото знам преди е била друга актриса /но това преди да започнат да се снимат епизоди изобщо/, после са я сменили с Кларк. Но Джон , милия, е голямо дърво. Grinning
Пилотния епизод е заснет първо с Тамзин Мърчант, която после се отказва заради друг проект и правя каст наново и избират Емилия Кларк. Тамзин играе в Carnival row.

# 50
За мен Емилия Кларк , е по добрият избор от Тамзин Мърчант .. Тамзин съм я гледала в "Династията на Тюдорите ", и там изобщо не ми хареса как си изигра ролята на Катрин Хауърд . За мен Емилия си беше родена за тази роля . И на мен на моменти ми беше нелепа , но аз харесах как си играеше ролята на Денерис . Мисля че каста на "Игра на Тронове " беше супер с изключение на Станис !! Този човек всеки път като го виждах на екран , и ме хващаха нервите ... 😡😡  Не само ролята му ми беше неприятна , ами и самият актьор . Джони също ми лазеше по нервите..

# 51
За мен пък актьорът, играещ Станис, беше великолепен. На моменти много точно напипваше образа, въпреки продуцентите, които мразеха героя.

Тамзин Мърчант ми е грозноватичка, не ми се връзва за Денерис.

# 52
На мен пък Кит ми харесва като Джон.  Само, ако можеше да е малко по-висок 😆
С Роуз имаха невероятна химия.
Денерис я харесвах с Даарио (ама втория актьор)

# 53
За мен пък актьорът, играещ Станис, беше великолепен. На моменти много точно напипваше образа, въпреки продуцентите, които мразеха героя.

Абсолютно съм съгласна с теб. Много фин мъж, а с толкова властно излъчване. Имаше смразяващ поглед.
Определено им беше добър каста. Аз имах желание младите актьори да попият от опита на по-възрастните и умели актьори, ама не им се получи на някои. Кит остана дърво, щото и героя му беше кофти написан от 5 сезон нататък. Пък в последния сезон едно баба знаеше, едно баеше - не го искам и толкова.
А Дракона сега главните са пълна боза. Пуснах си го да го гледам вече легално в амазон на немски - ами актрисата, която дублира Ренира на немски върши много добра работа. Хубав звънък глас, с ясна дикция на валирийска, чак да ти е кеф да я слушаш. Ема Дарси е като хартия, която стърже по дърво.

# 54
Аз пък в игра на тронове много харесвам драконите , Денерис и Хал Драго , вълците и Аря . Това са ми любимците .

# 55
Навсякъде харесвам най-много драконите. Тирион, Денерис, Джон, вълците и Аря също. Обаче Игрид никак.

# 56
А всъщност кога очакваме официалния трейлър на сезон 3 ?

# 57
  • Варна
А всъщност кога очакваме официалния трейлър на сезон 3 ?
2026 вероятно. Може тийзър да пуснат догодина.

# 58
  • България
Аз пък в игра на тронове много харесвам драконите , Денерис и Хал Драго , вълците и Аря . Това са ми любимците .
Хаха, моите най-анти образи. Grinning

Аз, когато четох първата книга на 13г се идентифицирах с Джон и Санса. В сегашно време в сериала оценявам образите на Санса, Кейтлин, Баба Олена, Маргъри Тирел, Тивин, Теон, Джейми. Като актьорска игра съм фен на гореизброените плюс Рамзи, Церсей и Джофри. За Jack Gleeson, Iwan Rheon и Charles Dance имам специално отредени награди за представяне.
Бях чела клюки, че Iwan Rheon кандидатства за ролята на Джон, но продукцията се спира на дървения и лишен от талант Кит. Загуба за централен персонаж, но огромен плюс за злодей.

В Драконите почти всички актьори са на ниво: голям фен съм на Ewan Mitchell, Мат Деймън, Пади, Rhys Ifans, Mathew Needham, от последния епизод и на Егон. Алисънт и сър Крисчън Коул също са добре подбрани. От толкова бутане на черните, на които симпатизирах в началото, вече ставам зелена. А и при черните имаме много слаб сюжет, слаба некадърна безполова актриса.

# 59
Реон изобщо нямаше да е подходящ за ролята на Джон Сноу.

Общи условия

Активация на акаунт