Домът на дракона, Игра на тронове и други филмови проекти в тяхната вселена - 48

• 7 007
  • 114
  •   1
Отговори
# 60
Съгласна съм,баш зловещия Рамзи си е,там каста е топ.Джонката го гледах в един нов сериал,уж хит дъра бъра същото дърво си е,толкова си може актьора.

# 61
За мен в Троновете най-слабата актьорска игра беше на героите Денерис и Джон. Запаметила съм си една конкретна сцена, която ми е толкова криндж и нелепа, че всеки път като си я пусна цъкам с език и се възмущавам Grinning. При битката за Зимен Хребет с Краля на Нощта, Денерис е някъде на бойното поле, заобиколена от мъртвите и Джора Мормон идва да я спасява..физиономията, реакцията, походката...доста нелепа сцена. Джон си беше голямо дърво. Топ любимите ми герои от към актьорска игра са Тирион, Церсей, Рамзи, Джайми, Кутрето, Тивин, Джофри, Аря и до някъде Санса И Теон.

В Домът най-много ме впечатлява актьора, който играе Емонд. Деймън също, но с последния сезон доста го окепазиха. Ема Дарси е тотал щета, не мога да я понасям. Голяма греда се оказа.
От втория сезон съм доста разочарована, ама ще се гледам и другите, като фенка на историята.

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 08:52 от АфРоДиЗиаЧкА

# 62
  • България
Гледах Ричърд Мадън в един филм, в който играеше млад инженер заедно с Алън Рикмън. Ричард се справя добре. В сериала "Медичите" беше много добър италиански ренесансов "принц", обожавам го там с партньорката му по сценарий.

# 63
На мен също линията на Денерис ми беше скучна, а тя като героиня - досадна.
Бе тя линията не е лоша, ама толкова ли нямаха актриса натурална блондинка за ролята, че като видех перхидролените плитки на мис Кларк в комбинация с черните вежди, всичкото рИализъм отиваше под_ягодите.
В първите сезони веждите и бяха светли . Но нали по едно време имаше мода светли коси и тъмни вежди и обратното . GrinningGrinningGrinning

# 64
Хора вчера изгледах последните епизоди на Игра на Тронове и честно казано се радвам че Денерис умря , показа си истинското лице в този сезон, на озлобен и жесток тиранин който не ти дава шанс да се защитиш , ако не ме харесваш и не ми подвиеш коляно веднага и хайде да умираш . Аз незнам какви и бяха очакванията , че като пристъпи във Вестерос всички ще и клякат до земята ли ?? Кит Харингтън няма да го коментирам , освен с едно хубаво лице с друго не изпъква . Още повече ми се затвърди мнението че нямаше никаква химия между тях . Сезонът сега като го изгледах отново мога да кажа че беше добър , въпреки недоволството ми преди години , много по за предпочитане пред Домът на Дракота . BlushBlush Колкото и преди да се дразних на Церсей и Джейми превъртайки отново сериала заобичах Лена Хейди , уникална жена освен че много красива , е страхотна актриса , както и Тириън ей това малко човече остана завинаги в сърцето ми . BlushBlush

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 10:19 от Жасмина 94

# 65
Хора вчера изгледах последните епизоди на Игра на Тронове и честно казано се радвам че Денерис умря , показа си истинското лице в този сезон, на озлобен и жесток тиранин който не ти дава шанс да се защитиш , ако не ме харесваш и не ми подвиеш коляно веднага и хайде да умираш . Аз незнам какви и бяха очакванията , че като пристъпи във Вестерос всички ще и клякат до земята ли ??
Ами не. Дори Денерис да беше миличка и добричка, пак щяха да я катурнат по един или друг начин.

# 66
Хора вчера изгледах последните епизоди на Игра на Тронове и честно казано се радвам че Денерис умря , показа си истинското лице в този сезон, на озлобен и жесток тиранин който не ти дава шанс да се защитиш , ако не ме харесваш и не ми подвиеш коляно веднага и хайде да умираш . Аз незнам какви и бяха очакванията , че като пристъпи във Вестерос всички ще и клякат до земята ли ??
Ами не. Дори Денерис да беше миличка и добричка, пак щяха да я катурнат по един или друг начин.
Може би да . Но все пак касапницата в Чертога можеше да се избегне . Въпреки че беше победила тя продължи да сее разруха и огън по пътя си . И Сив Червей доста ми излази по нервите , хората на Ланистър се бяха предали и той пак ги изби . Вярно че убиха Мисандей но пак не мога да го оправдая . Радвам се за Старките всеки получи това което искаше и си беше заслужил , Джон колкото и да не ми допадаше и той също . BlushBlush . Последната сцена с Джон и Денерис се запечата в умът ми вчера , когато говореха за хората който бъдат уж освободени дали ще се съобразяват с нея или не , ако да ще живееш ако не ще умираш , мисля че точно тези думи го подтикнаха да я убие .

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 11:15 от Жасмина 94

# 67
Може би да . Но все пак касапницата в Чертога можеше да се избегне . Въпреки че беше победила тя продължи да сее разруха и огън по пътя си . И Сив Червей доста ми излази по нервите , хората на Ланистър се бяха предали и той пак ги изби . Вярно че убиха Мисандей но пак не мога да го оправдая . Радвам се за Старките всеки получи това което искаше и си беше заслужил , Джон колкото и да не ми допадаше и той също . BlushBlush . Последната сцена с Джон и Денерис се запечата в умът ми вчера , когато говореха за хората който бъдат уж освободени дали ще се съобразяват с нея или не , ако да ще живееш ако не ще умираш , мисля че точно тези думи го подтикнаха да я убие .
Ако не сега, то в бъдеще "съветниците" щяха да я провокират да направи нещо подобно. Не защото е жена, а защото е Таргериън. Управлението на Робърт Баратеон показа, че и другите силни родове могат да станат монарси. Тронът на Вестерос вече не е само привилегия на Таргите.
С дружни усилия, в това число и тези на Денерис, "таковаха таковата" на Нощния крал и Белите бродници, което означава, че единствената заплаха зад Вала вече са само диваците. Ама и с тях почнаха да се разбират.  Вече не е необходим ездач на дракони, че да пази останалите от Зимата и нейните създания. То реално и Нощната стража загуби основната функция, а Валът е сринат на едно място.
Денерис остана само с един дракон - йок Ица и нови люспести в бъдеще. Няма и деца. Ако се наложи тя да си избере крал-консорт за тати на бъдещите престолонаследници, то всички ще се избият помежду си за тази чест. А дори не знаят, че огнената булка вече не може да има деца. Затова е най-приемливо да я подкокоросат на направи някоя поразия и да я отсвирят, а после да си разпределят на воля кралската баница - както и направиха.

# 68
  • София
Мисля си, че все някой бродник....е останал скътан някъде....и в бъдеще ще го включат....
Не зная как и къде и защо не е дал "фира"...надушвам го...че съществува....Всъщност....Емонд ще постави новото-старо начало на синеоките.

# 69
Няма как, нали това беше основно - при смъртта на Краля на нощта всички, които е създал умират.
И няма друга линия, всички са от него създадени.

# 70
На мен ми се струва че Емон , може и да стане бродник . Видението на Демън по скоро показа миналото и бъдещето . Триоката Врана за миналото , войната с броднците за бъдещето , плюс Денерис с трите дракона . Не се знае за в бъдеще обаче  какво могат да измислят,  тъй като има много измислици в сериала , защото не следват много много книгата до колкото разбрах .

# 71
А дали не е възможно Кралят на нощта да е именно Емон, който е претърпял определени обстотелства?

# 72
А дали не е възможно Кралят на нощта да е именно Емон, който е претърпял определени обстотелства?
Не. В GOT показаха как горските чеда превръщат друг мъж в Краля на нощта.

# 73
Няма как да бъде Емон . Това се е случило много преди самите събития разиграващи се в " Домът на Дракона " и " Игра на Тронове " . Иначе би било интересно.

# 74
  • Някъде в Матрицата
Няма как да стане бродник, защото този, който може да го трансформира се намира зад вала. Освен това, ако е мъртъв, ще се трансформира в "зомби". "По-висшите" бродници не бяха ли трансформираните от Нощния крал бебета на Крастър?
Човекът - триока врана, показан във видението на Деймън още не се е родил.

Общи условия

Активация на акаунт