Домът на дракона, Игра на тронове и други филмови проекти в тяхната вселена - 48

• 7 029
  • 114
  •   1
Отговори
# 30
Сериалът следва неговите книги, не обратното. Това е планирал за финал, но най-вероятно щеше да изгради историята доста по-добре, и нямаше да се усеща, както се усети в сериала - от нищото се случиха някакви нелогични, даже тъпи неща.
Но да, кой знае дали изобщо ще довърши поредицата. Вече си видя произведението реализирано до край, дори да не е по най-добрият начин.

# 31
Много се смях на един скрийншот от публикация в официалната страница на МАХ ли беше или друга подобна. Новината беше, че дядо планирал издаването на Ветровете за есента на 2025. Коментарите отдолу бяха от типа "Dude, don't bother, nobody cares anymore" Yum

# 32
  • Варна
Абе той да я изкара.. има кой да се интересува.
Тия дето ги пишат тези неща са от поколението Z, бърза консумация, не им се задълбава.

# 33
Проблемът е, че му отнема години да напише една книга, ние чакаме още две (само от тази поредица), а той е на 75г. Дано да се случи.

И две мемета от мен Joy

# 34
Може да прозвучи гадно, на май единственият шанс следващите книги да видят бял свят е след като Дж. Мартин почине и някой друг автор се заеме да довърши поредицата, както се е случвало с други известни фентъзи поредици.

# 35
  • Варна
Може да прозвучи гадно, на май единственият шанс следващите книги да видят бял свят е след като Дж. Мартин почине и някой друг автор се заеме да довърши поредицата, както се е случвало с други известни фентъзи поредици.
Ако са Елио и Линда, аз съм "за"

# 36
Че Елио и Линда писатели ли са? Не са ли просто тънки познавачи на сюжета? Един вид систематизатори и енциклопедисти на света на Мартин.
По-скоро писателят, който би дописвал Мартин, трябва да работи с Елио и Линда като консултанти.

# 37
  • Варна
Че Елио и Линда писатели ли са? Не са ли просто тънки познавачи на сюжета? Един вид систематизатори и енциклопедисти на света на Мартин.
По-скоро писателят, който би дописвал Мартин, трябва да работи с Елио и Линда като консултанти.
Мисля, че прописаха, но може и да бъркам. Не знам колко добре могат да пишат , но познават в детайли света на Мартин, както и характерите на героите, не биха допуснали гавра.
Ако са консултанти на някой, който може да пише пак одобрявам. Trollface

# 38
  • Пловдив
Аз съм от оптимистите, които се надяват дядо да е написал вече книгите ,но да ги пуснат чак като предаде богу дух.  Айде може поне 6та да пусне 😆, майтапа настрана ,но първата книга е издадена 1996 🙄 по страница на ден да пишеше ,вече да са написани!

# 39
И аз мисля,че ги е написал,но го е страх от любовта на феновете и ще бъдат издадени след смъртта му.
Изгледах Троновете.Дали защото знаех края или вече не се ядосвах,че не е по книгите,но ми се стори нормален и логичен край,само глупаво претупан.
Почнах Дракона.Страхотен Пади и първи сезон,нямам търпение за сцената в тронната зала,когато се появи.Ужасна Алисън и Кристън,аз съм си тийм Ренира още от книгите въпреки че тук я представят прекалено бяла.

# 40
Аз също гледам “ Игра на тронове  “ в момента ,  и след толкова години след финала след като вече няма пристрастия , мога да кажа също че краят беше логичен . Денерис колкото и да си я обичахме найстина беше тиранин , на моменти през сезоните показваше зачатъци на лудост . Бран колкото и да беше нелепо тогава ,  че стана крал ,  беше също логично . Сцената на съвета сега я гледам през други очи , показа че без войни и кръвопролития , лордовете от всички домове могат да седнат и мирно и спокойно , и могат да изберат своя крал . Бран според мен беше добър избор , защото беше добро момче и щеше да бъде добър крал . За мен “Игра на Тронове “ найстина е най добрият сериал който съм гледала , всички герой преминават през някакво развитие , кой за добро кой за лошо , но все пак показват градация . “ Домът на Дракона “  няма такова нещо никой не показа развитие , може би само Демън . Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 09:28 от Жасмина 94

# 41
  • България
Никога не съм харесвала Денерис, слабата игра на Емилия Кларк. Зарадвах се, когато убиха узурпаторката Денерис, но твърде късно за населението на Кингс Лендинг.
Повечето действия на Денерис в сериала бяха необосновани и плоски. Основният й плюс бяха драконите, а тогава хич не ги харесвах. Заради нея недолюбвам Таргериените.
Денерис и Джон Сноу бяха причината да гледаме най-слабо изиграните сцени в Игра на тронове с Е. Кларк и К. Харингтън. Двамата актьори са слаби, нямаха никаква химия помежду си и си личеше.

# 42
Никога не съм харесвала Денерис, слабата игра на Емилия Кларк. Зарадвах се, когато убиха узурпаторката Денерис, но твърде късно за населението на Кингс Лендинг.
Повечето действия на Денерис в сериала бяха необосновани и плоски. Основният й плюс бяха драконите, а тогава хич не ги харесвах. Заради нея недолюбвам Таргериените.
Денерис и Джон Сноу бяха причината да гледаме най-слабо изиграните сцени в Игра на тронове с Е. Кларк и К. Харингтън. Двамата актьори са слаби, нямаха никаква химия помежду си и си личеше.
Нямаха химия найстина . Мислих си че съм единствената която не я вижда , но ето не съм само аз , JoyJoyJoy . Ако си говорим за химия , тя я имаше при Джон и Игрит . Нищо чудно че станаха двойка и в реалният живот . SmirkSmirk

# 43
На мен също линията на Денерис ми беше скучна, а тя като героиня - досадна.

# 44
На мен също линията на Денерис ми беше скучна, а тя като героиня - досадна.
Бе тя линията не е лоша, ама толкова ли нямаха актриса натурална блондинка за ролята, че като видех перхидролените плитки на мис Кларк в комбинация с черните вежди, всичкото рИализъм отиваше под_ягодите.

Общи условия

Активация на акаунт