Домът на дракона, Игра на тронове и други филмови проекти в тяхната вселена - 48

• 7 011
  • 114
  •   1
Отговори
# 15
Не ги следя самите актьори,но може и други ангажименти да имат.Отделно декори,дестинации,екип,организацията е огромна там.Не знам някой сериал да е сниман непрекъснато,но може и да има от по големите продукции.Ясно е че не си дават зор,да видим чичо ще пусне ли въобще обещаната книга,уж миналата година щеше да излезе втората част ама нали изкара онази с картинките.

# 16
Май беше казал, че втора част на Огън и кръв ще е след Ветровете. Демек никога.Smile

# 17
  • Somewhere far away
охоо, кога изписахме цяла тема бре. изпуснала съм новата. Grinning

Малко задачка закачка - какво според вас се случва, за да премахнат всички тези мечове около трона, които слизат чак надолу по стълбите ?

# 18

Малко задачка закачка - какво според вас се случва, за да премахнат всички тези мечове около трона, които слизат чак надолу по стълбите ?

Кой знае. Тронната зала на двете картинки е различна.

# 19
  • Somewhere far away
така е , но трона нали се предполага да е същия

# 20
Случва се, това че Егон не може да седи, поради изгарянията на железния трон и накрая сяда долу на дървен.

# 21

Кой знае. Тронната зала на двете картинки е различна.
"Игра на Тронове " може би са спестили от реквизит . 😂😂😂  Майтапа на страна , но и аз го забелязах , защото започнах отново да гледам троновете . Разбирам за залата защото са на различни локаций снимани , но трона според мен можеха да го направят същият .

# 22
Просто създателите на HotD са се опитали да направят трона по-близо до описанието в книгите. Няма да се учудя да няма и обяснение, не е задължително да я карат по канона от GoT. Ето, примерно в последния епизод видяхме Бриндън Реките като Триоката врана, а не магьосникът на хиляди години на Бениоф и Уайз.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 15:25 от The One True King

# 23
Така е изобразен в книгите.

# 24
Здравейте, кой беше дракона, който Рена видя в последния епизод?

# 25
Sheepstealer, див дракон, който не бяха показвали досега.

# 26
  • Somewhere far away
и който обича да си похапва овци

# 27
А защо Мартин не напише собствен финал на Игрите, вместо да следва сериала?

# 28

Аз не разбрах сега.  Джон наистина ли убива Денерис в книгите ?

Последната написана книга завършва с убийството на Джон от братята му от Нощен страж. Нищо чудно на дядо да му прищрака и да реши да го остави мъртъв за следващите книги Laughing
А последната сцена на Денерис мисля е как я откриват дотраките на онова пусто място след като избяга с Дрогон.

# 29
А защо Мартин не напише собствен финал на Игрите, вместо да следва сериала?

сериалът се нарича "игра на тронове"
"игра на тронове" е първата книга от поредицата "песен за огън и лед"
а защо не напише собствен финал - защото трябва да напише още няколко книги преди да стигне до финала и които обещава да напише от много време - на феновете им омръзна да чакат вече-не-помня-колко-години и не вярват, че ще завърши поредицата - всичко някак си увисна във въздуха Confused

Общи условия

Активация на акаунт