Отговори
# 195
Абе трябваше да му направят повече косица.
Това е Ерион:

Иначе актьорът има прилика с Егон от House of the Dragon, което е плюс.

# 196
  • Някъде в Матрицата
Забавничко се получава. Simple Smile
След началната сцена в първия епизод, зад дървото, се зачетох аз тук-там каква е идеята на този акцент. Та в крайна сметка, този сериал ще обърне повече внимание на обикновените хора във Вестерос, тези които са извън замъците. И когато в някакви интервюта са задавани въпроси къде а..т хората във Вестерос, дедо Мартин е казвал, че си а..т където си поискат.
Началната сцена на втори епизод също беше впечатлителна. Sunglasses Дънк май трябваше да мине през дамите  и да пита дали някоя не помни сър Арлан Trollface Сега да не се окаже, че Подрик Пейн е някакъв наследник на този рицар. Joy

Относно Таргариен, добре че този път не са ги изрусили всичките, а се придържат към оригиналното им описание. Можеше да цъкнат един рус кичур на Валар, ама той сега е късо подстриган и може да не се вижда. Аз малко съжалявам, че Ренис в Домът на дракона е представена руса, амааа ... минало е и няма как да се поправи.

И аз искам по-дълги епизоди, ама. Може пък, ако рейтинга на този сезон оправдае очакванията, в следващия да отпуснат още 5-10 минутки.

Пак споменаха някъде, че Мартин е предоставил чернови и за следващи приключения на Дънк и Ег, ама ние за подобни чернови сме чували. Да седне и да си събере черновите в книгите, които се очакват от години. А дано, ама надали.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 15:44 от Ph0enix

# 197
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тези три новелки явно няма как да покриват по-дълги епизоди, а и на мен много ми се иска защото сериала е чудесен. Явно ще е по един сезон на новела. Сдобих се и аз с книжлето и работата е малко като Хобит и Властелина. И тук ще е така, не ми е скучно, протяжно или бавно, самите истории не го предполагат. Иначе явно бързат да снимат, за да не порасне Ег много. Слушах интервю, че и затова са избрали такива дрехи за него да имат свобода да му удължават дрехите ако се наложи.

Общи условия

Активация на акаунт