Отговори
# 165
Почна се с меметата 🤣.
Скрит текст:

# 166
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 167
  • Някъде в Матрицата
Пуснаха го най-накрая. Щото нали веднъж го обявиха за май миналата година, а после се размина, та така... докато не се случи не им вярвам. Grinning

Въпреки, че историята е по-семпла и кратка не очаквах сериите да са по-малки от час.
За онази сцена зад дървото - чие е това хрумване изобщо?
Като цяло на мен ми хареса. Да видим малко какво се случва извън замъци и войни. Очаквам появата и на другите персонажи. Изборът на Егг ми харесва. Дънк също изглежда спрямо представите ми. Е можеше да е още малко по-висок Simple Smile Моят мъж - той не е чел историята - пите ме - този да не е предшественик на Планината. Казах му, има връзка с друг висок персонаж от Троновете, ама сети се сам. Joy

Предполагам, че сезона ще е посветен на първата им история. Едва ли ще прескочат в следващата. Но предвид, че се говори за още един сезон, а историите за Дънк и Ег са три, чудя се дали ще видим реализация и на трите. Но да не забряваме, че Нетфликс придобиха целия бизнес на Уорнър Брадърс, та не знам доколко това ще се отрази на бъдещите проекти от вселената на Вестерос.

# 168
  • Варна
Предполагам, че сезона ще е посветен на първата им история. Едва ли ще прескочат в следващата. Но предвид, че се говори за още един сезон, а историите за Дънк и Ег са три, чудя се дали ще видим реализация и на трите. Но да не забряваме, че Нетфликс придобиха целия бизнес на Уорнър Брадърс, та не знам доколко това ще се отрази на бъдещите проекти от вселената на Вестерос.
Вторият сезон вече се снима - ще излезе през 2027.

Общи условия

Активация на акаунт