Отговори
# 195
Абе трябваше да му направят повече косица.
Това е Ерион:

Иначе актьорът има прилика с Егон от House of the Dragon, което е плюс.

# 196
  • Някъде в Матрицата
Забавничко се получава. Simple Smile
След началната сцена в първия епизод, зад дървото, се зачетох аз тук-там каква е идеята на този акцент. Та в крайна сметка, този сериал ще обърне повече внимание на обикновените хора във Вестерос, тези които са извън замъците. И когато в някакви интервюта са задавани въпроси къде а..т хората във Вестерос, дедо Мартин е казвал, че си а..т където си поискат.
Началната сцена на втори епизод също беше впечатлителна. Sunglasses Дънк май трябваше да мине през дамите  и да пита дали някоя не помни сър Арлан Trollface Сега да не се окаже, че Подрик Пейн е някакъв наследник на този рицар. Joy

Относно Таргариен, добре че този път не са ги изрусили всичките, а се придържат към оригиналното им описание. Можеше да цъкнат един рус кичур на Валар, ама той сега е късо подстриган и може да не се вижда. Аз малко съжалявам, че Ренис в Домът на дракона е представена руса, амааа ... минало е и няма как да се поправи.

И аз искам по-дълги епизоди, ама. Може пък, ако рейтинга на този сезон оправдае очакванията, в следващия да отпуснат още 5-10 минутки.

Пак споменаха някъде, че Мартин е предоставил чернови и за следващи приключения на Дънк и Ег, ама ние за подобни чернови сме чували. Да седне и да си събере черновите в книгите, които се очакват от години. А дано, ама надали.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 15:44 от Ph0enix

# 197
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Тези три новелки явно няма как да покриват по-дълги епизоди, а и на мен много ми се иска защото сериала е чудесен. Явно ще е по един сезон на новела. Сдобих се и аз с книжлето и работата е малко като Хобит и Властелина. И тук ще е така, не ми е скучно, протяжно или бавно, самите истории не го предполагат. Иначе явно бързат да снимат, за да не порасне Ег много. Слушах интервю, че и затова са избрали такива дрехи за него да имат свобода да му удължават дрехите ако се наложи.

# 198
Докато чакаме с нетърпение следващия епизод за Дънк и Ег:

# 199
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Значи официално обявявам Джофри за най-големия спойлерист в шоуто.
Ако Олена не беше наредила да му светят маслото със сигурност някой ядосан фен щеше
да го направи вместо нея Joy.
От него знаем за битката между Ренира и Егон и как завършва това.
От него знаем за Ерион и съдбата му.
От него знаем и за сър Дънкан Високия и, че има четири страници за подвизите му.
Представям си ако Дънк беше живял по времето на Джофри колко шамара зад врата щеше за изяде последния.
Сега сериозно, попадна ми инфо за дължината на епизодите.
Епизод 1 - 42 мин.
Епизод 2 - 33 мин.
Епизод 3 - 31 мин.
Епизод 4 - 34 мин.
Епизод 5 - 37 мин.
Епизод 6 - 31 мин.
Доста се ровя за този сериал по тубата и групите и навсякъде е масово харесван, само всички дружно
се оплакват от прекалено кратките епизоди, всички искат още, разбирам ги.
Това бил сериала, в който чичо Мартин бил най-инволвнат и следял изкъсо, (пишат, че за третия сезон на
Домът на дракона изобщо не взел участие). Историята на Дънк и Ег му била любима и много държал
всичко да е направено, както той си е представял и иска. Това бил и първия сериал от вселената на ГОТ
където изображението на Дракона по щитове, знамена и т.н. е правилно направен точно по описанията
на чичо (не се наемам да твърдя, че това е напълно вярно защото не съм чела Троновете, по-запознатите
да кажат вярно ли е). Айра Паркър, който е "отговорник" за сериала е изразил желание и намерение след
тези три сезона на Рицарят да направят почивка от няколко години, за да може малкия да порасне, а Дънк поостарее, за да адаптират събитията, които последват след новелата. Ако това е вярно и наистина го
направят като хората съм сигурна, че ще разбие интернета и ще отнесе Троновете. Има толкова много и благодатен материал и ще е супер готино да се случи. То и сега има леки хинтове и подсказки за събитията напред във времето, така че вратичка има. Дано само гадните Нетфликс да не прецакат всичко, ще е
наистина жалко.  Иначе освен Дракона и белите плащаве вече са наистина бели и по мое мнение
най-добрите от трите шоута. Музиката за всеки епизод продължава да ми е много любима.
"Значи късметът е само наш?"

"Той ме възпита да бъда честен човек. А всички тези благородни лордове дори не помнят името му.
Той се казваше сир Арлан от Пенитри. И аз съм неговото наследство. Утре.... ще и покажем какъв
човек е възпитал", велик Джордж Мартин.

И накрая то почти дойде, но все пак да постна и трейлъра за трети епизод.

Забравих, допълвам две снимки от реала с наш'те хора.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 12:15 от Jess!

Общи условия

Активация на акаунт