количка за близнаци

• 51 227
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
A.S.I.A и аз ти благодаря за линковете и инфото. Въпреки, че още ми е рано се оглеждам, защото искам да се ориентирам в цената на количките и моделите. Питам се широката триколка на Mother Care /май не го написах правилно, ама вие ме разбрахте / дали е достатъчно стабилна.
http://www.mothercare.com/gp/product/B000T22RNC/sr=1-28/qid=1201 … 4041&mcb=core
Като е за едно бебе, добре - но като са близнаци не се ли накланя наляво и надясно по нашите улици и дупки. Ами ако трябва да се слезе от някой висок бурдюр и изведнъж количката увисва само на предното колело и децата имам чувството че са направо във въздуха. Видях в магазина им такава за едно бебе и ми изглеждаше огромна. За две сигурно е още по голяма. Живеем на втория етаж и нямаме асансьор, та се чудех не е ли много голяма. Иначе като фасон много ми харесва.
Май няма и чувалчета.

# 166
А някой има ли представа, имаме приятели в САЩ, които ще се приберат точно преди да се родят бебетата /живот и здраве/. Дали е изгодно, ако те ми донесат количка и дали могат да я донесат като свой багаж, без да се плащат допълнително такси и т.н. Чух, че е по-изгодно ако те я купят там, отколкото да я поръчвам по интернет. Има и по-голям избор, пък и нали все има разни намаления и разпродажби. Как мислите?

# 167
определено в  щатите цените са по-изгодни,а избора е огромен.нашите се прибраха преди 2 седмици и съжалявам,че не ми донесоха и количка.казаха,че са мислили да вземат и да я пуснат вместо 1 от куфарите.иначе сто на сто ще трябва някакво мито за надвишен багаж,но пак си струва

# 168
Ще пробвам да кача разни линкове към колички за близнаци, дето ги има в щатите. Дано да успея, че хич ме няма. Иначе има страхотни раздувки  и ме хвана яд, че в Б-я нищо няма. Цените наистина са много по-изгодни, но не знам, ако ми я пратят по пощата, колко са пощенските разходи и дали няма мито при получаване на пратката. Знае ли някой?
[11:28:15] Polina каза: http://www.strollers.com/asp/superbrowse.asp?curpage=1&rowco … ;itemsperpage=100

# 169
не рискувай по пощата.има митоза над 2 кг. и много разправии.аз наскоро получих колет,ходих поне 3 пъти до митница-пловдив и сума ти бюрокращина +митито което платих

# 170
не рискувай по пощата.има митоза над 2 кг. и много разправии.аз наскоро получих колет,ходих поне 3 пъти до митница-пловдив и сума ти бюрокращина +митито което платих
килограмите не определят митото, а продажната цена  Peace ако тя е над разностойността на 100 евро, то се дължи мито, ако се напише, че е подарък няма мито. пакети над 2 кила се получават от митницата, но това не значи автоматично мито

# 171
  • София
Djini, от този линк някои колички ги има и в БГ. Само , че май са по- скъпи. Но не знам с транспортните разходи колко ще излезе  newsm78 Аз много харесвам Graco Quatro tour duo  Simple Smile Даже бях пуснала тема неотдавна.

# 172
Ето и още
http://www.target.com/b/ref=in_se_pagelist/601-8925748-0916926?i … &fromBrowse=1
Надявам се да няма проблем по пощата. Не искам да тормозя хората да ми я носят със самолета. Все пак си имат и достатъчно собствен багаж. Наистина ли, ако пише че е подарък, няма мито? Иначе наши приятели получиха така по пощата от САЩ, доста скъпа уредба за около 2000$ и нямаше проблем с пощата, е разбира се платиха мито. Но с доставката нямаше проблем.
Аз мисля, че вече се ориентирам към по-лека количка. За жалост по-леките колички са с малки колела, но няма как. Тези с големите колела тежат много и са огромни. Нямаме асансьор и няма къде да оставя количката долу при входа. Така че ще трябва да я мъкна по стълбите. Добре, че живеем на втория етаж. Като се роди дъщеря ми живеехме на четвъртия етаж. Тогава като млада майка гледах количката да е модерна, но беше такава мъка нагоре по стълбите, особено бебето като порасна 7,8 кг. и отдолу с целия багаж, кошмар. Когато едни приятели ни подариха лята количка тип чадър направо се родих, направо летях с нея. Тя беше с малки колеца, но не съм имала особени проблеми по улиците, а излезе и здрава. Така че засега това ми натежава в избора.

# 173
  • София
Момичета, в оказион "Бандито", на ул. Цар Симеон се продава една количка Пег Перего. Миналата седмица ми се обади жената, не знам дали не са я купили. Аз я отказах, защото намерихме друга количка.
По мои наблюдения това е една от добрите колички - приемлива комбинация от лека количка и не ужасно висока цена. Само не знам дали става за новородени, щото няма пълно легнало положение.
Ако някой има интерес, ето един телефон: 0888 345 551

# 174
Момичета, в оказион "Бандито", на ул. Цар Симеон се продава една количка Пег Перего. Миналата седмица ми се обади жената, не знам дали не са я купили. Аз я отказах, защото намерихме друга количка.
По мои наблюдения това е една от добрите колички - приемлива комбинация от лека количка и не ужасно висока цена. Само не знам дали става за новородени, щото няма пълно легнало положение.
Ако някой има интерес, ето един телефон: 0888 345 551

Аз също съм се спряла на тази Пег Перего, но се чудя дали няма да стане с порт бебета да се използва за новородено, а и не знам колко се смъква облегалката, ако е на ъгъл 30 градуса ще стане.
Моля ако някой е ползвал такава количка да сподели мнението си.

# 175
  • София
Estrella,  на мен докторката ми каза, че вече мога да ги слагам на 45 градуса. Мисля , че тази количка има такъв наклон  Peace Все пак провери, но мисля , че и вие скоро ще може да седите на толкова.

# 176
Днес си купих списание "Моето бебе и аз" и там имаше реклама на Firstwheels. Останаха ми очите в една ябълковозелена количка City Twin. Вносителят няма сайт на български, посочен е само тел. и мейл.
Да сте виждали такава в  магазин?

Сгъването е доста странно според мен, защото се отделят седалките от рамата. Но пък има плюс, че могат да се ползват като столчета за кола. Трябват само едни допълнителни колани /ако съм разбрала правилно от сайта Mr. Green/

Иначе разгледахме на живо една количка за близнаци на Cossatto 479 лв, но нещо не ме впечатли много.
Лека е, маневрена.  Продавачката сто часа се опитва да я сгъне и ако не беше мъжа ми, нямаше да се справи. Отделно отзад на гръбчетата на бебетата беше доста твърдо и се усещаше придържащия механизъм на облегалката. Самите седалки за бебчетата ми се сториха много тесни. Пълното легнало положение не беше съвсем 180 градуса, имаше някакъв лек наклон.  Иначе комплектът беше с чувалчета  и с дъждобран, без чанта за багаж. Гаранцията 2 г.

# 177
Верче, първата количкам която си показала я има в каталога на Mothercare, но мисля че може да се поръча само по интернет, а и кошчетата за новородено се купуват отделно, т.е. +200лири отгоре. Също е и доста тежичка 22кг. Ето:http://www.mothercare.com/gp/product/B000QUL3XM/sr=1-23/qid=1201 … 4041&mcb=core

Аз съм фен на ето тази:

# 178
Утре ще се опитам да се свържа с вносителя за България. Но по каталог такова нещо ми е трудно да избера.  Според техническите характеристики в сайта, теглото на количката е 15 кг., а на зимния кош 3,5 кг.,
http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/

# 179
Подобна количка като тази, която е показала мечето има в Пигис хаус. Днес бях там-има поне 6-7 вида.

Общи условия

Активация на акаунт