количка за близнаци

• 51 236
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря! А тя като гледам няма чувалчета, нали? Хич ме няма с английския. А дъждобран дали има? А знаете ли колко тежи?
Дано да ме изтърпите Embarassed

# 196
  • София
Djini, има чувалчета и тежи 10.5 кг.

# 197
Лори, благодаря ти. До тук ми се вмества в критериите. Дали са здрави. Гледам майките май са доволни от марката. Жалко, че има само в този цвят. Ама какво да се прави, то за близначета и без това няма голям избор / на сносна цена де/! Simple Smile

# 198
Свекър ми е ходил в склада на Чиполино в Пловдив, но нямали за близнаци. Имало само модела влакче. Казали са му, че около 10 ти февруари ще имат. Предполагам вече ще са от новата колекция с новите дамаски. Дано да са хубави!

# 199
А къде се намира склада на Чиполино, в Пловдив? Имаме приятели много там, а и мъжът ми много пътува и може да отиде да ги види?
Предполагам продават и на дребно нали?

# 200
Да, имат магазин отскоро. Намира се точно на изхода за магистралата към София /Голямоконарско шосе/. От лявата страна на шосето е в посока София, в една нова огледална сграда, отгоре с големи букви пише Макс ком, а има и знака на Чиполино.
Но свекър ми работи в района и ще хвърли едно око след няколко дни  Wink

# 201
Верче, първата количкам която си показала я има в каталога на Mothercare, но мисля че може да се поръча само по интернет, а и кошчетата за новородено се купуват отделно, т.е. +200лири отгоре. Също е и доста тежичка 22кг. Ето:http://www.mothercare.com/gp/product/B000QUL3XM/sr=1-23/qid=1201 … 4041&mcb=core

Аз съм фен на ето тази:

Здравей, Мече и моми4ета!
Много ми хареса количката от снимката. Моля те кажи каква е и евентуално от къде се купува, ако знаеш.
Отдавна търся нещо такова и съм намерила подобна на TFK. Има я в PIGGIS HOUSE. Но се безпокоя, 4е сеадлките си сменят наклона посредством ципове, което ми се струва съмнително. Ако някой е ползувал такъв механизъм нека сподели.

# 202
  • София
Моята е комбинация от цип и каишки. С ципът е лесно, но с каишките как ще се справям в скоро време не знам. Надявам се да му хвана цаката. За съжаление идеална количка за близнаци няма - аз поне не намерих. Все за нещо трябва да се направи компромис.  Ако на тази количка, която е харесала Мечето седалките не се местят с каишки ще е перфектната поне за мен.

Джини, не разбрах защо, но двойното Чико не го внасят в Бг, питала съм. А тази на Комби и на мен ми харесва много - особено варианта в синьо, най-вече че се сгъва по-страхотен начин, може да се носи на гръб с една каишка или да се дърпа, като две от колелетата се движат (не знам дали разбра, но има клипче в сайта им) и става за новородени, дори моделът, който го има в Мадъркеър е с чувалчета. Аз съм си я харесала за лятна, единствено ме притесняват малките колела, че при нас е като на Луната, сега едвам минавам на някои места с големите гуми #Cussing out

# 203
Новият модел на Чиполино за близнаци в момента го има във фирменият им магазин в София (Красна поляна), дамаската не е лоша - цветът е един такъв никакъв - нещо средно между кафяво и никакво зелено в комбинация с жълтичко - не е лошо - даже като се вгледам и почва да ми харесва (щото няма избор). Това е новият модел за тази година - цената е 263лв.  Mr. Green

# 204
Много ми хареса количката ,която е приложила RumianaKirova, каква марка е,има ли я в БГ  , и какви размери ?

# 205
ZDRAVEI nie sme s kolichka na peg perego aria twin i e edna do druga strashno dovolna sum ot neia leka po udobno ti e da si nabludavash i dvete deca a inache koe shte prenebregnesh da slojish otzad.po tiasna e i moga navsiakud eda minavam s neia.e naistina az ia kupix za 450lv.no da ti kaja chestno ne sujaliavam tochno za kolichka moga da dam i poveche no da mi e udobno

# 206
Ние сме с количка на Combi( виж пост #115), доволна съм, много даже, но много бих искала тази на Babyjogger.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:51 от mecheto

# 207
Новият модел на Чиполино за близнаци в момента го има във фирменият им магазин в София (Красна поляна), дамаската не е лоша - цветът е един такъв никакъв - нещо средно между кафяво и никакво зелено в комбинация с жълтичко - не е лошо - даже като се вгледам и почва да ми харесва (щото няма избор). Това е новият модел за тази година - цената е 263лв.  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing много готино обяснение, Нели!

Вчера са се обадили на свекър ми от склада, че са получили новия внос. Но не е ходил още да я погледне.

А фирменият магазин на Чиполино в София дали е този, който се намира под блока на бул. "Възкресение", преди отбивката за ТК? Веднъж го гледах, но ми се видя много малък и не спряхме да го видим.

# 208
Плампетя, количката която си си избрала Ариа Туин на ПегПерего наистина няма пълно легнало положение, но регулировката на гръбчето става с колани, има начин да го направиш пълно легнало - има място, просто колана те ограничава. Според мен недостатъка на тази количка е че е много тясна и в по-късен етап ще им е малка (т.е. някъде към 5-6 месец на бебоците)

Peace Аз също ги гледах на Пег Перего, но наистина са много тесни и след няколко месеца няма да могат да се побират,
затова се бях спряла на Чиполино, но като пазарувах /преди каледа/ ми бяхя казали, че няма да има внос до края на януари и аз се отказах .
Като сега купихме от Германия тази:
http://www.amazon.de/Maclaren-Buggy-Triumph-Twin-Crimson/dp/B000 … 97769&sr=1-17
няма и 10кг, става за бебета от 0 месеца и седалките са едни от най-широките, но чакам свекървата да я донесе сега до края на седмицата,
че едвам ги събирам в една единична Laughing, взета на заем от съседите.

# 209

Laughing Laughing Laughing много готино обяснение, Нели!

А фирменият магазин на Чиполино в София дали е този, който се намира под блока на бул. "Възкресение", преди отбивката за ТК? Веднъж го гледах, но ми се видя много малък и не спряхме да го видим.

Верче, ако я видиш - ще те питам ти как ще обясниш този накакан цвят  Joy Joy Joy А магазина наистина е този, не е много малък, но не е и голям - аз живея в близост и честичко ходя по поръчка на някоя мама да докладвам какво има и какво не. Собственичката на магазина също има близнаци и това е един от малкото магазини, в които можеш да намериш две еднакви дрешки (който иска да са му еднакви)

Мари, тази количка не е ли лятна? В смисъл има ли пълно легнало положение на гръбчето? Иначе на Макларън са леки и удобни количките - тя Каси е с такава, ама друг модел - аз също я гледах но не ми хареса това че няма дръжка за ръчичките - т.е. като пораснат децата и седят няма къде да си сложат ръчичките да се държат седнали - винаги трябва да са облегнати

Общи условия

Активация на акаунт