количка за близнаци

• 51 216
  • 323
  •   1
Отговори
# 270
Мимчо, няма внос повече от 1 година. Поне на мен така ми казаха като я търсих!

# 271
мим4о  и аз не съм я виждала освен тук. ако имаш няква информация за неа- сподели, наистина е хубава

# 272
аз направих запитване,ако не ми отговорят ще звънна по телефона.освен това в един магазин ми казаха за тези колички и жената каза,че ще опита да ми донесе каталог.после ще споделя Grinning

П.П днес ми отговориха на запитването.нели е права.от много време нямат тази количка,а и вче не я произвеждат.имат само летния вариант

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 09:50 от мим4о

# 273
Здравейте, момичета!

Обръщам се с молба към вече станалите близнашки мами...

Ние още не сме се спрели на определен модел количка, но тъй като ни предстои смяна на автомобила искам да попитам какви са размерите на вашите колички в сгънато положение. По принцип сме се спрели на по-голям автомобил, но искаме да преценим дали да е комби или не.

Ще съм ви благодарна за всяка полезна информация!    bouquet

# 274
Калинка Малинкова,препоръчвам ти да си вземете комби,то не е само количка,ами колко багаж,като се тръгне на път с децата ooooh!

# 275
Вярно е, че комбито има огромен багажник и ще събере много неща

# 276
yoana77, благодаря за експресното мнение.

Така е - комбито ще събере много неща, но все пак ми се ще да разбера конкретни размери за да се убедя сама (е и мъжа ми също  Simple Smile ).

Спрели сме се на Laguna, а тя и да не е комби пак е с доста голям багажник. Даже днес мерихме с ролетката един такъв багажник за да можем преценим, но в интернет не можах да намеря размери на сгънати колички и именно затова питам вас.

# 277
85 дължина
58 височина
78 ширина

# 278
Дъмпер, а за каква количка става въпрос?

Защото и ако ние се спрем на такава след време, задължително ще трябва да е комби.
То дължината и ширината няма да са проблем, но при тази височина...

Днес гледах в каталога на Chipolino и там дават следните размери на количка за близнаци:

84/80/100 - разгъната;
84/100/30 - сгъната.

Ще помоля ако има мами с този модел да кажат дали отговарят размерите.

# 279
Моята количка е Чиполино,незнам какви са и размерите сгъната,но имахме голф 2 и не влизаше в багажника.Ако е по-голям може и да стане,дори и да не е комби(ако няма газова Laughing)Сега имаме комби и могат и две двойни колички да се съберат. Mr. Green

# 280
http://cgi.ebay.de/TWINSTAR-Zwillingskinderwagen-mit-mega-Aussta … dZ1QQcmdZViewItem
комбинирана имам, но ние сме с бус  Joy та и трите колички ми влизат едновременно

# 281
Дъмпер много ми хареса количката обаче неможах да видя колко тежи Hug
Ще ми се налага да си я мъкна сама ,удобна  ли е?

# 282
ако ще я качваш по стълби, тежка е. около 20 кола е, но друг такъв танк няма, през всичко минава и съм супер доволна. има всякакви екстри и е много удобна за бутане, килата изобщо не се усещат, все сама си я бутах, а съм 45 кила  Peace мястото за децата е доста и минава през всяка стандартна врата 80 см. моята се продава, ако някой го интересува да пише на ЛС.

# 283
  • Софето
Относно количките за близнаци в главата ми се върти една идея и искам да се посъветвам с вас дали ще ми е удобно  newsm78. Мислех си че аз сама няма да мога да отида никъде с две бебета и една огромна количка, та мисля няма ли да ми е по-удобно да им вземема две единични. Когато излизаме на разходка винаги ще има някои с мене, дали баба, дали тати, дали гледачка и с двете колички няма да има проблем. Ако ми се наложи да отида сама някъде, в едната количка едното бебе а другото в кенгуро. Почнат ли да ходят сами ще се сменят ако съм сама. Вие какво мислите?

# 284
Малена,определено ще е по-лесно така,но това означава,че трябва да  имаш винаги човек под ръка,който да излиза с вас по разходки,особено докато са бебоци Peace

Общи условия

Активация на акаунт