количка за близнаци

• 51 196
  • 323
  •   1
Отговори
# 285
Малена, аз първите месеци бях с две отделни колички. Когато имаше човек с мен винаги бяха разделени, всеки си бута по едно бебе. Когато съм сама имах планка с която ги скачвах. Когато зимата трябваше да ходя да взимам Влади от градина единият беше в количка, другият в кенгуро и третият хванат за количката. Хората ме гледаха като полезно изкопаемо.  Joy Joy Joy

Няколко пъти съм показвала снимки - за това сега ще ти дам само линк Моите колички

# 286
Малена такава планка която свързва двете колички се продава в Premaman, може там да погледнеш.

# 287
Малена такава планка която свързва двете колички се продава в Premaman, може там да погледнеш.

Да, има я и в Джъмбо, но е за точно определен модел колички - и почти 100% съм сигурна че е за лятните колички, т.е. не за новородени.

Трябва първо да видиш ако е от готовите планки за кои колички е точно, защото имам спомени че ставаше за едни, които бяха от 300лв на горе. Трябва да си прецениш дали заслужава

# 288
  • Софето
NellyDi, estrella благодаря ви, ще проверим какви са тези планки. Аз съм си харесала 2 модела на Чико - комбинирани

Някой да знае дали от тези модели на Чико има и за близнаци?

# 289
Чико нямат за близнаци. Но тези които си показала стават според мен за планката. Важно е разстоянието... Просто трябва да пробваш на място

Между другото планката не струва много - 6лв е в Джъмбото. Купуваш две и търсиш количките които ще успееш да скачиш с тях. УСПЕХ!

# 290
  • София
Имат, имат, но не ги внасят в БГ, питала съм, че тук до нас е фирмата вносител:
http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=05.060 … &idSezione=43
Недостатък - няма напълно легнало положение.

# 291
да, само бъги има чико за близнаци  Peace 120 евро

# 292
Момичета, много ви моля, ако там където живеете има ето тази количка:http://www.amazon.co.uk/Pop-Duo-In-Jet-Black/dp/B0012KZ944/ref=s … 126834&sr=8-3, свиркайте!!! Тъкмо навих мъжо да сменим нашата, а в Кипър я няма. Благодаря ви предварително :grouphug2:

# 293
Дъмпер много ми хареса количката обаче неможах да видя колко тежи Hug
Ще ми се налага да си я мъкна сама ,удобна  ли е?
24kg, za men e mnogo ta6ka, tazi koiato nie imahme be6e 20 kg i edvam j butah, ako ne e püo ravno i asvalt  Rolling Eyes

Nie sme pak bez koli4ka, na6ta ima6e fabri4en defekt modela i ni varnaha parite,
a sega mislia napravo da vzema liatna leka, bez ko6ove, samo s topli 4uval4eta,
te sled 1 mesec i bez drugo niama da moga da gi nosia, a idva i liato Hug

# 294
Mili maiki!Az imah dobroto jelanie da napravq podaryk na moq mnogo blizka priqtelka-kolichka za bliznaci.Obache cheta tuk i se maq(makar che,i az samata sym smenila 3 kolichki).Ot nqkolko dni sledq podobni sitove i forumi.Razbrah,che kolichkata ne e jelatelno da e tejka.Za lekite kolichki,v nikakyv sluchai ne oznachava che sa nestabilni.Obache tuk vidqh edna trikolka,ami...struva mi se opasna,no ne mi se vqrva da e taka.Vse pak se pravi za bebeta.Syveti?

# 295
loved_    аз лично съм се спряла на Чиполино - Туини. погледни я в сайта дано ти хареса

# 296
моля ако някой има повече инфо за количката нека да ми пише. интересуват ме предимно от размерите на модела със седалките.на каталога не пише точно как са а искам да съм сигурна че ще влиза в асансьора,защото сегашната не влиза и не мога да излизам Cry
също така съм готова да купя такава количка от някой
http://www.bebe-confort.com/collection-2008/UK/prom_poussette_tw … ompatibilites.htm

# 297
Здравей,

аз ползвах почти една година модела Trophy na Bebe Confort.
Много удобна и здрава количка е.Ние лично сме ходили с нея къде ли не.
Да уточня само,че ползвам единичния вариант.
Продават ги в магазин Малечко в София.
Наистина няма да съжаляваш.Единственото е,че като пораснат децата може да си стане тежичка:)

Успех с избора Hug  bouquet

# 298
beni   благодаря, тази количка е една от най леките на пазара. т.е аз имам най леката и перфектна по показания,но не влиза в нашия асансьор и сега трябва да я продам само заради това. А на тази която търся и се свалят и въртят седалките .и шасито по размер ми пасва остава само да уточня дали и със седалките ще е така. затова моля ако някои знае повече или продава такава да пише

# 299
Na tebe ti triabvat razmerite na sedalkata li kakvi sa ili razmerite na shasito zaedno sus sedalkite kato duljina i shirina

Izviniavam se za latinicata

Общи условия

Активация на акаунт