количка за близнаци

• 51 199
  • 323
  •   1
Отговори
# 300
beni ... ami az na 6asito imam no iskam i kato sa slojeni sedalkite da razbera kolko se podava navan...

# 301
jeniiaa ако живееш в София и имаш възможност отиди до Малечко на Константин Величков там я има количката изложена и ще можеш да я премериш.Персонала е супер любезен така,че ще са ти в помощ.

# 302
beni mersi mnogo si lubezna no zvaniah po telefona i  te mi kazaha 4e ia niamat.moga da ia pora4am , no kak da dam 1300lv za ne6to koeto neznam dali 6te polzvam...ve4e kupih peg perego za 600lv i sega 6te ia prodavam... za tova tarsia pove4e info ...mersi za vnimanieto

# 303
jeniiaa имам инфо че до края на седмицата ще дойдат тези колички.Цена някъде около 1200лв.Ще пристигнат 2 или 3 бр.

# 304
  • София
ve4e kupih peg perego za 600lv i sega 6te ia prodavam... za tova tarsia pove4e info ...mersi za vnimanieto

Колко е широко PegPerego-то? И колко мислиш да й искаш? Нашата е 72 см - модел Century, май е на Graco

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 13:37 от uzi_buzi

# 305
момичета двоумя се каква да си взема на чиполино или на косато какво ще ме посъветвате вие??
http://www.cosatto.com/products.asp?pid=31&catid=1&subcatid=102
на чиполино я знаете нели я е показала
кажете своето мнение + и -  newsm78

# 306
plampetq .. моя съвет е да си вземеш на per perego - aria, ако имаш възможност естествено.уникално маневрена и лека количка е згава се лесно и стои права.нося я с една ръка. имах предубеждения към малките колела,но окончателно повярвах в тази количка а и в нагазина споделиха че имат рекламации на чиполино и на бертони за счупени гуми а на per perego - aria..няма. Успех в избора

# 307
beni..мерси много за ифото,на мен по телефона ми казаха че не знаят какво ще дойде с вноса...ще им звъхя пак...много мерси Grinning

# 308
uzi buzi количката е широка 76см.не съм мислила колко да я продам. вчера излязах за втори път с нея.ползвана е колкото да и изцапам гумите.даже и дъждобран и купих но не съм го ползвала.. наистина няма кой да ми помага за излизането  Sad

# 309
женя за тази ли ми говориш???
http://www.nextag.com/peg-perego-aria/search-html
мисля че нестава за новородено newsm78

# 310
da az imam takava i e perfektna

# 311
  • София
da az imam takava i e perfektna
Не става за новородени .

# 312
оф момичета трудна работа  с тия колички:(
или са тежки или са ми с тъмни цветове или пък която харесам нестава за новородено или пък некачествени:(
тия фирми да вземат да правят повече колички за близнаци че ми писна:)) срамота 8 месеца количка немога да си избера:((
така за сега се спирам на коста пък незнам то не ми остана време:((

# 313
оф момичета трудна работа  с тия колички:(
или са тежки или са ми с тъмни цветове или пък която харесам нестава за новородено или пък некачествени:(
тия фирми да вземат да правят повече колички за близнаци че ми писна:)) срамота 8 месеца количка немога да си избера:((
така за сега се спирам на коста пък незнам то не ми остана време:((

наистина е  трудно... аз сега ще сменям мойта и ще купуваме нова.моите юнаци са по на 10кг. и тези колички които са една до друга са им теснички,и в асансьора не влизат ... и само неудобства има за нас.колкото по голяма ние радоста толкова по трудно е всичко останало...но си струва всяка капка пот ..  Grinning

# 314
Цитат
колкото по голяма ние радоста толкова по трудно е всичко останало...но си струва всяка капка пот ..  Very Happy
Много добре казано!

Моля мамите, които имат някакви впечатления за ето тази на Пег-Перего да свиркат!

Общи условия

Активация на акаунт