количка за близнаци

• 51 238
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
.

Джини, не разбрах защо, но двойното Чико не го внасят в Бг, питала съм. А тази на Комби и на мен ми харесва много - особено варианта в синьо, най-вече че се сгъва по-страхотен начин, може да се носи на гръб с една каишка или да се дърпа, като две от колелетата се движат (не знам дали разбра, но има клипче в сайта им) и става за новородени, дори моделът, който го има в Мадъркеър е с чувалчета. Аз съм си я харесала за лятна, единствено ме притесняват малките колела, че при нас е като на Луната, сега едвам минавам на някои места с големите гуми #Cussing out

http://www.strollers.com/Combi-724216-CBI1240.html#
Нали за тази става въпрос? А иначе каква и беше цената в Мадъркеър. И има ли я в наличност или ти я показаха само на каталог? Лека ли е? И аз исках по-големи гуми, но това означава по-голямо тегло. Така, че няма как ще направя компромис с гумите.

# 211
Видяхте ли и количката за четиризначета, многа са сладки!
http://www.strollers.com/Foundations-40-NM-BO-FOU1041.html

# 212
Здравей те нека и аз да си кажа мнението от опит
Първо бяхме на Бертони и за жалост не ми свърши работа много време защото
1-е много тежка за сам човек да я вдигне и когато се сгъне заема доста място
2-няма пълно право положение на гърба и е доста трудно когато децата започнат да се изправят(постоя но трябва да са подпря ни)
3-лятото доста спарват та дори и да махнеш тапицерията отдолу е шушляк
Едно от предимствата са и големите колела.
Сега сме със Чиполино летният вариант
има напълно изправено положение на гръб-четата със отделни сенници(за разлика от предната)
сгъва се като чадър и е лека за носене и във колата се са бира в багажника най важното за мен защото там я държа и така мога да отида навсякъде със децата.
Но и тука има едно но  Whistling
когото я вземах предпазната пръчка отпред беше на две нива, след като сложих децата вътре самата количка се сгъва от тежестта и пръчката пада
както и да е от Чиполино ми направиха нова която е със постоянно положение.
Ох аз май ви завъртях главите със мой то писане #Crazy
И пак се извинявам ако съм ви  #Crazy Rolling Eyes newsm78 #Crazy Rolling Eyes newsm78
Успех във търсенето а аз ще следя защото може нещо да се залепи на окото ми

# 213

Мари, тази количка не е ли лятна? В смисъл има ли пълно легнало положение на гръбчето? Иначе на Макларън са леки и удобни количките - тя Каси е с такава, ама друг модел - аз също я гледах но не ми хареса това че няма дръжка за ръчичките - т.е. като пораснат децата и седят няма къде да си сложат ръчичките да се държат седнали - винаги трябва да са облегнати

Да лятна е, но ние сега започваме да излизаме по малко, а като са в порт бебета увити и отгоре с одеалца, няма да им е студено, просто не си заслужава за 2-3 месеца сега да купувам и зимна, другата зима със сигурност няма да се поберат в зимни кошчета Laughing, а тази има пълно легнало положение, затова се и спрях на нея, пък и като цена мисля, че е много добра.

# 214
ZDRAVEITE!AZ DOSKORO POLZVAH 'ARIA'.BIAH MNOGO DOVOLNA DOKATO DECATA NE NATEJAHA.SEGA IA PRODAVAM.KUPIH SI DVE OTDELNI NA CHIKO TIP CHADUR I SKOBI ZA DA GI SUEDINIAVAM.MNOGO SUM DOVOLNA.KOLICHKITE STRUVAT PO 99LV,A SKOBITE KOMPLEKTA 6LV.

# 215
[b Иначе на Макларън са леки и удобни количките - тя Каси е с такава, ама друг модел - аз също я гледах но не ми хареса това че няма дръжка за ръчичките - т.е. като пораснат децата и седят няма къде да си сложат ръчичките да се държат седнали - винаги трябва да са облегнати

Дали ще се окаже проблем това, че няма дръжка отпред newsm78? И аз го забелязах, но пък другите неща ми харесаха по нея, а и е лека, и маневрена, и аз също я сгъвам отстрани, и влизам в асансьора с тях.
Обаче ми се струва, че ще им отеснее, то те не че ще лежат вътре, вече са полуседнали, та се чудя. То остава да трябва да купуваме друга и мъжа ми ще ме  #2gunfire, като знам как го врънках да е точно тази.

# 216
аз си купих 4иполино туини ( синя) ,но още не съм я изкарвала! с голямата ползвах 4иполино-венеция и бях супер доволна.

# 217
ZDRAVEITE!AZ DOSKORO POLZVAH 'ARIA'.BIAH MNOGO DOVOLNA DOKATO DECATA NE NATEJAHA.SEGA IA PRODAVAM.KUPIH SI DVE OTDELNI NA CHIKO TIP CHADUR I SKOBI ZA DA GI SUEDINIAVAM.MNOGO SUM DOVOLNA.KOLICHKITE STRUVAT PO 99LV,A SKOBITE KOMPLEKTA 6LV.

ще може ли да дадеш повече инфо за ариа -та, какъв цвят е и колко искаш? А колко големи са децата сега?

# 218
MNOGO E ZAPAZENA.POLZVALA SUM IA SAMO LIATOTO.DECATA SEGA SA NA 1G3M.VLEZNI NA WWW.bandido za da ia vidish.

# 219
Нели, имам чуденка относно новите Чиполино.
Вчера свекъра е ходил и ги е гледал, в склада са били по 370 лв. Каза, че били "много хубави и с много хубави цветове". Имало момичешки, момчешки и комбинирани розово и синьо  newsm78
Чак имам чувството, че за различни неща говорим Rolling Eyes

# 220
Нели, имам чуденка относно новите Чиполино.
Вчера свекъра е ходил и ги е гледал, в склада са били по 370 лв. Каза, че били "много хубави и с много хубави цветове". Имало момичешки, момчешки и комбинирани розово и синьо  newsm78
Чак имам чувството, че за различни неща говорим Rolling Eyes

ХЪМ, ще взема да се разходя с малките днес до магазина да питам - но в нашият квартал е 263лв. - ще пробвам да я снимам и ще докладвам по-късно вечерта. Аз доколкото видях в склада на Илиенци (пише склад на Чиполино) - имаше разновидности на колички и цветове, но само на летните варианти - комбинираната беше само една - ето тази:

Само, че в цвета който така и не успях да опиша Joy Joy Joy

# 221
Нели я тайно я щракни photo да я видим тая чиполино Simple Smile
още я няма в католозите и наистина има ли в розово::Simple Smile)))???!?
а колкото до цената в РЗ е 340лв но все пак е от магазин
момичета а знаете ли коя количка има подвижна дръжка искам понякога да са към мен н.п когато има вятър 

# 222
Така, да докладвам - ходих до магазина - новият модел на Чиполино струва 377лв в този магазин - има 3 цвята - за момчета, за момичета и смесено. В комплекта влиза и дъждобран. Ето ви снимки (изрових ги от сайта им - защото не ми разрешиха да снимам количката)

За момче и момиче
Мъжката - ето и чантичките
Ето и дъждобрана

Количката изглежда много свежа - ето и сайта им ЧИПОЛИНО

На мен лично много ми харесва - онзи накакания цвят вече го няма  Mr. Green

# 223

много ми хареса тази Grinning, копие е на нашата като конструкция, а аз съм супердоволна.
Много поскъпнали количките за 2 години ooooh!
Последното такова Бертони видях в Хиполенд и Пинокио за 250лв, който го интересува.

# 224
мда и аз много я харесах тая смесената много е свежарско
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО НЕЛИ Hug

Общи условия

Активация на акаунт