Домакини 90 / На младо вино и веселба

• 36 361
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Ужасна ситуация, Джейми! Направо не е за вярване. Явно си оставят вратичка в договорите, за да могат лесно да гонят студенти.

# 526
Славе да си здрава и честита Kissing Heart
Смърфи, Вале стискам палци за здраве!

# 527
Смърфи,Вале,стискам палци!
  Джейми, ти ме втрещи направо!
Аз съм много За квартира,особено ако няма хазяи.Но наемите са мам си джес!

# 528
  • София
Благодаря, момичета!
Баща ми го приеха по спешност в болница в неделя вечерта. Прединфарктно състояние, слава Богу брат ми го е закарал навреме. На другия ден коронарография и му поставиха два стента. Може даде наложи още един. Не знам откъде дойде това, като за 71 г човек си имаше неговите болежки, пиеше хапчета за кръвно, но си беше под контрол. Той си ходи и на работа няколко пъти седмично, и по двора постоянно, много активен. Няма наднормено тегло, не е пушил никога, пие в абсолютно разумни граници, лятото биричка, зимата чаша винце , по рядко ракия .
Майка ми нали ви бях казала, някакви болки вляво зад ребрата. То колоноскопия, гастроскопия,скенер, ехографии....нищо. А нея си я боли.
Сега баща ми трябва много да почива, доколкото го познавам ще създава проблеми в това отношение.

Джейми, за първи път чувам такова нещо за Студентски град. Да не някой да му е свил номер?
В Американския ги гонят от общежитие. Има строги правила за шум , Има глоби, при три глоби го гонят. Има си всеки етаж отговорник .И има такива случаи на изгонени.

# 529
Вале бързо да се оправя баща ти. Сега наистина ще трябва да се пази.
Моят много си харесваше общежитието, приятели има. Все още има карта за фитнес и всеки ден ходи до Студентски град. Ами правилата явно са по- сериозни от тези на Американския. Последно преди два дни са правили проблем и на момичета от курса. Моят като си е връщал ключовете домакинката казала не сте първите няма да сте и последните... Квартирата е самостоятелна без хазаи и съквартиранти мъжът ми се смее че ще има къде да прибере девойките.

# 530
  • София
Ма то няма лошо да има правила, но всичко да е ясно разписано, да са запознати студентите с тия правила, да има първо предупреждение и тогава, а не така от днес за утре.

# 531
Вале, щом са го хванали навреме, ще се стабилизира. Вярно, че ще трябва да го дава малко по-спокойно, но с времето ще се наредят нещата. При майка ти да не е от някой нерв, мускул?

Джейми, всяко зло е за добро! Ще му хареса да е си има самостоятелна квартира, но е много кофти за плаващите правила.

# 532
  • София
Да, Смърфи, така предполагат и лекарите, че нещо нерв прави проблема. Пи една седмица лекарство за възпален нерв и се чувстваше по добре.

# 533
Честит Никулден! Честито на имениците!

Специален поздрав за съгражданките!

След малко тръгвам на бой за риба из софийските магазини. Joy

# 534
Честит празник!

# 535
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник, на именниците, на бургазлии, на рибарите и банкерите!
Вале, бързо да се оправят и двамата, че да си спокойна
Джейми, наистина може да е за добре.
Смърфи, сложи нещо тежко в чантата Joy
Мария, глупости говореха от форума вчера в темата за програмата. Не в НАП, а в общината трябвало да се декларира и плати данъка, защото го водят дарение. Да, ама и там се декларира с/у документ, нямало да издават, да сме си правели скрийншотове на ваучерите. Зависело от добрата ни воля. Абсурден отговор
Славе, марулета, Калинче, за вас гушки Hug

# 536
Ох , това с тия точки стана някаква истерия.А пък това с декларирането е абсурдно.
  Аз съм с 0 точки де.
   Мари, как е "колежката"? Ще има ли 08.12 по студентски или не?
   Щях да забравя - честит празник !

# 537
Марулетка, не ме настъпвай по болната тема! Като се усети, че е Варвара, а тя в София, пък гаджето тук- мъка, мъка, депресия... Думи нямам. За осми ще си е тук. "От Петрич по- хубаво няма!"

# 538
Честит празник момичета Kissing Heart

# 539
Искате да кажете, че ако си използвал ваучера от точките, трябва да го декларираш? Луда работа...

Ех, Мария, любов ли бе да я опишеш! Млади и влюбени, ама само да не си прекъсва учението.

Уредих се с риба - съседът ни е любител рибар и риболовства из гръцките морета, та ще намажа едно леферче. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе в Кауфланд имаше прясно уловен и почистен шаран, така поне го рекламираха по уредбата. Ама нито знам каксе приготвя, нито ям шаран, де. Но купих 3-4 шайби маринован паламуд. То ниЙ от Бургас ли сме или не, закъде без паламуд. Joy

Общи условия

Активация на акаунт