Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте, дали има някъде събрани в един файл минимални балове от четирите класирания? Благодаря
Етот тук също има, както и линк за 2023 за сравнение https://danybon.com/obrazovanie/spravka-bal-1-4-clasirane-sf-24/

# 316
Здравейте, дали има някъде събрани в един файл минимални балове от четирите класирания? Благодаря

Ето тук.

Много благодаря!

# 317
Ако някой е пропуснал инфото в сайта - 18 СУ са обявили дата за 1-ва родителска среща:

VIII – XII клас – 18. 09. 2024 г. от 19:00 ч.
На входа ще има указателни табели, които да насочват към определената стая.

# 318
  • София
В дигиталната раница при дъщеря ми ги има вече бъдещите учители.

# 319
Много бързи във вашето училище.

В дигиталната раница при дъщеря ми ги има вече бъдещите учители.

# 320
наш'та раница носи материали от 7 клас Simple Smile

# 321
  • Бургас
Честито на всички мами, баби и дечица,  които съм пропуснала да поздравя! Да бъдат здрави и щастливи!
Може ли някой, който е по-запознат да ми обясни степените на професионална квалификация? Останах с впечатление,  че трета степен е едим вид по-висока от втора. Досега не съм се интересувала и преди малко се зачетох.

# 322
Да. Най-ниската професионална степен е първа, след нея е втора и най-високата професионална степен в средното образование е трета. Повечето професионални паралелки са втора или трета степен.
https://www.navet.government.bg/bg/kakvo-e-stepen-na-profesional … a-kvalifikacziya/

# 323
Момичета привет! Бих искала да попитам, има ли някъде информация колко деца има незаписани в София, и колко от вас ще рискуват с 5 класиране. Заслужава ли си рискът за дете с бал 400, за някои от свободните места в 1 АЕГ, ФЕГ, 35 и 22? Благодаря ви

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 08:15 от Iv27

# 324
Момичета привет! Бих искала да попитам, има ли някъде информация колко деца има незаписани в София, и колко от вас ще рискуват с 5 класиране. Заслужава ли си риска за дете с бал 400, за някои от свободните места в 1 АЕГ, ФЕГ, 35 и 22? Благодаря ви
Според мен с този бал, за тези у-ща шансът е много малък дори и за момче.

# 325
  • София
И аз така мисля. Защото на 4то балът в 35 остана доста висок.
Виж за 7мо да

# 326
Момичета привет! Бих искала да попитам, има ли някъде информация колко деца има незаписани в София, и колко от вас ще рискуват с 5 класиране. Заслужава ли си рискът за дете с бал 400, за някои от свободните места в 1 АЕГ, ФЕГ, 35 и 22? Благодаря ви

То си зависи и от това къде сте в момента... Аз пък си мисля, че с бал 400 може и да има шанс за 22-ро, че даже и за 35-то, ако има повече от 1 свободно място.

# 327
  • София
Питане към подалите ел. заявление за еднократна помощ - през edge някой успял ли е ? Sad
п.с. вчера и през мобилен телефон не стана и вече се чудя каква е причината.
Подавам с пик на НАП, направих си профил.

# 328
Какво чух вчера. Дете от стария клас съобщава на моето ( и аз присъствам) кой къде е приет. Този там, този там, този на второ класиране там, Х е в училище У от трето класиране и т.н. за останалите съученици.  Ние почти всичко знаехме. Обаче за Х се изненадахме. Проверих справката от РУО. Няма обявено такова свободно място нито за 3, нито за 4- то класиране. Детето, което съобщи, го каза съвсем спокойно, като нещо нормално. И то е нормално да се влезе от трето кл. Каква е гаранцията, че РУО обявява всички свободни места? Или за някои знаят само определени хора.

# 329
bibi, през хром го пуснах, но влязох с евротръст, не с пин-а от нап. Даже напоследък ползвам само евротръст подписа.

Общи условия

Активация на акаунт