Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
На моя лагера свърши вчера.
Доволен е. Имало е едно момиче което ще е в неговия клас. Каза, че била готина и можело да се говори с нея, което е голям напредък.
 До сега момичетата все бяха скучни.
Каза, че догодина иска пак, но най-вероятно с физика,а не с астрономия.
За първи път го пускам на лагер на сляпо - не познава никого нито учител нито дете. Не съм му звъняла. През ден му пишех на Вайбър по една 2 думи и той с толкова отговаряше. След лагера вече разказва по подробно.

# 736
  • София
Моята е малко като парризанин, нищо не ми казва, когато е на лагер. Може да не я чуя по цяла седмица, освен ако аз не й се обадя. Но се оказа, че веднага са се запознали с твоята дъщеря. Седнали били през пътеката. Каза че е готина Wink
Малечка, май теб те видях на автобуса с двете момичета.
Здравейте 😉!
Вероятно съм била аз, то и ние дойдохме към и 9.15 часа и повечето деца бяха вече в автобуса.
Ама обаждай се Nelika.
Едната госпожа нещо говореше, но аз се включих накрая, та не разбрах много какво каза. Ако някой е чул, моля да сподели.
Иначе jenap, видях го твоя младеж, който май беше последен, мина покрай нас.

По отзиви на девойките засега е добре, запознали са се с доста деца, не с всички още. Разделили са ги на 3 отбора и така ще са в игрите и френския.
Не им дали WiFi паролата, а нямало май и обхват много, защото не им зареждал интернета на мобилни данни...хаха.
Според мен е умишлено 😁.
Засега това е информацията.

# 737
Аз не съм и разбрала, че г-жата е говорила Simple Smile Един мъж говореше за пожар в хотела миналата година, но и там не се заслушах. Ще си изкарат чудесно, сигурна съм!

# 738
  • Варна
Момичета, черпя ви за здравето на набора. И той влезе в клуба на четиринайсетгодишните.

# 739
  • София
Antonia, жив и здрав да е ! Много, много късмет!!!

# 740
Antonia да е жив и здрав! Много, много щастлив да намери верни приятели за цял живот в нови клас!

# 741
Antonia много здраве и успехи пожелавам!

# 742
Antonia, да е жив и здрав и много успешен!

# 743
Antonia, да е жив и здрав и да сбъдва мечтите си!

# 744
Да е здрав и много щастлив младежът, Antonia! Flowers Four Leaf Clover

Заповядайте в новата ни тема!

Общи условия

Активация на акаунт