Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
За тренировки и килограми говорите... Вечна тема Stuck Out Tongue Winking Eye Да се "похваля" и аз тогава - равносметката е +5 кг, но си признавам, че е основно от сладко. Много ме избиваше... По принцип рядко ям сладкиши и даже не си падам особено, ноооо явно в повече ми дойде тази година. Понеже хич не си падам по фитнеси, си тренирам вкъщи. Започнах преди месец сериозно (5 дни в седмицата), пък да видим. Дано има ефект преди да застудее, че може да ми трябва нов гардероб Grinning

# 721
Ние направихме едно моренце, после ще обиколим бабите и то училището дошло Dizzy Face
Това лято мина много бързо - сега ще имам 8ми и 5ти клас едновременно, че и в една смяна. Чисто физически не знам как ще се разпределим за да учат - нямаме достатъчно място. Стаята им още не е готова, че сме на вилата. Има много за чистене и изхвърляне за да стане годна за живеене. Моите не са от най-подредените. Всъщност двете деви са ми най-разхвърляните. А малкото като за капак си складира всякакви вехтории, които няма къде да прибера - всякакви кутии, празни опаковки и какво ли не. Трябва да се промуша докато го няма да изхвърлям каквото и да било оттам…
Родителската среща на петокласника вече е обявена, чакам само на наборката да излезе заедно с разпределенията по класове. Това сега е най-голямата драма - при коя учителка ще се падне и дали ще е заедно с друго момиче от предния клас.

# 722
За кг. да споделя и моят опит:
На обяд салати, за вечеря повечко и каквото ви сърце иска, без тесто, разбира се и понякога сладко, но пак само шоколад или сладолед, без вафли, бисквити или всичко що съдържа пустото тесто. Освен че коремът ми се оправи от всеки ден салати, свалих и качените кила от спирането на цигарите в началото на годината. Боря още няколко и целулит, но за него ще трябва и натоварване, та ще включа и някои упражнения.

# 723
Аз без тесто и ден не мога да изкарам, опитвала съм. Не се получава Sad

# 724
И аз така... Без сладко мога, ама без тесто - нцъ.

# 725
Преди години отслабнах 10 кг. С написан индивидуален режим за хранене и тренировки. Храната като вид и количество беше съобразена с тренировките. Отслабвах относително бавно с 2 кг на месец, но славно. Години наред след това и при вече доста промени в храненето задържах постигнатото.
Сутрин филийка пълнозърнест хляб(от малките, тежки хлебчета) с обезмаслена извара и краставица, или овесени ядки с белтъци направени като палачинка. На обяд салати(краставица, марула, зелен пипер, броколи) и месо(пиле, пуйка или риба), следобед пак извара и малко сурови бадеми, привечер плод и вечеря пак салата и протеин. Никакво сладко, никакъв алкохол, никакви колбаси.

# 726
Аз пък без тесто мога но без сладко не , и у нас има един валергометър кой стой за закачалка.

# 727
Ооо говорете ми за целулит Weary след второто девойче (инвотро процедури няколко на брой) тоз хормонален приятел няма махане, то не беше спорт, то не е изчистен режим, то не е чудо и не, та не. А покрай НВО прекалих със сладкото, което по принцип обичам и бааам +7кг. . Да ви призная най-добрата форма след раждането имах след 2 месеца сериозно ходене на индивидуално тренировки -пилатес реформър, 2-3 пъти по 50мин. на седмица. Това беше миналата есен. Мисля пак да се класирам, защото само от това видях жесток ефект.

# 728
  • София
Toscana, ето това е режим. То няма как да не свалиш, но трябва железна дисциплина в храненето.. И аз го постига чат пат, уж внимавам, но все някоя хапка домашна баница ми се набива в очите и пусто няма как Joy

# 729
Етомира, от опит да кажа, не стана с купуването на карта.

С тия 52 килограма да ходите да се оплачете на арменския поп Joy

# 730
  • София
Мартеа, разби ми сърцето!

Изпратих дребната на лагер.  Много е щастлива. Първият отзив е, че момичетата са супер, а момчетата... "е, те са момчета". Честно казано, аз също много се вълнувам. Тя така и не се почувства добре в стария си клас и много ми се иска сега да намери много себеподобни.
Nelika, malechka, jenap,  вие имате ли отзиви вече?

# 731
Моята е малко като парризанин, нищо не ми казва, когато е на лагер. Може да не я чуя по цяла седмица, освен ако аз не й се обадя. Но се оказа, че веднага са се запознали с твоята дъщеря. Седнали били през пътеката. Каза че е готина Wink
Малечка, май теб те видях на автобуса с двете момичета.

# 732
Ама, момичета от ФЕГ, излагате се. 10 минути след изпращането на заешкия лагер вече всички квачки пиехме кафе и разнищвахме каквото има за разнищване. Да си направите среща преди посрещането.

# 733
  • София
Ние закъсняхме, както обикновено. Пристигнахме и малко след това бусът потегли. Чух го докато пътуваха още, запознаваха се и се уговаряха кой с кого ще е в стая.  Звучеше спокоен и доволен. Мъжът ми не ми дава сега пак да му звънна. Прекалявала съм.

# 734
  • София
Еми досаждате им, така е. И ги излагате... Ако звъните час по час. Първото впечатление е най-важно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт