Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 655
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Жоржи,  браво, поздравления! Късмет на детето!

# 706
  • Пловдив
Ох, с глас се смея на тегобите на etomira с фитнеса JoyJoyJoy
Два пъти си купувах едногодишни карти за фитнес, с идеята, че като е вече платена, няма да се отказвам! Първият път беше ноември 2009, набора на 7.09 прави 14, та можете да си направите сметката, колко продължиха тренировките ми Joy
Втората карта си я купих август 2012 с идеята че детето ще е на градина и аз ще имам време, да спортувам Joy През септември разбрах, че съм бременна Joy
А сега познайте, дали имам смелост, да си купя пак карта Joy

# 707
  • Варна
Мъниче, по същата причина не пия мента със спрайт 🤣

# 708
Ние през 2020 по време на ковида си купихме бягаща пътека, ръснахме 2 бона..ползвана е 5-6 пъти. Стои в хола и събира прах. 2000 пъти съм се заричал, че от утре започвам да я ползвам😂 така и не се случи. И никой не я ползва. Хем няма нужда да купувам карта, в къщи е😂

# 709
  • Sofia
Аз пък стриктно си ходя 3пъти седмично с инструктор и още 2пъти сама сутрин от 7:30 за час и  ми е супер зареден денят после . Когато се зарека да правя упражнения вкъщи все ми липсва мотивация, а не е като да нямам удобства или елементарни уреди гири, ластици, тежести 😀
Вкъщи правя само тренировка за ръце с кончето бира вечер 🤣

# 710
Е, аз бременна с наборката си купих велоергометър, та карах го малко две години по-късно, а после всички дечурлига се упражняваха, които идваха на гости. Ем, скъсаха педала, развалиха скоростите, та миналата година му разписах отпуснато за боклука.😜

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:15 от a.vasileva

# 711
Пък аз във фитнес съм влизала два пъти в живота си, като студентка, и то ме замъкнаха приятелки. Не е моето. Дайте ми танци на мен. Сега ходя на народни, но и латиното са ми голяма страст. С тях се прави най-добра фигура.

# 712
Вие ме отчаяхте със свалянето на килограми. Трябвало повече напрягане, не 10000 крачки ходене навън. Без проблем и диети си поддържах 46-48 кг. Но дойде 7 клас и вече съм 52. Най се дразня на размера на талията. Има обръч вкъщи, ще трябва да започна да го ползвам.

# 713
  • Sofia
Вие ме отчаяхте със свалянето на килограми. Трябвало повече напрягане, не 10000 крачки ходене навън. Без проблем и диети си поддържах 46-48 кг. Но дойде 7 клас и вече съм 52. Най се дразня на размера на талията. Има обръч вкъщи, ще трябва да започна да го ползвам.
Ами не знам колко си висока, ама тези кг съвсем не са много даже е добре да не кажа под нормалното. Тук прочетох и попринцип се знае за дамите и хората с ИР и болести на ендокринната система за какви кг в повече от нормалното се говори. Така, че тези 52 са бял кахър, все пак ме сме и на 20, а на по 36,7 и нагоре. Аз мин год. малко по малко и след 2 сед Турция all inclusive  стигнах до 64кг. Бях в потрес никога не съм виждала 6 водеща на кантара, стриктно ходене на  фитнес диета от инструктора, редовно изследвания и сега всичко е наред и съм 55-56 и се чувствам чудесно, но на 54-3 съм грозна за гледане. Трябва да има баланс мисля аз 😊

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 23:52 от katerinia

# 714
Много добре те разбирам, и аз така дълги години мечтаех да стигна до 50, че все бях много под тях. Сега наближавам 60 и се чудя как да ги сваля, аз която никога не съм спазвала диети.

# 715
  • София
Скрит текст:
Как прах ще събира пътечката, нашата служеШЕ за закачалка, прекрсано си вършеше даже работата- я дънките си мятах на нея, я  някоя мокра хавлия, я друго.  Все се заричах да  я ползвам и по основното й предназначение (като и специална листа  с песни си приготвях  в Спотифай, и блутут слушалките си зареждах,  че и  таблет  бях успяла да наместя със свален филм), но не стана, та накрая я продадох, понеже почнах да се спъвам дежурно в нея.. Ми как да имам стимул?  Изяждах  нещо солидно - знаейки калориите му се качвах на нея с  голям ентусиазъм, изплевах езика след някоя и друга минута,  дори и на ниски нива като 3-4. Гледах  на дисплея изминатия метраж,   жалките изгорени калории, хвръкналия  в небесата пулс и просто спирах...Купената ми с нея  като подарък лежанка  пък дори не беше разопакована, поседя така в  кашона и после с Еконт замина  към  един  "нацепен батка" както казват младите за мускулестите младежи..Много щастливо беше момчето от придобивката си.

Бебчо, как за една година  се свалят 50 кила... Завидях, неблагородно при това.

# 716
  • София
русалка, режим на хранене и много спорт. Бях луда за връзване, лягах в 1 през нощта, ставах в 5, за да спортувам вкъщи, душ, грим и и айдееее Joy И така дъъъълги години. Спортувах и се хранех по програма на фитнес инструктор, с храната не бях стриктна /въпреки, че ми е адски много/. Опитах преди това диетата Японска чудо за бърз ефект, ама ниц /аз й викам "кудкудякащата диета"/. Но проблемите в училище и 7.клас с близнаци ми убиха мотивацията. Сега ще се стегна с новия режим и започвам с тренировките, надъхахте ме. Аз при 58 кг изглеждам зле, малко са ми, не съм много висока, но структурата ми е такава. А и 44 г. не са малко Joy
А иначе нашият велоергометър е най-скъпата ни закачалка вкъщи вече 18 години  Joy Децата и ММ се качват чат-пат, аз - никога. Набират се и на някакъв лост вкъщи, аз не мога. Но гирички, ластици и един уред за вътрешната част на бедрата са ми верни другарчета Hug

# 717
  • София

Jenap, сутрешно кафе в неделя?

Ети, с удоволствие, но сме предвидили в неделя веднага като оставим малкия, да ходим да караме колела с мъжа ми планинско. Съвсем в духа на последната тема, която подхванахме. Той много спортува, аз по-скоро се скатавам.  Но ми е обещал ми да ме води на място дето той често ходи, с готино място за хапване за финал. Че без хапване, не може да ме мотивира. Grin
Но ще се видим сутринта със сигурност като изпращаме лагеристите, че оттам директно потегляме . Blue Heart

# 718
Ние имахме кростренажор за закачалка. В момента е при роднини. Там събира прах.
Аз след няколко години без мотивация, а и невъзможност много да тренирам, отново се породи желание в мен да спортувам. Не толкова за сваляне на кг, колкото да се чувствам добре в кожата си. Проблем ми е недоспиванвто. Ако не съм се наспала, съм като болна и нищо не мога да свърша.

# 719
  • София
Като ми откриха ИР започнах кето диета и оглозгах всичко до кокал, но после се почна 1 кило отгоре днес, едно утре и лоша работа. Поне банският ми става, дано и на дюшека се събера. А наборката се кефи, че нямало тя да е най-дебелата на плажа.
Може да пробвам и аз да минавам покрай фитнеса, че няма шанс да вляза вътре.
Ние тръгваме след малко към морето, желая ви прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт