Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Аз май съм най-добре - нямам кантар Joy
Шегата настрана, освен когато бях бременна, никога не съм си следила килограмите. Струва ми се много обсебващо. Усещам, че трябва да поогранича храната и да се движа повече, като вземат да ми отесняват дрехите. Карам колело и ограничавам сладкото и тестените, и засега ми се получава.

# 691
  • Пловдив
Жоржи, щом е с афинитет към реда и дисциплината - след 5 години може да кандидатства военно училище Simple Smile

# 692
Момичета и аз след спринта за елката на изпита по физика на набора на 01.06 съм 5 кила надолу.

ама това с един спринт ли? Кажи откъде докъде тича и дай назаем елката да тичам и аз Joy

И аз чакам за добавките на опашка.
С ИР и на тази възраст няма сваляне, ни режим, ни спорт. От години спазвам принципите на Зоната, преди 10 години като я започнах, свалих много. Сега просто така се храня, защото съм свикнала, но кг не мърдат.

# 693
  • София
Жоржи, супер! Чудесни новини! Все още има наместване на пластовете.

Наборът се прибра днес и в неделя заминава на заешки лагер на ФЕГ. Виждам, че се вълнува - оправя прически, приготвя дрехи....

Дояждането от деца ме докара и мен до състояние, в което не съм била досега. Плавно, бавно и постепенно. Сега обаче дъщеря ми като замине, смятам леко да приключа с тая практика и без това от набора не остава много за дояждане.

# 694
Сега се зачетох в домовата ни книга може ли да ни добави и нас някой!

# 695
Извинявам се ,може ли линк ....за подаване по ел.път на заявлението?И до колкото разбрах,може да се подаде без служебна бележка от училище 🤔🤔🤔
Ето линк
https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … i/uslugi-814/3121

# 696
  • гр. София
Момичета, черпя ви виртуално. Нашата девойка е приета в много желано у-ще, отиваме да я записвам ChampagneCocktailTropical Drink
Жоржи, браво! Прегръдки на наборката и много успехи  ѝ желая !

# 697
  • София
Сега се зачетох в домовата ни книга може ли да ни добави и нас някой!
Който иска да бъде добавен, да пише на Luthien и тя ще го добави в следващата тема.

# 698
  • София
Martea, и аз с ИР. Открих в точно защото качих кг и каквото и да правех, не мърдах. Зоната помага да не качвам, но не и да свалям. А и с цялото пиене в 7 клас масй нямаше как да сваля.
Никога не съм била толкова дебела. Лошото е, че и мото екипа не ми става и карам по дънки, с разкопчано яке.
От април минавам всеки ден покрай фитнеса. За съжаление няма резултат. Май ще трябва да си купя карта. Ако и това не помогне, ще започна и тренировки.

Jenap, сутрешно кафе в неделя?

# 699
Жужка, честито!

Моето момче е подредено, но сестрите му .... там положението не е добро. Преди беше страшно, но лека-полека се оправят.  Хич не обичам да е разхвърляно, но вкъщи периодично цари хаос.

# 700
Момичета, все още ли се поддържа пощата на седмокласноците с материали? С щерката я ползвах, беше много удобна, но паролата е сменена. Ако не е проблем, ще помоля за парола. Благодаря предварително❤️

# 701
GGT, пощата е предадена на новия випуск. Питай в тяхната тема.

# 702
Благодаря!

# 703
  • София
Жоржииии, честито на наборката! Да й е на късмет, само хубави емоции да има в новото училище Flowers Four Leaf Clover

Тази година килцата ми дойдоха в повече, нещо не успявам да се справя, но само засега Grinning И през двете бременности бях 110+, успях за около година до 58 да докарам. Но сега ницката. Ще я видим тази работа.

# 704
От април минавам всеки ден покрай фитнеса. За съжаление няма резултат. Май ще трябва да си купя карта. Ако и това не помогне, ще започна и тренировки.
Това е и моята тактика 😂😂😂 всъщност аз май само се каня да мина наоколо ..

Общи условия

Активация на акаунт