Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 627
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Жоржи, поздравления! 🥳

Купила съм тениски и маратонки за физическото. Декатлон ме изненадаха приятно.

Е-услуги ползвах и на Общината, и на МВР, много чакане и зор ми спестиха с подмяната на лична карта и адресна.

Сега ваканцията бяхме в малко градче, кеф е да ходиш пеша, ама в София е трудна работа.

# 676
  • София
Извинявам се в egov като се влезе и после къде се отива, че са 100 неща. И предполагам мога да сваля, попълня, сканирам и изпратя?

# 677
Момичета ако имате някое познато дете което ще е 7 клас подарявам един сборник по математика на коала експрес но липсват част от отговорите тъй като ги късах да не ги гледа наборката но тя решава само в началото после не е го е ползвала .

# 678
  • София
След 3 год пак ще съм в 7мо класната тема, та ще си пазя учебниците, макар че нямам къде да ги държа ... то дотогава кой знае какви матури ще им измислят на децата де Confused

# 679
  • Пловдив
Жоржи, поздравления! Няма по-хубаво нещо от това, да видиш реализацията на мечтата си Heart
Успех на детето!

И аз борих 5 кила, които си върнах скорострелно по време на почивките лятото Sob Останаха 3.5, но не знам сега с новия дневен режим от другата седмица как ще се случват нещата Rolling Eyes Ходя много - минимум 15000 крачки дневно, но само с ходене не става (от 2019 това ми и минимума, като изключим периодите локдаун). Отслабнах, когато взех интензивно, да тренирам...въртене на фитнес обръч Joy Час дневно, като един път седмично си давам почивка. Буквално се видях с талия! А нея не я бях виждала от 2009 Joy

Cabo San Lucas 40 и мен след 3 години ме чака същото Rolling Eyes С разликата, че дъщеря ми няма нищо общо като характер с набора и там бЕлото ще ми е със сутрешното кафе още.
Сборниците и помагалата Дреб ги връчи церемониално на приятелче, което тази година ще е седмокласник, веднага след НВО-то по математика. После ще ходят при друго дете и след това - отново вкъщи Joy
Старите помагала, учебни тетрадки и сборници също даваме на по-малки приятелчета, само по езиците пазим.

# 680
Мексито, защо не го пуснеш в новата седмокласна/сега шестокласна тема?

Моля вЕ, да не си мерим килограмите. Извадих мъдрец в сряда и вече страдам достатъчно 😆

# 681
  • Варна
Може и с добавки, моята рецепта е без тесто , картофи, ориз и сладко и се топи човек... ама пусто все нещо хапвам, или най -най-лошият навик да ДОЯЖДАШ от деца  Joy
Имаше един виц за рубенсова дама, която отишла на лекар по повод килограмите. И тя дояжда на масата да не се хвърли, а докторът я пита :А прасе? А тя възмутено отговоря - Аааааа, на прасето няма да дояждам! 🤣
Шега е. Самата аз имам килограми за сваляне и ще се радвам да прочета за добавките.
Жоржи, честито!

# 682
  • София
Jenap, бележки след 1 септември.

Жужка,  браво, браво, браво!

# 683
Момичета, много благодаря за хубавите думи, дано й е на късмет. Записахме я, тя дойде с мен и каза, че точно в такава сграда искала да учи, зарадва се, че има униформи. Седем години в началното училище мрънкаше, че иска униформа Satisfied явно си отглеждам ОКР-че все иска ред да има, дисциплина, дразни се като се разбъркани нещата или ако някой не спазва правила Grin Направо сега с кеф шЪ си сипА едно вино, ще го отпразнуваме с едно излизане по семейно довечера. Даже нашия баща (който е мега най-спокойния човек на света) каза, че ме поздравявал за схемите и нервите, и тържествено обяви, че не желае да чува за класирания и документи поне 5г.  Smile

Cabo това с кг., крачките и спорта (10км. карам всеки ден със среден пулс 145-155) все едно аз съм го писала. И корема ми след това секцио стърчи Disappointed Relieved, но пък и годинките са ми напред с времето, та взела съм си да чета една книга за регулиране на хормоните щото то не ми е далече времето да приключвам с женската дейност. Та ако има нещо интересно ще споделям, защото има глава посветена на храненето.

# 684
  • Бургас
Биби, аз подадох с ПИК на НАП, нямаше проблем.
Извинявам се ,може ли линк ....за подаване по ел.път на заявлението?И до колкото разбрах,може да се подаде без служебна бележка от училище 🤔🤔🤔

# 685
  • Sofia
Жоржи, много се радвам за вас! Много е хубаво да постигнете желаното Revolving Hearts

Аз от години не ям въглехидрати, но пък пия бира Grin

# 686
  • Пловдив
Може и с добавки, моята рецепта е без тесто , картофи, ориз и сладко и се топи човек... ама пусто все нещо хапвам, или най -най-лошият навик да ДОЯЖДАШ от деца  Joy
Точно това е и моят режим от 1 година. Разбира се, с дребни прегрешения Simple Smile Много месо, зеленчуци и бобови, и други чорби. За 1г бавно и постепенно свалих 14кг и се чувствам прекрасно! Има за цел още -3 и спирам. Като си пийвам и биричка Wink

# 687
Жоржи, не е до окр (да не дава Господ, че е голяма беля), моето дете също обича да има ред и дисциплина  в училище (да уточня, в стаята няма значение 😆💙). Ужасява се от среда с просташки изказвания към учителите, споделяла е, че в старото училище това много я е натъжавало (не знам дали защото едната ни баба е гимназиален преподавател). Също, обича да изпълнява домашните в детайли и не харесва схеми "колкото да минеш метър". Аз се радвам, че поколението им е такова.

# 688
  • София
Честито и от нас Жоржи.
Много се радвам за успеха, чакахме ги тези новини от Вас.
А тя къде беше преди това, че е писано преди доста време вече.
Да и е на късмет.

# 689
Мексито, защо не го пуснеш в новата седмокласна/сега шестокласна тема?

Моля вЕ, да не си мерим килограмите. Извадих мъдрец в сряда и вече страдам достатъчно 😆
Благодаря за съвета сега ще я потърся групата!

Общи условия

Активация на акаунт