Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Заявлението за участие в класиране го подавахме от едно село в Гърция, че и 3 пъти променяхме и веднага си получавахме входящ номер. Браво на организацията на МОН, сравнено с egov!
Аз се отказах от тях и взех хартиено заявление. Но не съм в София и общината ми е близо, та не ми отне никакво време.
Жоржи, честито за мястото!

# 661
  • София
Жоржи, честитооооо! Нека бъде много щастлива в новото училище и да срещне страхотни приятели.

# 662
Заявлението за участие в класиране го подавахме от едно село в Гърция, че и 3 пъти променяхме и веднага си получавахме входящ номер. Браво на организацията на МОН, сравнено с egov!
Аз се отказах от тях и взех хартиено заявление. Но не съм в София и общината ми е близо, та не ми отне никакво време.
Жоржи, честито за мястото!
Не работя за Еvog Simple Smile
Няма как да сравняваш със системата на МОН за кандидатстване, все едно да сравняваш дини с боровинки Simple Smile

# 663
Hope, не приемай изказването ми толкова сериозно. Погледни от веселата страна.

# 664
Meksito честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая!
Жоржи - честито на детето!
Дано още съоткачалки се похвалят скоро!

# 665
Hope, не приемай изказването ми толкова сериозно. Погледни от веселата страна.
Ха, ха изобщо не го приемам сериозно Simple Smile
И аз по време на Ковида много го ругах, evog....но се оказа, че просто трябва опит с него.
Сега до никъде не се влача и на опаки не се редя.

# 666
  • София
Жоржи, честито, браво! Чакаме още добри новини за приети по желание деца 🤞🏻

# 667
Hope, аз от 7-ми клас се сдобих с няколко кг в повече покрай цветните течности, които изконсумирах, та това лято всеки ден имам цел от 10000 крачки разходка на ден. Общината е на пътя ми. Искам пак да се върна под 50.

# 668
  • София
часовника ми пищи на 10 хил крачки всеки ден около  16ч, и пак "боря" кила....  Cold Sweat И  фитнеса посещавам всяка сутрин, повече за лаф с познати там,  и като Спа го ползвам,  Joy ама пак, килата са от годинките... имам едни 5-6-7 кила дето само без въглехидрати ще оправя, ама пусто не успявам.. Flushed
Особено като застана до Наборката  , тя висока, супер слаба, и аз като Баба Цоцолана до нея Joy Баща им и той не яде въглехидрати, и само аз дебела Confused

# 669
Hope, аз от 7-ми клас се сдобих с няколко кг в повече покрай цветните течности, които изконсумирах, та това лято всеки ден имам цел от 10000 крачки разходка на ден. Общината е на пътя ми. Искам пак да се върна под 50.
Добре, че не живееш в София, щеше да си изчезнала Simple Smile

Работя на 18 километра от вкъщи.
Агенцията е на две автобусни спирки от нас но работи от 9 - 17,30 часа.
А аз работя от 9 -18 часа.
Ако за всяко подаване на някаква глупост си взимам половин почивен ден, така отпуска няма да видя Simple Smile

часовника ми пищи на 10 хил крачки всеки ден около  16ч, и пак "боря" кила....  Cold Sweat И  фитнеса посещавам всяка сутрин, повече за лаф с познати там,  и като Спа го ползвам,  Joy ама пак, килата са от годинките... имам едни 5-6-7 кила дето само без въглехидрати ще оправя, ама пусто не успявам.. Flushed
Особено като застана до Наборката  , тя висока, супер слаба, и аз като Баба Цоцолана до нея Joy Баща им и той не яде въглехидрати, и само аз дебела Confused

Само с добавки на тази възраст Simple Smile не че знам каква ти е възрастта де Simple Smile
За месец в Тоскана не качих и грам, но стриктно пих всичките Simple Smile

# 670

Само с добавки на тази възраст Simple Smile не че знам каква ти е възрастта де Simple Smile
За месец в Тоскана не качих и грам, но стриктно пих всичките Simple Smile
Ако сега споделиш и добавките, че тя възрастта не прощава, ама пък хич не искам  да се предам така и да свиквам с тия кила отгоре.

# 671
  • София
Може и с добавки, моята рецепта е без тесто , картофи, ориз и сладко и се топи човек... ама пусто все нещо хапвам, или най -най-лошият навик да ДОЯЖДАШ от деца  Joy

# 672
Момичета и аз след спринта за елката на изпита по физика на набора на 01.06 съм 5 кила надолу. Много се горедя със себе си - сега трябва да смъкна още 3 и да ги задържа.
Hope пиши на лични какви са тези добавки... Аз нищо не вземам, но бих почерпила от опита на другите.

# 673
Кажете ги тези вълшебни добавки Laughing

# 674
  • София
Хаха, Cabo, това щях да кажа - дояждам и аз от едно време, това е и моят бич, иначе сме с куче и 10 хил. крачки си ги правя по задължение всеки ден 😁

Общи условия

Активация на акаунт