Седми клас 2023/2024 - гимназисти разпускат заслужено, а лятото неусетно изтича

• 44 619
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, черпя ви виртуално. Нашата девойка е приета в много желано у-ще, отиваме да я записвам ChampagneCocktailTropical Drink

# 646
  • София
Бравооо! НТБГ?

# 647
Жоржи, браво и честито! Да е много щастлива в новото училище!

# 648
Точно там sanaka, ама пустата математика я провали за първите класирания. Моята класна сега преподава там и жената така ни се зарадва, вика на две поколения ще преподавам Relaxed е вярно, в различни у-ща ама при една й съща учителка Two Hearts

# 649
Борци честито да е много щастлива в училището и готини съученици й желая! И ние открихме цветни моливи, блокчета за рисуване, водни бой и тази година няма да се купуват.

# 650
И ние взехме няколко тетрадки от Метро онзи ден.
120 листа/ А4 бяха намалени на 8.50лв/бр от 17лв.
Не знам за вас, но на мен ми се струват страшно завишени цените на тетрадки и други учебни пособия. Безплатни учебници, обаче ще наваксаме сумите с тетрадките за писане...

Браво на момичето! Успех!

# 651
Жоржи честито!

# 652
  • София
Момичета, черпя ви виртуално. Нашата девойка е приета в много желано у-ще, отиваме да я записвам ChampagneCocktailTropical Drink
Честито!

# 653
  • София
Жоржи, ти ни уби с подредено дете, където и да отиде, ще се справи такова дете, Успех и много късмет !

# 654
Много се радвам, честито Жоржи !

# 655
Браво, Жоржи! Честито и много успехи на девойката!
Знаех си, че още чакаме хубави новини Hug

# 656
Браво и честито!

# 657
Днес се опитах, пробвах, мъчих и всечки подобни глаголи да подам пустата декларация в еgov (която с колегите единодушно нарекохме еgov*no). Нямам ни входящ номер на пощата, ни някъде в профила ми я виждам тая декларация. Въпросът е - има ли я или не? Подадох ли я сега? Какво получихте в замяна на подаването й и кога?
Изумена съм, че има цяло Министерство на електронното управление. То е смешно чак това гръмко название, в сравнение с услугата, която предлагат.

Жоржи, честито! Много се радвам!

# 658
Честито, радвам се за поредното успяло да постигне желанието си детенце!

# 659
Днес се опитах, пробвах, мъчих и всечки подобни глаголи да подам пустата декларация в еgov (която с колегите единодушно нарекохме еgov*no). Нямам ни входящ номер на пощата, ни някъде в профила ми я виждам тая декларация. Въпросът е - има ли я или не? Подадох ли я сега? Какво получихте в замяна на подаването й и кога?
Изумена съм, че има цяло Министерство на електронното управление. То е смешно чак това гръмко название, в сравнение с услугата, която предлагат.

Жоржи, честито! Много се радвам!

Идеално си е еvog....малко опит трябва с него. Много по-добре от това да тичаш на 20 места Simple Smile

Имаш поща на твоя профил.
В пощата има входящи и изходящи.
В изгодящи виждаш какво си подала а рамките на ден (днес или в понеделник) ще дойде мейл с водящият ти номер.

Общи условия

Активация на акаунт