Слуз в акото на бебе

• 606
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте майчета. Бебето ми е на 52 дена.
Понеделник бебето ми имаше разтройство, само веднъж, закарахме я при педиатърката, изписа ни линекс бебе, след Линекса на следващия ден пак имаше но, съвсем малко, дадах пак Линекс. Вчера акото беше цвят горчица, но не беше разтройство, пак не е такова което беше до сега, но по-добре от първият път, не съм давала Линекс. Днеска към обяд се изходи само малко слуз и цвета беше нормално, но тази слуз нормално ли е? Бебето е изцяло на АМ, няма промяна в настроението, спокойна е. Търсих стари теми, но не намерих за бебета на АМ. Дали е нормално, постоянно да се притеснявам, изпитвам буквално страх  от това, че детето ми ще се разболее. Първо бебе ми е. Благодаря ви

# 1
Моя е на кърмя ,от бебе понякога ака слуз,сега е на 1,11 г и все още понякога ака слуз. При нас излязоха доста непоносимости към храни ,но те съм сигурна ,че това е причината.

# 2
Най-вероятно е от пробиотика.Моята като беше мъничка така стана след Био Гайа.Като спрях да я давам, слузта изчезна.

# 3
Бебето има ли сополи?
Те по принцип си ги гълтат. В акото на моите бебета съм виждала слуз само като са били сополиви.

# 4
Калво значи бебето имаше разстройство веднъж? Как решихте, че е разстройство? Ако бебето е спокойно, жизнено, храни се нормално  и няма температура, нищо му няма. Понякога има слуз, във вашия случай вероятно от пробиотика. Диарията мирише ужасно, бебето се изхожда много често и е неспокойно. Не описвате нищо такова, значи няма какво да ви притеснява.

# 5
Калво значи бебето имаше разстройство веднъж? Как решихте, че е разстройство? Ако бебето е спокойно, жизнено, храни се нормално  и няма температура, нищо му няма. Понякога има слуз, във вашия случай вероятно от пробиотика. Диарията мирише ужасно, бебето се изхожда много често и е неспокойно. Не описвате нищо такова, значи няма какво да ви притеснява.
Калво значи бебето имаше разстройство веднъж? Как решихте, че е разстройство? Ако бебето е спокойно, жизнено, храни се нормално  и няма температура, нищо му няма. Понякога има слуз, във вашия случай вероятно от пробиотика. Диарията мирише ужасно, бебето се изхожда много често и е неспокойно. Не описвате нищо такова, значи няма какво да ви притеснява.

Изхожданията и бяха през 2 3 дена гъсти, а сега на ден по 2 пъти по течни, педиатърката каза да продължавям да и давам Линекс.
Дали ще пречи да и дам и Еспумизан комфорт 1 2 пъти на ден, ползваме и био Амика, да не станат много лекарствата?

# 6

Изхожданията и бяха през 2 3 дена гъсти, а сега на ден по 2 пъти по течни, педиатърката каза да продължавям да и давам Линекс.
Дали ще пречи да и дам и Еспумизан комфорт 1 2 пъти на ден, ползваме и био Амика, да не станат много лекарствата?
Еспумизан действа запичащо.Явно пробиотика действа по предназначение, след като си ходи по 1-2 пъти детето.Не разбрам кое ви притеснява ? Плаче ли детето или само пръцка и се напъва? От колко време давате пробиотика?
Нормално е да има колики, нали трябва да му се развие храносмилането.Някои деца имат доста дълго време, други нямат.
Но моя опит, както и на други майки около мен, показва че колкото повече капки и лекарства, толкова по-зле.Моят съвет е да давате само пробиотика и да чакате.

# 7
  • Terra incognita
Бебетата по принцип акат по няколко пъти и акото не е като на възрастен, а течно или кашесто, т.к храната им е течна.
Слуз в бебешко ако не е необичайна находка. Ако в слузта няма кръв, не мирише зле и бебето няма други симптоми като температура, неспокойно е и т.н, няма за какво да се тревожиш.
По отношение на пробиотика, за мен е излишен. Бебешките млека са обогатени.

# 8
Бебето е добре, няма разстройство, не му включвайте сумати ненужни лекарства. По-течна консистенция не е разстройство. Както казах при разстройство има тежка, неприятна миризма, изключително често изхождане и неспокойство. Бебето ви е много малко още, нормално е да се изхожда след всяко хранене и да е течно. Моите до 3м са стигали и до 10 изхождания на ден, след всяко кърмене буквално. Нищо му няма на детенцето, успокойте се и не се подлъгвайте по модата да се дава лекарство с цел превенция на каквото чуете. Успех

# 9
При моето бебе се получаваше винаги така, ако дам АМ малко по-топло от обичайното.

Общи условия

Активация на акаунт