КАУФЛАНД - тема 72

• 71 053
  • 786
  •   1
Отговори
# 435
Да кажем - средна хубост, но вкусът и стилът са индивидуално възприятие.
На нас много ни допада и винаги зареждаме по 4 пакета, така имаме до следващата промоция😉

# 436
ccvet, благодаря!

# 437
  • оттам, откъдето започва България
dolce miele, явно е някакъв проблем със съхранението на шок. бонбони, но дали само на тяхната марка - няма как да разберем.
Скоро имаме РД и отново ще пробваме K-Favourites и ще споделя. Ако отново са побелели, ще ходя да ги почерпя.

# 438
dolce miele, явно е някакъв проблем със съхранението на шок. бонбони, но дали само на тяхната марка - няма как да разберем.
Скоро имаме РД и отново ще пробваме K-Favourites и ще споделя. Ако отново са побелели, ще ходя да ги почерпя.

Аз купувах Своге онзи ден, че са намалени - същата работа. Целите бели като че все едно мухъл има отгоре.
Добре че колежките не видяха в офиса и смотах кутията набързо..

# 439
Това с бонбоните е масов проблем..
Не само в КАУФЛАНД е други големи вериги,  ами навсякъде..
Горещото лято мисля, че е основния виновник..
Как и да са съхранени в склада или магазина,  то им стигат 5 минути навън (много са даже) да започнат да се разтапят леко..

# 440
  • София
Някой има ли от сушилника за чинии Брио (Metallica 16.99 лв) от първа страница на брошурата с нехранителни? Дъщеря ми е надникнала в единствената отворена кутия и твърди, че се е виждала ръжда. Мислех да купя, но ако ще ръждяса, по-добре да ги подмина. Simple Smile

# 441
  • СОФИЯ
Имам го от година. Не раждясва, купих и за вилата.

# 442
Точно такъв модел сушилник купих преди 8 години, не знам дали беше Брио, не беше от К. Крайчетата на металната решетка ръждясаха за няколко дни. Върнах го и ми върнаха парите.
Напълно е възможно и с този да е същото.

# 443
Аз също имах такъв на Брио и ръждяса

# 444
  • София
Имал съм и съм на същото мнение - краен боклук, много бързо ръждяса.

# 445
  • София
Много благодаря за мненията!

# 446
А можете ли да препоръчате,такъв който не ръждясва, че това ми е болна тема.

# 447
  • София
Не мога да препоръчам конкретно. Аз го смених с пластмасов - избрах цвят да се връзва с кухнята.
Ако държиш на метален, търси според мен да е прахово боядисан - като сушилниците за дрехи.
Тип като този :
https://parmash.com/produkt/sushilnik-za-chinii-3niva-tel-nikel/
Преди години дори съм виждал продукти на Пармаш в Кауфланд, но към момента не знам дали има.
Нямам такъв сушилник, само като тип смятам че е по-качествен.

# 448
Касовата ми "бележка" от вчера от каса на самообслужване:

😂🤪
Познайте как се излиза от касовата зона с тази "бележка".🤣 Жената на съседната каса ми отвори и минах с нейната, че в момента нямаше наблизо служители.🤭
Взех от кафето в зелената опаковка от промоцията, дано ми хареса. Ще го отворя след минимум две седмици...

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 06:11 от dolce miele

# 449
  • София
Касовата ми "бележка" от вчера от каса на самообслужване:

😂🤪
Познайте как се излиза от касовата зона с тази "бележка ка".🤣 Жената на съседната каса ми отвори и минах с нейната, че в момента нямаше наблизо служители.🤭
И на мен ми се случи наскоро. Даже като видях, че бележката "тръгва", започнах да си слагам нещата в торбата и ми се скараха, че не чакам. Simple Smile Първо трябвало да платя. Казвам ѝ, че съм платила вече и ѝ показах "бележката". Все пак трябваше да върна всичко на кантара. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт