Покупки за бебе

• 569
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! В коя седмица започнахте с покупките за бебето? Дрешки, кошара, колички, принадлежности за хранене? Аз съм в 7-мия месец и все още нямам абсолютно нищо купено. Чудя се кога да започвам Simple Smile

# 1
Аз съм в 8 месец в момента и съм купила минимално неща, други ми бяха подарени. Миналата седмица доста се бях стресирала, че нямам нищо, а раждането наближава, но сега гледам по-трезво на нещата. От това, което съм чувала (защото ми е първа бременност), на едно бебе в началото не му трябва нещо кой знае какво, а само най-основните неща ( най-вече майка му). Доколкото знам доста хора пазаруват активно едва след появата на бебето. Така че си зависи от теб и доколко ще ти даде спокойствие това, че сте подготвени предварително. Седми месец според мен лично е доста добър момент лека-полека да започваш да отмяташ някакви полезни неща от списъка ти. Това, което аз съм решила за себе си, е да се съсредоточа само върху това, което смятам, че ще ми е наистина полезно в самото начало и после в движение ще решавам какво да взимам.

# 2
# 3
Има си цяла тема за покупките -  "Подготовка за малкият човек"

Общи условия

Активация на акаунт