Ясновидци - тема 46

• 68 813
  • 779
  •   1
Отговори
# 45
Изпратено с любов в рамките на колко време отговаря?

Здравейте.При мен беше в рамките на деня.Изпрати ми видеоклип,със самите карти.
Не,че нещо разбирам😂. Но ми направи добро впечатление.Другата дама е аудио запис Simple Smile Изпратено с любов поне 50 мин,другата мацка 30- някъде.

# 46
Моето мнение за таро е, че дава точна представа за настоящето, но не става за гадаене за бъдещи събития.

# 47
Моето мнение за таро е, че дава точна представа за настоящето, но не става за гадаене за бъдещи събития.

Може,не споря. Аз имам правени хороскопи  от астролози. Таро не бях правила.Но ,донякъде и от любопитсвто Simple Smile

# 48
Отговаря бързо, аз лично съм доволен от нея, два пъти ми отговоря на въпроси зададени по имейл и доста точно вижда ситуацията.
Единственото което не мога да си обясня е че  когато и писах за цялостно гледане (Таро рийдинг) не получих отговор...след известно време пак и писах с един въпрос и пак нямаше ответ, т.е. или ще ви отговори бързо или няма да ви отговори...не знам каква е причината.
Изпратено с любов в рамките на колко време отговаря?

# 49
aleks_1979,пощата е препълнена,да я освободиш не мога да пиша🙂
Готово Simple Smile

# 50
ЗДРАВЕЙТЕ. МОЛЯ НЯКОЙ АКО ИМА КОНТАКТИ АКТУАЛНИ НА РАДО ОТ АСЕНОВГРАД ДА ГИ НАПИШЕ ТУК ИЛИ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ. СЪЩО АКО НЯКОЙ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ДАЛИ РАБОТИ ОЩЕ ДА ПИШЕ ТУК В ТЕМАТА. Става въпрос за екстрасенса Радо от Асеновград. Писано е за него в темите.Просто номерата които са в БГ мама или не са Актуални и аз така не мога да разбера дали работи или не. Помня си, че гледаше на захар.
Ако има някой от Асеновград също може да отиде да провери на място дали работи, това ми стига като информация и телефон.

# 51
Здравейте!
Моля, някой от южното черноморие да се включи и да ми даде отзиви и ако възможно контакти на някой, от който са доволни. В момента съм в Приморско, но мога да ида и в околията, няма проблем.
Благодаря!

# 52
Здравейте!
Моля, някой от южното черноморие да се включи и да ми даде отзиви и ако възможно контакти на някой, от който са доволни. В момента съм в Приморско, но мога да ида и в околията, няма проблем.
Благодаря!
Фатме от Тънково,жената не разпитва а почва да говори какво вижда.
Важни и са очите,гледа те в очите и говори.Успех,който и да попитате в селото всички я знаят.

# 53
А телефон може ли,помня че е писано из темите за нея, Фатме от Тънково,който е далеч по добре предваритена уговорка да има.Моля който е ходил при нея за отзиви ,каквото е казала станало ли е,познава ли.Пак съм във фаза и търся някой😔.Ако знаете някой по близо до  Варна.Също моля и за мниния за Радостина село Сандрово,гледа на кафе,на място ли се ходи само,познавали...
Също в стари теми се пише за Ники от Провадия,на какво гледа,гледа ли още,писано е 2019год,за Мадлен Варна гледа на кафе ул Добровник- гледа ли още,познава ли и за някакъв Георги/Жоро/ до зеленчукова борса във Варна- на какво гледа,такси,координати ,ако някой скоро е ходил,мнения .Благодаря

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 14:45 от Meikana

# 54
Meikana, ходих при Георги от Варна, живее до зеленчуковата борса още когато някой го изрекламира в темата.Гледа на карти и нищо не познава,  поне при мен беше така.

# 55
  • София
Здравейте! Някой ходил ли е при Запринка Терзова в Пловдив? Тя е биоенерготерапевт и се е обучавала при Славко Матанович, хърватски биолечител, който идва и в България.
Има и акаунт в супердок: https://superdoc.bg/lekar/zaprinka-terzova
Не намирам никакви отзиви и за двамата, затова питам. Ако имате наблюдения, моля споделете!

# 56
Аз миналата година писах на Жоржи Таро. Ами какво да ви кажа …
Описа човека много добре.
 Нарисува светло бъдеще, но след седмица нещата тотално се сринаха.
Писах и а тя ми каза ,,За в момента така съм уловила енергията. Всичко може да се промени”.

# 57
enyo, темата е за ясновидци, не за енерготерапевти. Миналата година ходих при Славко Матанович. Във фейсбук страницата си той обявява в кои дни ще прави сесии и къде. Всяка сесия е три посещения в последователни дни, по 15 мин всяко.Преди е ходил в големите градове, но вече не ходи. Друга възможност е за онлайн сесия  с предварително записване. Сътрудничката му в България отговаря на тел.0877327990.

# 58
enyo, темата е за ясновидци, не за енерготерапевти. Миналата година ходих при Славко Матанович. Във фейсбук страницата си той обявява в кои дни ще прави сесии и къде. Всяка сесия е три посещения в последователни дни, по 15 мин всяко.Преди е ходил в големите градове, но вече не ходи. Друга възможност е за онлайн сесия  с предварително записване. Сътрудничката му в България отговаря на тел.0877327990.

Помогна ли ти? Как лекува?

Мерси Simple Smile

# 59
Аз миналата година писах на Жоржи Таро. Ами какво да ви кажа …
Описа човека много добре.
 Нарисува светло бъдеще, но след седмица нещата тотално се сринаха.
Писах и а тя ми каза ,,За в момента така съм уловила енергията. Всичко може да се промени”.

Ох, Жоржи 😀 на същия ден, в който човека ми каза, че си има приятелка, тя ми беше пратила прочит, в който говореше, че гой не спира да мисли за мен, има неукротими страсти и много любов 😄 вечерта й писах и тя ми каза - то че си има приятелка не отменя казаното от мен. Потресена съм от нея и подобни на нея..

Общи условия

Активация на акаунт