Ясновидци - тема 46

• 68 950
  • 779
  •   1
Отговори
# 30
Здравей,да ви споделя моят опит ,никога не бях ходила от страх ,да не чуя нещо което не искам Но най- накрая отидох ,живота ми беше ужасен ,незнам какво ли беше ,но да .Една позната ми каза за някаква от Перник на кафе гледала ,отидох и съжалих .Тя едва ли не ,взе цялата информация от мен ,за мен .И така ,няколко месеца по късно пак се реших,тогава отидох в Пловдив при ,Маринов
Знам ,че някой хора ще скочат сега ,но той никаква информация не ми иска а честно ,всичко ми позна .Оказа се че проблема си е в мен,да ми е зле.Всичко на психична основа.Рвших се на био-енерготерапия,той прави и такива неща и след 3 сеанса ,днес съм друг човек с друг живот.Който иска да вярва ,който не иска,разбирам,а просто споделям как съм преживяла!И съм много доволна ,че се доверих.
И Вие решихте да се регистрирате,за да ни споделите, че "всичко ви е познал" ?!
Вижте ,това че се регистрирам сега ,значи че лъжа ли?Просто попаднах на тази тема в точният момент.И никой. Не карам нищо да прави.Аз споделям ,мнение.Да имал е минало ,но това не значи ,че не е добър ясновидец.Какъв човек е ,е друга тема.А ,да и ясновидството му е безплатно ,ако е лъжец защо не взима пари?

# 31
Е взима колкото му оставиш, нали? Такива са ми любими
Все мрънкат, че не им е достатъчно

# 32
Някой ползвал ли е услугите на NorthWitch ? Тук видях само един пост за нея, а на случаен принцип мъж и жена, които не се познават казаха, че от опит знаят, че не е шарлатанка. И двамата не ги познавам, за това не мога да отчета мнението им. Благодаря предварително.

# 33
В предната тема някой беше питал за Таролина. Аз се допитвах до нея преди около 6 месеца. Любезна с такса 30 лв. за два въпроса и нулева познаваемост. Толкова невероятни неща ми каза, които нямат нищо общо с действителността.

Аз бях Simple Smile Освен,ако не е питал и някой друг.😁.40 лв е таксата. Отговори ми на 3 въпроса.
Пък дали е познала,ще видим Simple Smile Здраве да е,каквото такова Simple Smile

В тази връзка,има ли някой който е доволен от таро? Или? Благодаря Simple Smile

# 34
Четох в предишните теми за леля Искра, дали може някой да ми даде актуален телефон?

# 35
Някой ходил ли е при Дафина от Пловдив, вижда мъртви и лекува? Видях я в предаването на Невена Цонева.

# 36
  • София
Някой ходил ли е при Дафина от Пловдив, вижда мъртви и лекува? Видях я в предаването на Невена Цонева.
Коя е тази Дафина? Имате ли някакви координати - адрес, телефон? Не намирам нищо в нета...
Дайте линк към предаването, ако има.

# 37
Четох в предишните теми за леля Искра, дали може някой да ми даде актуален телефон?
0898881191 леля Искра

# 38
Коя е тази Дафина? Имате ли някакви координати - адрес, телефон? Не намирам нищо в нета...
Дайте линк към предаването, ако има.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSlgkhuqx00

Нищо друго не знам, затова и попитах, ако има някой от Пловдив и е чувал нещо.

# 39
  • София
Благодаря за клипа!
Пак търсих в нета. Абсолютно нищо не намирам за тази жена. Ако въобще работи с хора, явно се стига до нея чрез познати...

# 40
Здравейте ,някой пробвал ли е с четене на кипрянови молитви в църква да се развали магия .Благодаря на отзовалите се.

Чели са ми, стана ми отвратителен живота сред това. На други хора, също. Не знам защо е така, но е факт.

# 41
  • София
"Феноменът Маринов" (Деси от Пелово) е тръгнал по фейсбук групите да си търси жертви. Пусти лешояди гадни. Занимават се с измами, вместо да си намерят нормална работа.

# 42
aleks_1979,пощата е препълнена,да я освободиш не мога да пиша🙂

# 43
Здравейте!
 Да споделя мнение,може да  е полезно на някой. Та правих си Таро рийдинг,както се вика. Едното беше при Таролина,другото от Изпратено с любов.В рамките на 2 -3 дни.😂.
Да вметна,че аз Таро услуги не съм изпозлвала.Не знам,до колко как ,какво що 😂.Тоест дали наистина има познаваемост.

С ръка на сърцето и двете мацки ,с леки разминавания описаха хората ,за които ме интересуваше.
Но почти се припокриха.И двете казаха,че ще има нов човек( трети).
Като прогностика ,и двете в период (ориентировъчен разбира се) ,бяха еднавки Simple Smile Пък дано се случи наистина.Все пак ,никой не може да каже с точност. Аз малко и от любопитсво си направих 2 консултации Wink .
Сега съвпадение ли е,от картите ли е,налучкване ли е..Идея си нямам.. Факт,че бяха 95% близки ,като отговори Simple Smile

Moon the forest path,-някой ден ,по-нататък бих пробвала и при нея.Четох добри отзиви.

Знам,че ние си движим живота ,но 😂.Пусто любопитсвто Simple Smile
Моля,не ми пишете на лично.Има доста писано за тях тук. Simple Smile Като се случат нещата,ще дам ОВ Simple Smile

# 44
Изпратено с любов в рамките на колко време отговаря?

Общи условия

Активация на акаунт