Ясновидци - тема 46

• 68 815
  • 779
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте ,някой пробвал ли е с четене на кипрянови молитви в църква да се развали магия .Благодаря на отзовалите се.

# 16
Някакви отзиви за Станка Ангелова от Златица която приема и в София на бул. Христо Ботев?
Мошеничка, която винаги предлага да разваля магии или да прави амулети за късмет срещу мнооого пари.

# 17
Аз - безуспешно. Не е достатъчно. Поне при мен, не се получи. Трябва си човек, който може да чисти.
Здравейте ,някой пробвал ли е с четене на кипрянови молитви в църква да се развали магия .Благодаря на отзовалите се.

# 18
Ако има някой, който да знае - по кое време/кой ден е най-добре да се звъни на Фатме от Несебър, за да успеем да се свържем?

# 19
Здравей,да ви споделя моят опит ,никога не бях ходила от страх ,да не чуя нещо което не искам Но най- накрая отидох ,живота ми беше ужасен ,незнам какво ли беше ,но да .Една позната ми каза за някаква от Перник на кафе гледала ,отидох и съжалих .Тя едва ли не ,взе цялата информация от мен ,за мен .И така ,няколко месеца по късно пак се реших,тогава отидох в Пловдив при ,Маринов
Знам ,че някой хора ще скочат сега ,но той никаква информация не ми иска а честно ,всичко ми позна .Оказа се че проблема си е в мен,да ми е зле.Всичко на психична основа.Рвших се на био-енерготерапия,той прави и такива неща и след 3 сеанса ,днес съм друг човек с друг живот.Който иска да вярва ,който не иска,разбирам,а просто споделям как съм преживяла!И съм много доволна ,че се доверих.

# 20
  • гр. София
Здравей,да ви споделя моят опит ,никога не бях ходила от страх ,да не чуя нещо което не искам Но най- накрая отидох ,живота ми беше ужасен ,незнам какво ли беше ,но да .Една позната ми каза за някаква от Перник на кафе гледала ,отидох и съжалих .Тя едва ли не ,взе цялата информация от мен ,за мен .И така ,няколко месеца по късно пак се реших,тогава отидох в Пловдив при ,Маринов
Знам ,че някой хора ще скочат сега ,но той никаква информация не ми иска а честно ,всичко ми позна .Оказа се че проблема си е в мен,да ми е зле.Всичко на психична основа.Рвших се на био-енерготерапия,той прави и такива неща и след 3 сеанса ,днес съм друг човек с друг живот.Който иска да вярва ,който не иска,разбирам,а просто споделям как съм преживяла!И съм много доволна ,че се доверих.
И Вие решихте да се регистрирате,за да ни споделите, че "всичко ви е познал" ?!

# 21
  • София
Това този "феномена Маринов" ли е?
https://trud.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0% … D0%BD%D0%BE%D0%B2

# 22
Да пази Господ от такива феномени, ако имаше държава този човек нямаше да излезе от затвора!

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 08:47 от Muldar

# 23
И Вие решихте да се регистрирате,за да ни споделите, че "всичко ви е познал" ?!
Тамън щях да го напиша че вече седмица нова тема и не се е явил някой току що регистриран да ни каже кой му е оправил живота

# 24
Преди време попитах, но имаше само едно мнение, та ще питам пак - някой допитвал ли се е, ползвал ли е услугите на Аз вещицата ?

# 25
В предната тема някой беше питал за Таролина. Аз се допитвах до нея преди около 6 месеца. Любезна с такса 30 лв. за два въпроса и нулева познаваемост. Толкова невероятни неща ми каза, които нямат нищо общо с действителността.

# 26
  • гр.Пловдив
В предната тема някой беше питал за Таролина. Аз се допитвах до нея преди около 6 месеца. Любезна с такса 30 лв. за два въпроса и нулева познаваемост. Толкова невероятни неща ми каза, които нямат нищо общо с действителността.

Лошо се научиха,че искат парите предварително,иначе в момента в който чуя или прочета ,че ми дрънка дивотии ставам и се махам и ще види пари в съня си

# 27
  • там, където ми харесва
Пощенската ти кутия е препълнена и не мога да ти пратя съобщение!!!!
Qsda123

# 28
Пощенската ти кутия е препълнена и не мога да ти пратя съобщение!!!!
Qsda123
Аз също се опитвам да ви пиша от дълго време. Моля, изчистете пощата си.
Благодаря

# 29
Сега ще ви пише на лично преди година казах че познаваемост 0. И ми писа да ме пита защо не съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт