Ясновидци - тема 46

• 70 443
  • 779
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте.  Има ли сбъднати прогнози от Фатме от гр . Несебър ? Посетих я лично по време на почивката си , за настоящето беше много точна , без да ме подпитва , но за бъдещето ми се струва невъзможно това , което ми каза , макар , че човек никога не знае какво го чака зад ъгъла...
Здравейте, и на мен ми каза прекрасни неща, които още не са се случили, но не е минал срока, който даде.
Наживо само на карти ли гледа или наистина е ясновидец, на мен беше по телефона.

На няколко вида карти гледа , на листче ми иска дата на раждане и каза няколко неща без карти . Ще се радвам и друг да се включи 🙏
А къде приема Фатме от Несебър. Моля за координати, след като не си вдига телефона. Как се записахте? На място ли отидохте?

# 76
  • плевен

А къде приема Фатме от Несебър. Моля за координати, след като не си вдига телефона. Как се записахте? На място ли отидохте?

Писах й на вайбър , отговори ми , разбрахме се за ден и час и ми написа адреса си !

# 77
При мен беше абсолютно същото, макар че не ми е давала срокове за сбъдване, има време. Но пък от друга страна, точно като вас - съмнява ме прогнозата да се сбъдне, но .. Божа работа.
Здравейте.  Има ли сбъднати прогнози от Фатме от гр . Несебър ? Посетих я лично по време на почивката си , за настоящето беше много точна , без да ме подпитва , но за бъдещето ми се струва невъзможно това , което ми каза , макар , че човек никога не знае какво го чака зад ъгъла...

# 78
Аз да дам обратна връзка за леля Искра от Бистрица
Като цяло останах с едно гадно усещане. Първо ми каза колко години ще живея, което честно казано не исках да знам... А и смятам, че нормален човек няма да каже, дори и да види нещо такова
После ми каза, че принципно гледа 1 час, ама за мен има 15 минути. Налучкване голямо
- Брат ли имаш?
- Не - сестра
И така нататък
Хубавите ми дни щели да са понеделник и петък - това четох, че го казва на всеки. На моменти нещо не й се разбираше - не знам дали нарочно или без да иска... Като цяло разбрах защо е името й фигурира в черния списък

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 17:13 от Little heart

# 79
  • гр.Пловдив
Аз да дам обратна връзка за леля Искра от Бистрица
Като цяло останах с едно гадно усещане. Първо ми каза колко години ще живея, което честно казано не исках да знам... А и смятам, че нормален човек няма да каже, дори и да види нещо такова
После ми каза, че принципно гледа 1 час, ама за мен има 15 минути. Налучкване голямо
- Брат ли имаш?
- Не - сестра
- Дъщеря ли имаш?
- Не - син
И така нататък
Хубавите ми дни щели да са понеделник и петък - това четох, че го казва на всеки. На моменти нещо не й се разбираше - не знам дали нарочно или без да иска... Като цяло разбрах защо е името й фигурира в черния списък

И сега,ако кажеш и че си й платила за тия небивалици

# 80
Здравейте.  Някой чувал ли е за Йорданка Митова. Нямам идея от къде е. Има фейс група ,,Ясновидство, восъколеене, Матрица на съдбата”. Има хубави отзиви за восъколеенето, но мен ме интересува ясновидството.  Някой да знае или чул нещо? 😁

# 81
Здравейте! Фатме от Несебър разпитва ли? Има ли конкретна такса или каквото оставиш? Ще помоля, ако някой може да ми пусне коориднати на лично.

# 82
  • плевен
Здравейте! Фатме от Несебър разпитва ли? Има ли конкретна такса или каквото оставиш? Ще помоля, ако някой може да ми пусне коориднати на лично.

Здравей , мен не ме е разпитвала , иска точни въпроси.  Няма фиксирана такса .
+359898535435 Фатме

# 83
Имах уговорка с Фатме вчера за два часа. Като й писах не ми отговори, въпреки че беше онлайн. И после пак нищо не ми писа 😀 на някой друг да е връзвала тенекия?

# 84
Аз преди три дни писах на Фатме. Не ми отговори. Тази сутрин ми е отговорила, че гледа онлайн. Вместо Фатме е написано Greta Johansson на контакта.
Не знам дали е решила да ми отговори заради чужбинския 🤣 номер.

# 85
Аз преди три дни писах на Фатме. Не ми отговори. Тази сутрин ми е отговорила, че гледа онлайн. Вместо Фатме е написано Greta Johansson на контакта.
С това име коментираше една в старите теми и обясняваше баба й колко велика вещица е…. По късно ще потърся но съм убедена че беше същото Johansson и да видим дали е тя… тогава бяха дали имейл за връзка

# 86
С това име коментираше една в старите теми и обясняваше баба й колко велика вещица е…. По късно ще потърся но съм убедена че беше същото Johansson и да видим дали е тя… тогава бяха дали имейл за връзка
В такъв случай този телефон 00 359 89 8535435 не е на Фатме от Несебър или тя не е Фатме 🤣

# 87

Здравей , мен не ме е разпитвала , иска точни въпроси.  Няма фиксирана такса .
+359898535435 Фатме
Телефона е на Фатме. Аз и пиша няколко пъти за удобно за нея време за гледане. Не отговаря. Звънях, не вдига телефона. Странно нещо.

# 88
Имах уговорка с Фатме вчера за два часа. Като й писах не ми отговори, въпреки че беше онлайн. И после пак нищо не ми писа 😀 на някой друг да е връзвала тенекия?
На мен, не ми вързан тенекия, просто не вдига, а на писано за време удобно за нея за гледане, не отговаря.

# 89
Здравейте някой чувал ли е или да е ходил лично при Руми от Ботевград това което знам е че гледа на карти и букви. Но ми се иска да чуя още мнения

Общи условия

Активация на акаунт