Ясновидци - тема 46

• 70 536
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
И на мен ми писа, но самия текст ми се стори съмнителен и не съм се занимавал да отговарям.
Според мен е с някаква користна цел. Може и да се свърже с тези, за които има негативни мнения и срещу заплащане да ги рекламира.
За съжаление, някои хора за пари са готови да възползват от чуждата болка.

# 136
  • в сърцето на държавата
Здравейте, живея от скоро в Бургас.
Случват се от две години само лоши неща, катастрофа, болести, ядове, кавги...
Знае ли някой къде да отида за да видя дали има направена магия...
Ръсих със светена вода, четоха имената ни за Киприянови молитви...нищо не помага

# 137
Здравейте, на шега реших да пратя гифт точки по тик-ток на Ginka.tarot.vosakol но исках на лично да ми гледа. Бях много скептична, но без да й давам каквато и да е лична информация позна неща от минало и настояще с точност. За бъдеще още не мога да кажа, ще видим. Но жената си разбира много. Не взима скъпо и един час ми отдели по вайбър. Някой случайно да се е допитвал до нея и бъдещето дали му е познала?
Ще дадете ли повече информация ? Цена, по телефон или лично гледа?
Благодаря.

# 138
Здравейте, на шега реших да пратя гифт точки по тик-ток на Ginka.tarot.vosakol но исках на лично да ми гледа. Бях много скептична, но без да й давам каквато и да е лична информация позна неща от минало и настояще с точност. За бъдеще още не мога да кажа, ще видим. Но жената си разбира много. Не взима скъпо и един час ми отдели по вайбър. Някой случайно да се е допитвал до нея и бъдещето дали му е познала?
Ще дадете ли повече информация ? Цена, по телефон или лично гледа?
Благодаря.
Тъй като обичам да питам. Тази жена каза, че гледа само на лайф и се плаща с някакви точки. Повече не знам.

# 139
И на мен ми писа, препоръчах му Таролина, двама човека не били доволни от нея, така че не я искал. Искал ясновидци без такси 😋

# 140
Ха ха ха
Еми всеки луд с номера си
Да отиде при Хенрието

# 141
  • София
Моля, ако някой знае телефон на Лидия от Кресна? Или някой, който е ходил да сподели...
Съвети за ритуали,курбани ,дрън -дрън.

# 142
И на мен ми писа, препоръчах му Таролина, двама човека не били доволни от нея, така че не я искал. Искал ясновидци без такси 😋
Не знам защо, но сега като чета коментарите и през ума ми мина дали това не е "прероденият" Жоро с нов профил. 😂 Старият май е спрян, защото преди време видях, че коментарите му вече излизат като от Анонимен член.

Също получих това съобщение от този профил. Избрах да не отговарям. Има достатъчно изписана информация в темите и е редно човек да вложи някакво усилие да я прочете.

# 143
Ха ха ха
Еми всеки луд с номера си
Да отиде при Хенрието
Коя е тази жена. Аз си питам, но ако има помощ и е на зор, защо не.

# 144
Здравейте ,някой пробвал ли е с четене на кипрянови молитви в църква да се развали магия .Благодаря на отзовалите се.
Поне цяла година нося имена в света Неделя и записвам за четене. До сега ефекта е 0.
Обиколих всички черкви и манастири. 0 от както се помня давам имена на цялата рода да се чете за здраве винаги всяка година и за една година. Те всички почнаха. На мен до сега Не. Продължавам да давам имената на останалите нас всяка година и всеки месец

# 145
Ама не стига че отговаряте че и претенции има кой му е длъжен…. Според мен след време ще каже че не сме му помогнали и ще ни предложи някоя топ звезда… както беше с жорето, Теменужка и т.н
А в тази тема още си нямаме феномен

# 146
Ръсих със светена вода, четоха имената ни за Киприянови молитви...нищо не помага
А пробвахте ли да ви леят куршум? Силно препоръчвам за всякакви подобни неприятни преживявания от ежедневието. Катастрофи и т.н.  свързани със силен стрес. Бонус при такива жени е, че някои от тях могат да баят против уроки, което може би е причината във Вашият случаи.
Ходи се три пъти, пак си носите вода, която си пиете. Не мога да Ви препоръчам човек, не съм от района.

# 147
  • бургас
А пробвахте ли да ви леят куршум? Силно препоръчвам за всякакви подобни неприятни преживявания от ежедневието. Катастрофи и т.н.  свързани със силен стрес. Бонус при такива жени е, че някои от тях могат да баят против уроки, което може би е причината във Вашият случаи.
Ходи се три пъти, пак си носите вода, която си пиете. Не мога да Ви препоръчам човек, не съм от района.

В Бургас няма читави хора които могат да леят истински куршум,от една година търся.

# 148

Е Вие намерихте коя да му препоръчате..Чудя се как има доволни от нея..
Иначе без такси няма, защото всичко е пари. Като цяло е и нормално, все пак някой влага енергия. Въпросът е в размера на таксите, някои са безбожни.. И на мен ми беше писал, но не съм му отговаряла..

# 149

Е Вие намерихте коя да му препоръчате..Чудя се как има доволни от нея..
Иначе без такси няма, защото всичко е пари. Като цяло е и нормално, все пак някой влага енергия. Въпросът е в размера на таксите, някои са безбожни.. И на мен ми беше писал, но не съм му отговаряла..

Аз си правих при Изпратено с любов

Общи условия

Активация на акаунт